Betusia
Chcę być mamusią!!!!!
nie wiemmoże wasi panowie sa spokrewnieni ;p
witamy cieplutkoCześć dziewczyny mogę się do was dopisać? ja dopiero staram się od lutego, co prawda krótko, ale mam nadzieje że już niedługo się uda.
dajcie spokoj z tymi powodziami ja nie wiem biedni ludzie to jest straszna tragediażabka będzie wieczorem, bo oprócz wizyty u gina jechała też do szwagierki (chyba). w każdym bądź razie ma coś jeszcze innego do załatwienia
raczej nie. mój małżyk rodzinę ma całą tu po wsiach, a sitków to jest w Polsce od groma :-) takie popularne nazwisko mamy
witaj :-) zapraszamy
ja narazie spadam, bo przyjechał kolega i zdaje relację z terenów zalewowych. jest masakra. siadam w auto i jade pomóc ewakuować ludziów :-)
no Żabciu pewno jak mozesz prywatnie to jedz ... ale to fakt ze poanstwowo to sie czlowiek nie doczeka badania... szkoda slowhej obietki witam stesknilam sie za wami
bylam dzis u gina i bylam pewna ze albo zrobi mi usg na miejscu albo da skierowanie a niedostalam nic oprocz skierowania na badaniai potem myslalam ze jak potwierdzil ciaze to zaloza mi odrazu karte ciazy i dostane ksiazeczke ciazy i zonk
tez niezrobili dostane dopiero jak przyjde z wynikami a usg bede miala dopiero w 12 tyg wraz z badaniem na przecostam karku
no i sie wkorzylam tylko po tej dzisiejszej wizycie
niemam zamiaru czekac do 12 tygodnia zeby sprawdzic czy moja dzidzia zyje po ostatniej akcji z tesciowa i jutro rano zanim pojade do szwagierki jade do innego gina prywatnie ale tylko po usg zeby sprawdzic co i jak aha i wedlug ginka to jakis 7 tydzien wiec sie zgadza ze sowaczkiem
lece nadrobic co sie dzis dzialo
a ja po spotkanieu Amwaya- masakra niezle pranie mózgu hehehe szkoda gadac...
a potem na herbatce bylam u znajomych i bylo super a teraz nadrobilam i na 1 czesc posta odpowiedzialam ale mi zniknelo i d.pa blada :-( nie odpowidzialam za to na czesc udalo mi sie....:-)
bede zmykac spac...
zaczelam od wczoraj castagnusa ciekawe czy pomoze... chyba powinnam od 1 dc ale co tam zobaczymy....
ach jak ja bym chciala taka Zuziolinkę jak ma Agutka ...
mam nadzieje ze maj bedzie owocny ---- fajowo by było na pierwszą rocznicę ślubu taki preznecik miec ach marzenia;-)
jak w tej piosence Majki Jeżowskiej: Marzenia się spełniaja tylko w nie wierz.... czy jakos tak to bylo
to kolorowowych i spokojnych dziewczeta.... buzka
trzeba mężulka potitulać

aaa i dziękuję za zaporszenia na nk i dalej zapraszam
Ostatnio edytowane przez moderatora:

i potem myslalam ze jak potwierdzil ciaze to zaloza mi odrazu karte ciazy i dostane ksiazeczke ciazy i zonk
no i sie wkorzylam tylko po tej dzisiejszej wizycie
niemam zamiaru czekac do 12 tygodnia zeby sprawdzic czy moja dzidzia zyje po ostatniej akcji z tesciowa i jutro rano zanim pojade do szwagierki jade do innego gina prywatnie ale tylko po usg zeby sprawdzic co i jak aha i wedlug ginka to jakis 7 tydzien wiec sie zgadza ze sowaczkiem