• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kochana,siedziałyśmy z Zuzią w domku,bo padało cały dzień,no i wiadomo,bawiłyśmy się,rysowałyśmy itp.,żeby z nudów nie paść. :-p ;-)
A na koniec zrobiłyśmy "krokiety",hehe. ;-)

krokiety?:szok:? nie używaj Kochana w mojej obecności żadnych nazw polskich potraw!!:no: dzsiaj mnie koleżanka w pracy pytała co polskiego lubię jeść. Jak jej opowiedziałam o krokietach, pierogach, barszczyku, zupie ogórkowej i bigosie, to naszła mnie taka ochota na coś "swojskiego", że pojechałam do polskich delikatesów i... kupiłam sobie ogórka małosolnego:zawstydzona/y:, bo były takie ceny, że mam tydzien obiadów za to!!:wściekła/y:
W weekend sama będę lepić pierogi, a co!:tak:

Jutro przylatuje mój mąż.:-D:-D:-D:-D:-D Na obiadek dostanie spaghetti z owocami morza, bo też za mną chodzi, a ostatnio mi wyszło pyszne, więc trzymajcie kciuki, abym jutra z dobrych chęci nie spieprzyła czegoś...:sorry2:

Głowa coś mnie zaczyna pobolewać....
I znowu mi się śniły bliźniaki:eek: mam nadzieję, że się nieświadomie nakręcam:-p

Oł jea! :-D Moje wartowniczki przybyły. :-p

Mysza,co z tą n-k? :cool2:

My dziś z Zuzią same nie wiadomo do której godziny. :sorry2: G. jedzie na cały dzień na fuchę z pracy poza ZG. :tak: Z kumplem i moim Tatą (bo G. pracuje ze swoim Teściem! :-D :-p).

Oł jea! :-D Moje wartowniczki przybyły. :-p

Mysza,co z tą n-k? :cool2:

My dziś z Zuzią same nie wiadomo do której godziny. :sorry2: G. jedzie na cały dzień na fuchę z pracy poza ZG. :tak: Z kumplem i moim Tatą (bo G. pracuje ze swoim Teściem! :-D :-p).

:-Dwartowniczki:-D

a mój R właśnie pojechał do pracy do 16 a później teść przychodzi naprawić jakiś zawór :tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry