izus180584
Fanka BB :)
No to jeszcze troszku i będziesz sie urządzaćIzuś,dziękuję,jakoś idzie.Dach jest robiony,jakieś szyny na suficie też są... Więc jest super.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to jeszcze troszku i będziesz sie urządzaćIzuś,dziękuję,jakoś idzie.Dach jest robiony,jakieś szyny na suficie też są... Więc jest super.
![]()
No to jeszcze troszku i będziesz sie urządzać![]()

Zobaczysz jak to zleci ,no faktycznie pogoda troche opóznia .. Kochana,siedziałyśmy z Zuzią w domku,bo padało cały dzień,no i wiadomo,bawiłyśmy się,rysowałyśmy itp.,żeby z nudów nie paść.;-)
A na koniec zrobiłyśmy "krokiety",hehe. ;-)
? nie używaj Kochana w mojej obecności żadnych nazw polskich potraw!!
dzsiaj mnie koleżanka w pracy pytała co polskiego lubię jeść. Jak jej opowiedziałam o krokietach, pierogach, barszczyku, zupie ogórkowej i bigosie, to naszła mnie taka ochota na coś "swojskiego", że pojechałam do polskich delikatesów i... kupiłam sobie ogórka małosolnego
, bo były takie ceny, że mam tydzien obiadów za to!!

Na obiadek dostanie spaghetti z owocami morza, bo też za mną chodzi, a ostatnio mi wyszło pyszne, więc trzymajcie kciuki, abym jutra z dobrych chęci nie spieprzyła czegoś...
mam nadzieję, że się nieświadomie nakręcam
Jestem pierwsza dziś?
Dzień dobry. ;-)

Oł jea!Moje wartowniczki przybyły.
Mysza,co z tą n-k?
My dziś z Zuzią same nie wiadomo do której godziny.G. jedzie na cały dzień na fuchę z pracy poza ZG.
Z kumplem i moim Tatą (bo G. pracuje ze swoim Teściem!
![]()
).
wartowniczki

Hej ! ;-)
na to wygląda Agutka, ale zaraz za Tobą dzielnie melduję się ja
Mysza wywołałaś Batona z lasu![]()
Mysza,co z tą n-k?![]()