• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Acha, no to pięknie. Pewnie, nie odpuszczaj mężowi-od mówienia o tym się nie zachodzi :P Trzeba działać ale i też mieć z tego przyjemność :) Więc tylko się skończa @ i ruszamy do dzieła i zachodzimy razem w tym cyklu :)

tak jest!!! w pełni się zgadzam :-D a ilu dniowe masz cykle? bo ja 28-29

reklama
tak jest!!! w pełni się zgadzam :-D a ilu dniowe masz cykle? bo ja 28-29

Ja mam 30dniowe, praktycznie idealne jak w zegarku
Teraz miałam 35 dni ale to z wiadomych pryczyn więc tego nie licze.

W przyszłym tygodniu wybieram się do ginka więc jeśli po poronieniu mi się owulka nie przestawila to może bedzie już ładny pęcherzyk. zobaczymy

no to oby był pęcherzyk. ja w poniedziałek albo wtorek do ginki jadę. wiadomo- jeszcze sie muszę upewnić. a 26 w środę do endokrynologa. wkońcu- wizytę miałam umawianą w lutym :szok: ale zleciało i pojadę się przebadać. głównie dlatego, że dużo przytyłam i bardzo szybko i może coś nie tak działa :-p się okaże :-) niby tsh w normie, ale lepiej to jak wszystko się przebada. może się odkryje coś co potajemnie przeszkadza w zafasolkowaniu (chociaż ginka wie co robi :-) )

no to oby był pęcherzyk. ja w poniedziałek albo wtorek do ginki jadę. wiadomo- jeszcze sie muszę upewnić. a 26 w środę do endokrynologa. wkońcu- wizytę miałam umawianą w lutym :szok: ale zleciało i pojadę się przebadać. głównie dlatego, że dużo przytyłam i bardzo szybko i może coś nie tak działa :-p się okaże :-) niby tsh w normie, ale lepiej to jak wszystko się przebada. może się odkryje coś co potajemnie przeszkadza w zafasolkowaniu (chociaż ginka wie co robi :-) )

Masz rację, trzeba wszystko sprawdzić.

Poza tym jutro wieczorem jestem umówiona na spotkanie z taka babką co zajmuje się sprawami zdrowotnymi. Nie wiem co się mądrego dowiem ale ona leczy wszystko aloesem, jakimiś mieszankami z aloesu i mówiła że na słabe nasienia faceta jest dobry miąższ z aloesu z dodatkiem czegoś tam. Więc jestem bardzo ciekawa tego spotkania. Niektórm pomagają ziółka więc może nam aloes pomoże. Zobaczymy co się mądrego dowiem

może to pomoże :-D taka homeopatia. co prawda nie słyszałam o takich właściwościach aloesu, ale jak są od tego znawcy, to warto posłuchać. przecież nikt nie każe od razu tego stosować. no to powodzenia :-)

ale się wnerwiłam. ktoś mi na plac wyrzucił psa z auta i odjechał!!!!!! niestety piesek pobiegł za autem, bo inaczej pewnie bym go wzięła i poszukała mu domu (u mnie raczej by nie mógł zostać- 2 koty w domu, na placu 2 owczarki). jak tak można?!!!!!!!! no powiedzcie mi co to za ludzie tak robią!!!!!!!! aż mi niedobrze. jestem wściekła i czuję wszechogarniającą mnie bezsilność. głupi ludzie. ale bym do tyłka nakopała!!!! nawet rejestracji nie odpisałam, bo jak zajarzyłam co się stało to już odjeżdżał ten samochód a piesek biegł za nim. boże, co za.... wrrrrrrrrrr.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
może to pomoże :-D taka homeopatia. co prawda nie słyszałam o takich właściwościach aloesu, ale jak są od tego znawcy, to warto posłuchać. przecież nikt nie każe od razu tego stosować. no to powodzenia :-)

ale się wnerwiłam. ktoś mi na plac wyrzucił psa z auta i odjechał!!!!!! niestety piesek pobiegł za autem, bo inaczej pewnie bym go wzięła i poszukała mu domu (u mnie raczej by nie mógł zostać- 2 koty w domu, na placu 2 owczarki). jak tak można?!!!!!!!! no powiedzcie mi co to za ludzie tak robią!!!!!!!! aż mi niedobrze. jestem wściekła i czuję wszechogarniającą mnie bezsilność. głupi ludzie. ale bym do tyłka nakopała!!!! nawet rejestracji nie odpisałam, bo jak zajarzyłam co się stało to już odjeżdżał ten samochód a piesek biegł za nim. boże, co za.... wrrrrrrrrrr.....

chamstwo jak tak mozna komus psa podrzucic i uciec;/

czesc dziewczyny zaraz cos wam pokaze i same zobaczcie osadzie co widziecie? bo ja nic nie widze dzisiaj zrobiony! 4 dni po terminie@

jest ktos

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieieieeeeeee.JPG

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Boże nie mow mi takich rzeczy bo mnie krew zalewa. Nakopałabym do dupy jakbym takie coś zobaczyła. Ludzie serca nie mają :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry