87zabka
Fanka BB :)
hej obietki witam stesknilam sie za wami 
bylam dzis u gina i bylam pewna ze albo zrobi mi usg na miejscu albo da skierowanie a niedostalam nic oprocz skierowania na badania
i potem myslalam ze jak potwierdzil ciaze to zaloza mi odrazu karte ciazy i dostane ksiazeczke ciazy i zonk
tez niezrobili dostane dopiero jak przyjde z wynikami a usg bede miala dopiero w 12 tyg wraz z badaniem na przecostam karku
no i sie wkorzylam tylko po tej dzisiejszej wizycie
niemam zamiaru czekac do 12 tygodnia zeby sprawdzic czy moja dzidzia zyje po ostatniej akcji z tesciowa i jutro rano zanim pojade do szwagierki jade do innego gina prywatnie ale tylko po usg zeby sprawdzic co i jak aha i wedlug ginka to jakis 7 tydzien wiec sie zgadza ze sowaczkiem
lece nadrobic co sie dzis dzialo

bylam dzis u gina i bylam pewna ze albo zrobi mi usg na miejscu albo da skierowanie a niedostalam nic oprocz skierowania na badania

i potem myslalam ze jak potwierdzil ciaze to zaloza mi odrazu karte ciazy i dostane ksiazeczke ciazy i zonk
tez niezrobili dostane dopiero jak przyjde z wynikami a usg bede miala dopiero w 12 tyg wraz z badaniem na przecostam karku
no i sie wkorzylam tylko po tej dzisiejszej wizycie
niemam zamiaru czekac do 12 tygodnia zeby sprawdzic czy moja dzidzia zyje po ostatniej akcji z tesciowa i jutro rano zanim pojade do szwagierki jade do innego gina prywatnie ale tylko po usg zeby sprawdzic co i jak aha i wedlug ginka to jakis 7 tydzien wiec sie zgadza ze sowaczkiem lece nadrobic co sie dzis dzialo

, bo bałam się co by było gdybym nie podała