reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej obietki witam stesknilam sie za wami :tak:
bylam dzis u gina i bylam pewna ze albo zrobi mi usg na miejscu albo da skierowanie a niedostalam nic oprocz skierowania na badania :szok::no: i potem myslalam ze jak potwierdzil ciaze to zaloza mi odrazu karte ciazy i dostane ksiazeczke ciazy i zonk:szok::no: tez niezrobili dostane dopiero jak przyjde z wynikami a usg bede miala dopiero w 12 tyg wraz z badaniem na przecostam karku :baffled: no i sie wkorzylam tylko po tej dzisiejszej wizycie :wściekła/y: niemam zamiaru czekac do 12 tygodnia zeby sprawdzic czy moja dzidzia zyje po ostatniej akcji z tesciowa i jutro rano zanim pojade do szwagierki jade do innego gina prywatnie ale tylko po usg zeby sprawdzic co i jak aha i wedlug ginka to jakis 7 tydzien wiec sie zgadza ze sowaczkiem

lece nadrobic co sie dzis dzialo

reklama
Ja na chwilę. ;-) Zuzia już śpi. :-)

Cześć dziewczyny mogę się do was dopisać? ja dopiero staram się od lutego, co prawda krótko, ale mam nadzieje że już niedługo się uda.

Witamy i zapraszamy jak najczęściej. :-)

teraz to przechodza trudny wiek :) ......jak nastolatki :)

O tak,z tym się zgadzam! :tak: :sorry2: :tak:

bylam dzis u gina i bylam pewna ze albo zrobi mi usg na miejscu albo da skierowanie a niedostalam nic oprocz skierowania na badania :szok::no: i potem myslalam ze jak potwierdzil ciaze to zaloza mi odrazu karte ciazy i dostane ksiazeczke ciazy i zonk:szok::no: tez niezrobili dostane dopiero jak przyjde z wynikami a usg bede miala dopiero w 12 tyg wraz z badaniem na przecostam karku :baffled: no i sie wkorzylam tylko po tej dzisiejszej wizycie :wściekła/y: niemam zamiaru czekac do 12 tygodnia zeby sprawdzic czy moja dzidzia zyje po ostatniej akcji z tesciowa i jutro rano zanim pojade do szwagierki jade do innego gina prywatnie ale tylko po usg zeby sprawdzic co i jak aha i wedlug ginka to jakis 7 tydzien wiec sie zgadza ze sowaczkiem

Przezierność karkową. ;-)
Ja pierdzielę,ale usg dopiero w 12tc??? :szok: Normalnie,jak w Anglii. :cool2: :baffled: :wściekła/y:
Też bym pojechała prywatnie. :tak: Dobry krok,Żabko. ;-)

Witam ponownie ;-) ale pospałam 2h :szok: niesamowite jak kamień :shocked2:

Żabko weź tego ginka kopnij w d***, co prawda kartą ciąży się nie przejmuj bo oni nie zakładają dopóki na usg nie zobaczą bijącego serduszka :tak: ja też jeszcze nie mam :-(, no ale żeby z usg czekać 12 tygodni to lekka przesada przecież my w Polsce jesteśmy a nie w UK :cool:

no niestety na NFZ tak pózno dają skierowanie na usg ale Żabciu dobry pomysł z tym prywatnym usg będziesz spokojniejsza/.
ja na pierwsze usg z przychodni dostałam w 14 tyg ciąży ale sie nie przejmowałam bo chodziłam prywatnie
i byłam spokojna

Ostatnia edycja:
Masz racje jedz do innego lekarza. Ja przy pierwszej ciąży doczekałam się pierwszego usg dopiero po 20 tygodniu i było to pierwsze i ostatnie usg na które zostałam skierowana przez lekarza prowadzącego. Gdybym nie usg robione prywatnie co miesiąc u innego lekarza to nie wiem jakbym zniosła te dziewięć miesięcy.

Hej Laseczki :)
Zaglądam tutaj z wiadomością z ostatniej chwili-otóż przylazła @ z rańca. DZiwne bo zupelnie bezobjawowo. Ani cycki ani brzuszek mnie nie bolały więc zupelne zaskoczenie ale ciesze się bardzo bo jak tylko się skończy to do ginka na kontrole i rozpoczynamy kolejny cykl staranek :)))
Tyle u mnie

Agutka podejrze sobie Ciebie zaraz na nk :) Albo jednak nie podejrze bo masz zablokowaną galerie
no to fajnie ze bezobjawowo bez bolu i zaczniecie nowy cykl
a mi cyce tak nie urosly abu.... choc nie ma co narzekac bo d nosze ale jakby sie powiekszyly to fajnie by bylo popatrzec ;) a tu nie zauwazylam roznicy
poczekaj do czasu karmienia to bedziesz miala 2 rozmiary wieksze
Mam dziś dobry humor więc dla tych zdołowanych żeby się choć na chwilkę uśmiechnęły:

Przychodzi elegancka dama do salonu Mercedesa. Podchodzi do najnowszego
sportowego kabrioleta i pochyla się, aby dotknąć skórzanej tapicerki. Jednak
przy schylaniu się puściła niechcący głośnego bąka... Od razu się
wyprostowała i rozgląda się w koło czy nikt tego nie słyszał. Patrzy, a tuż
za nią stoi sprzedawca. Pyta się go więc lekko zawstydzona:
- Przepraszam, ile kosztuje ten samochód?
- Proszę pani - odpowiada z lekkim uśmiechem sprzedawca - ledwo pani
dotknęła to auto, a już się pani spierdziała. Jak pani podam cenę, to się
pani tu jeszcze zesra...
dobre :-D
no Lopciu- trzymam kciuki &&&&&&& :-)

z tą nk to zabawne :-) (no wiecie, nadrabiam posty więc poczytałam :-) ) ja się pochwalę, że mnie Agutka też dorwała (co prawda oporu nie stawiałam i dane podałam dobrowolnie :-p, bo bałam się co by było gdybym nie podała :-D:-D:-D:-D:-D )
a przyznam, że żabcię też podglądnęłam jak napisała dane w czasie zbierania wyprawki dla maluszka znajomych :zawstydzona/y::zawstydzona/y: bez bicia się przyznaję :-D:-D ale na zaproszenie odwagi zabrakło- za krótko może się znamy i nikogo nie zmuszam :-D:-D:-D
co tam zakrotko kurcze niezapamietalam waszych wszystkich nazwisk a chcialam pozapraszac ale jestem tak padnieta ze na nk dzis niewchodze jak tylko ma jak milosc sie skonczy to ide spac
Nie wiem,samo przychodzi. :cool2: :sorry2: :-p
A co do żony. ;-) Misiu,ja strasznie lubię rozpieszczać. :tak: (i uwielbiam być rozpieszczana,ale to chyba każda tak ma ;-) ) I staram się być dobrą żonką dla Grzenia,no bo ... gdzie ja drugiego takiego znajdę...? Dinozaury,takie jak On,czyli Facet,który wziął sobie Żonę z Córką :-) są już na wyginięciu,niestety... Teraz częściej się spotyka takich,co to w drugą stronę. :dry:
oj zdziwilabys sie ja sie tyle naczytalam anonsow poznam pania z dzieckiem ze szok w zyciu bym niepomyslala ze sa jeszcze tacy faceci
kochana nie kupuj ręczników na allegro jak nie pomacasz to nie bedziesz wiedziala czy sa oki :-)

a ja dla odmiany wymiotuje sobie :-( jupiii
kochana idz do lekarza
o widze że zaproszenia na nk są,czy tez mogę dołączyć?izabela czaplicka świecie:)
Agutka ,bunia te wredoty @ jednak przylazły,przykro mi:(
swiecie???to niedaleko nie mieszkasz :-)
A czy ktoś wie co u Żabki bo dziś miał wizytę u lekarza?
no juz wiadomo :-) wywolalas wilka z lasu ahahaha
Ja na chwilę. ;-) Zuzia już śpi. :-)

Witamy i zapraszamy jak najczęściej. :-)

O tak,z tym się zgadzam! :tak: :sorry2: :tak:

Przezierność karkową. ;-)
Ja pierdzielę,ale usg dopiero w 12tc??? :szok: Normalnie,jak w Anglii. :cool2: :baffled: :wściekła/y:
Też bym pojechała prywatnie. :tak: Dobry krok,Żabko. ;-)
dzieki niechcialo mi sie pisac tego skomplikowanego slowa ;-) a ja niemam zamiaru czekac 5 tygodni na wiadomosc czy dzidzia jest i czy jest zywa i zdrowa
Witam ponownie ;-) ale pospałam 2h :szok: niesamowite jak kamień :shocked2:

Żabko weź tego ginka kopnij w d***, co prawda kartą ciąży się nie przejmuj bo oni nie zakładają dopóki na usg nie zobaczą bijącego serduszka :tak: ja też jeszcze nie mam :-(, no ale żeby z usg czekać 12 tygodni to lekka przesada przecież my w Polsce jesteśmy a nie w UK :cool:
no moj ginek zawsze byl suuuuuper ale dzisiaj to niewiem zaskoczyl mnie czy przemeczony byl dzis czy jak sama niewiem bo on do naszej przychodni jedzie peosto z dyzuru ze szpitala aj niewiem zobacze jutro co bedzie
no niestety na NFZ tak pózno dają skierowanie na usg ale Żabciu dobry pomysł z tym prywatnym usg będziesz spokojniejsza/.
ja na pierwsze usg z przychodni dostałam w 14 tyg ciąży ale sie nie przejmowałam bo chodziłam prywatnie
i byłam spokojna
no ja wlasnie chce tylko wiedziec czy sreducho bije i czy jest ok i gdyby nie ta akcja z tesciowa to bym niemiala nic przeciwko czekaniu do 12 tygodnia ale boje sie o dzidzie po ostatniej burzy :-(

Tak Żabko nie daleko mieszkamy od siebie:) a dzidzi to pewnie serducho wali jak dzwon tak zdrowo:) a z teściowa to nie gadaj niech spada bo tylko cię denerwuje a Ty przeciez teraz potrzebujesz spokoju dla siebie i dzidziulka

dobranoc kochane padam niewiem jak jutro dam wam znac bo u szwagierki net nawalil a ja niemam numeru zadnej z was zeby napisac co na usg ale zobacze moze jakos dam rade sie z wami skontaktowac papapapa mykam spac od jutra do niedzieli niebedzie mnie na forum bo bede u szwagierki papapapap

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry