• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam się i ja :-D

oglądam powtórkę Majki, bo wczzoraj przegapiłam a po filmie zmyknę zrobić ciasto, odstawię żeby wyrosło i będę lepić rogaliki :-D mniam :-)

mój Grześ też w firmie ma rodzinę- swojego wujka, mojego kuzyna, szwagra mojego kuzyna :-)
a dodatkowo 3 prezesów to bracia i kuzyn i w tej firmie pracują też ich synowie :-) rodzinka sama

reklama
bunia co tam się w Majce dzieje ? Bo nie oglądałam już od ubiegłego tygodnia.

:shocked2:ja spóźnienia :no: ja jestem punktualna jak szwajcarski zegarek :-D:-D a gdzie Ty się babo cały dzień podziewałaś wczoraj :cool2: ładnie to tak ;-)

dzisiaj jadę do mojej przyjaciółki na ploteczki i zobaczyć jak się czuje :tak: bo już od soboty się nie widziałyśmy :no:

A przecież byłam wczoraj...właściwie to zalogowana nawet cały dzień, ale do kompa podchodziłam raz na czas...

Wiesz że czerwiec już za pasem ?!? :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
4ty dzień pod rząd boli mnie głowa i dzień zaczynam od tabletek przeciwbólowych. :-(
A wczoraj wieczorem lewy jajnik mnie tak naparzał,że kosmos. Mam nadzieję,że mi się tam nic nie robi złego. :no:

bunia co tam się w Majce dzieje ? Bo nie oglądałam już od ubiegłego tygodnia.

ano, ten cały dziennikarz na zlecenie Oli robi dym. Adam z Tolerancją chce, a z Sabiną to już nie. trudno mi jakoś skrucić, bo właściwie każdy odcinek to jak skrót- mało się dzieje :-D

A przecież byłam wczoraj...właściwie to zalogowana nawet cały dzień, ale do kompa podchodziłam raz na czas...

Wiesz że czerwiec już za pasem ?!? :-D:-D:-D:-D:-D

no wiem Kochana że już czerwiec za pasem :tak:;-) i wiem z czym to jest związane :-D;-) a tak serio to patrze na Twój suwaczek a Ty zaraz będziesz miała połowę za sobą :tak: ślicznie ;-) teraz przed Tobą będzie ta lepsza połówka :tak:

4ty dzień pod rząd boli mnie głowa i dzień zaczynam od tabletek przeciwbólowych. :-(
A wczoraj wieczorem lewy jajnik mnie tak naparzał,że kosmos. Mam nadzieję,że mi się tam nic nie robi złego. :no:

na pewno rośnie Tobie wielki i śliczny pęcholek :)

;-)Ok laseczki ja się chwilowo żegnam bo jestem gotowa do wyjścia :tak: jadę na kawkę ;-)

będę potem :tak::rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wiem Kochana że już czerwiec za pasem :tak:;-) i wiem z czym to jest związane :-D;-) a tak serio to patrze na Twój suwaczek a Ty zaraz będziesz miała połowę za sobą :tak: ślicznie ;-) teraz przed Tobą będzie ta lepsza połówka :tak:

Ty tu nie odwracaj mojej uwagi...ja doskonale wiem kiedy będzie połowa etc :-D:-D:-D:-D:-D nie wiem tylko kiedy Ty się zapowiadasz w Krakowie i na kiedy mam te sałatki szykować :-D:-D:-D

reklama
mam zrobiony zaczyn- czekam aż wyrośnie i ucieknę wyrobić ciasto. i znowu będę czekać aż wyrośnie :-D takie to czekanie z ciastami drożdżowymi. najdłużej to będę sie babrać jak będę te rogaliki lepić, bo nigdy nie robiłam i nie wiem jak je dobrze posklejać, a w przepisie jest tylko mowa o trójkątach :-p no nic, byle będą dobre- piękne być nie muszą jak na pierwszy raz ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry