• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

pallissa - rób betę!!
A tak na marginesie - to ja próbowałam zobaczyć tam +, tak jak jest na francuskich testach.... Dopiero po czasie skapowałam, ż eczego innego sie dopatruję, niż powinnam...

a za tego wyrzuconego psiaka, to bym ryj obiła!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witaj Betusia
Nie brałam, niestety nie pomoge. Nawet nie wiem na co to jest

Castagnus:
Wskazania do stosowania:

• zaburzenia cyklu miesiączkowego (menstruacji i cyklu miesiączkowego spowodowane przejściową lub trwałą niedoczynnością ciałka żółtego, objawiające się nadmiernym krwawieniem lub zbyt częstym dodatkowym krwawieniem w cyklu)
  • zespół napięcia przedmiesiączkowego (to znaczy dolegliwości pojawiające się na krótko przed pojawieniem się miesiączki, objawiające się: bolesnością i uczuciem obrzmienia piersi ( mastodynia), zaburzeniami równowagi emocjonalnej, bólami głowy typu migrenowego, obrzmieniem okolic twarzy, rąk i stóp).
jade do sklepu bede pozniej do zobaczonka... :)

Castagnus:
Wskazania do stosowania:

• zaburzenia cyklu miesiączkowego (menstruacji i cyklu miesiączkowego spowodowane przejściową lub trwałą niedoczynnością ciałka żółtego, objawiające się nadmiernym krwawieniem lub zbyt częstym dodatkowym krwawieniem w cyklu)
  • zespół napięcia przedmiesiączkowego (to znaczy dolegliwości pojawiające się na krótko przed pojawieniem się miesiączki, objawiające się: bolesnością i uczuciem obrzmienia piersi ( mastodynia), zaburzeniami równowagi emocjonalnej, bólami głowy typu migrenowego, obrzmieniem okolic twarzy, rąk i stóp).
jade do sklepu bede pozniej do zobaczonka... :)

No to teraz jestem mądrzejsza :) Ale przyznam że nie słyszałam nigdy o tym.
Ginek Ci to przepisał czy sama bierzesz?

Hej!

Właśnie wróciłysmy z podwórka (piekne słoneczko swieci) i zajadłyśmy kolacyjkę i jesteśmy padniete:)
Żabcia super wieści :)
Pallissa gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kto jeszcze będzie testować?

Hej!

Właśnie wróciłysmy z podwórka (piekne słoneczko swieci) i zajadłyśmy kolacyjkę i jesteśmy padniete:)
Żabcia super wieści :)
Pallissa gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kto jeszcze będzie testować?

zazdroszczę pogody :-) u mnie zimno jak w chłodziarce, a w dodatku ciągle sprawdzam informacje czy się gdzieś nie wylewa rzeka, żeby ruszyć na pomoc (wczoraj pomagałam wynosić rzeczy z piwnicy ludziom w terenach zagrożonych). na szczęście nie pada i sytuacja się normuje- oby tak dalej.

zazdroszczę pogody :-) u mnie zimno jak w chłodziarce, a w dodatku ciągle sprawdzam informacje czy się gdzieś nie wylewa rzeka, żeby ruszyć na pomoc (wczoraj pomagałam wynosić rzeczy z piwnicy ludziom w terenach zagrożonych). na szczęście nie pada i sytuacja się normuje- oby tak dalej.

Z chęcia bym Wam podesłała to słoneczko bo wiem że Wam jest ono bardzo potrzebne to straszene co sie dzieje:(
Optymistyczny suwaczek masz:) i tak trzymać

Bunia widze nowe suwaczki :) super są :)

Ja też chce słoneczkoooooooooooo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry