• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

może wasi panowie sa spokrewnieni ;p
nie wiem :)
Cześć dziewczyny mogę się do was dopisać? ja dopiero staram się od lutego, co prawda krótko, ale mam nadzieje że już niedługo się uda.
witamy cieplutko:) i trzymamy kciuki
żabka będzie wieczorem, bo oprócz wizyty u gina jechała też do szwagierki (chyba). w każdym bądź razie ma coś jeszcze innego do załatwienia

raczej nie. mój małżyk rodzinę ma całą tu po wsiach, a sitków to jest w Polsce od groma :-) takie popularne nazwisko mamy :-D

witaj :-) zapraszamy

ja narazie spadam, bo przyjechał kolega i zdaje relację z terenów zalewowych. jest masakra. siadam w auto i jade pomóc ewakuować ludziów :-)
dajcie spokoj z tymi powodziami ja nie wiem biedni ludzie to jest straszna tragedia
hej obietki witam stesknilam sie za wami :tak:
bylam dzis u gina i bylam pewna ze albo zrobi mi usg na miejscu albo da skierowanie a niedostalam nic oprocz skierowania na badania :szok::no: i potem myslalam ze jak potwierdzil ciaze to zaloza mi odrazu karte ciazy i dostane ksiazeczke ciazy i zonk:szok::no: tez niezrobili dostane dopiero jak przyjde z wynikami a usg bede miala dopiero w 12 tyg wraz z badaniem na przecostam karku :baffled: no i sie wkorzylam tylko po tej dzisiejszej wizycie :wściekła/y: niemam zamiaru czekac do 12 tygodnia zeby sprawdzic czy moja dzidzia zyje po ostatniej akcji z tesciowa i jutro rano zanim pojade do szwagierki jade do innego gina prywatnie ale tylko po usg zeby sprawdzic co i jak aha i wedlug ginka to jakis 7 tydzien wiec sie zgadza ze sowaczkiem

lece nadrobic co sie dzis dzialo
no Żabciu pewno jak mozesz prywatnie to jedz ... ale to fakt ze poanstwowo to sie czlowiek nie doczeka badania... szkoda slow

a ja po spotkanieu Amwaya- masakra niezle pranie mózgu hehehe szkoda gadac...

a potem na herbatce bylam u znajomych i bylo super a teraz nadrobilam i na 1 czesc posta odpowiedzialam ale mi zniknelo i d.pa blada :-( nie odpowidzialam za to na czesc udalo mi sie....:-)
bede zmykac spac...

zaczelam od wczoraj castagnusa ciekawe czy pomoze... chyba powinnam od 1 dc ale co tam zobaczymy....

ach jak ja bym chciala taka Zuziolinkę jak ma Agutka ...

mam nadzieje ze maj bedzie owocny ---- fajowo by było na pierwszą rocznicę ślubu taki preznecik miec ach marzenia;-)
jak w tej piosence Majki Jeżowskiej: Marzenia się spełniaja tylko w nie wierz.... czy jakos tak to bylo

to kolorowowych i spokojnych dziewczeta.... buzka
trzeba mężulka potitulać :-D

aaa i dziękuję za zaporszenia na nk i dalej zapraszam :) papapa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny jest tam ktoś ????? Ja tez rozpoczynam starania o drugiego dzidziusia, mam już córeczkę skończyła 4 lata.Trzymam kciuki za wasze dwie krechy:-)

Ostatnia edycja:
witajcie kobietki prosze trzymajcie kciuki za mnie juz od 5 spac niemoge jak zwykle ale okolo 9 bede u gina po 8 wyjezdzamy z domu zajedziemy jeszcze do pracy meza i jedziemy do gina mam nadzieje ze w koncu dowiem sie czegos wiecej i ze na usg wszystko bedzie widac zycze wam milych dni bo mnie na forum raczej niebedzie papapapap

Cześć dziewczyny, no to dzisiaj sobie troszkę pospałam, aż szkoda mi było wstawać, no ale trzeba, niedługo jadę do dziadków będę pomagać im pakować się bo u nas fala ma dotrzeć dopiero dzisiaj, a z tego co słyszę to ma by dużo gorzej niż w 97 roku.

erba22 a dostałaś jakieś leki od gina na obniżenie prolaktyny? Ja wczoraj trochę poczytałam o bromocormie no i się trochę załamałam bo na forach dziewczyny piszą że od niego się tyje, a ja po pierwszej ciąży nie mogę zgubić jeszcze ośmiu kilo:-(, na razie biorę go dopiero miesiąc i waga stoi w miejscu więc może jest dla mnie jakaś nadzieja.:-)

witajcie kobietki prosze trzymajcie kciuki za mnie juz od 5 spac niemoge jak zwykle ale okolo 9 bede u gina po 8 wyjezdzamy z domu zajedziemy jeszcze do pracy meza i jedziemy do gina mam nadzieje ze w koncu dowiem sie czegos wiecej i ze na usg wszystko bedzie widac zycze wam milych dni bo mnie na forum raczej niebedzie papapapap

Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja po spotkanieu Amwaya- masakra niezle pranie mózgu hehehe szkoda gadac...

a potem na herbatce bylam u znajomych i bylo super a teraz nadrobilam i na 1 czesc posta odpowiedzialam ale mi zniknelo i d.pa blada :-( nie odpowidzialam za to na czesc udalo mi sie....:-)
bede zmykac spac...

zaczelam od wczoraj castagnusa ciekawe czy pomoze... chyba powinnam od 1 dc ale co tam zobaczymy....

ach jak ja bym chciala taka Zuziolinkę jak ma Agutka ...

mam nadzieje ze maj bedzie owocny ---- fajowo by było na pierwszą rocznicę ślubu taki preznecik miec ach marzenia;-)
jak w tej piosence Majki Jeżowskiej: Marzenia się spełniaja tylko w nie wierz.... czy jakos tak to bylo

to kolorowowych i spokojnych dziewczeta.... buzka
trzeba mężulka potitulać :-D

aaa i dziękuję za zaporszenia na nk i dalej zapraszam :) papapa

Marzenia się spełniają, moja Gabi jest tego przykładem, bo przy takiej wysokiej prolaktynie jak miałam i bez żadnego leczenia udało mi się zajśc w ciąże. Co prawda z drugą ciążą jest trochę gorzej ale nie tracę nadziei i myślę tak jak ty, że maj będzie owocny, ba nawet nie myślę że mogłoby być inaczej :-).

Agutka (myszka Miki:-D) helloł

Cześć Marsie! :-D :-p :-p :-p

Cześć dziewczyny, no to dzisiaj sobie troszkę pospałam, aż szkoda mi było wstawać, no ale trzeba, niedługo jadę do dziadków będę pomagać im pakować się bo u nas fala ma dotrzeć dopiero dzisiaj, a z tego co słyszę to ma by dużo gorzej niż w 97 roku.

Majusia,a skąd jesteś? Bo nie wiem,czy pisałaś,czy nie doczytałam. :-p

Witajcie Kobietki :-)

Żabko &&&&&&&& daj znać jak wrócisz &&&&&&&&

Co tam u Was słychać...jejku wogóle nie mam ostatnio czasu. Choć dzisiaj zapowiedziałam że nic nie robię...zalało mi miasto i pewnie i tak komunikacja utrudniona na tyle że nie ma co się ruszać z domu. Więc ogarnę trochę mieszkanko.

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry