• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ale fajnie... Tylko pozazdroscic:tak: Oby pogoda dopisala!
Bo u nas znowu szaro i cos sie saczy z nieba, wiec my na nasze "mazury sie niestety nie wybierzemy...

A jak daleko jest Twoj obecny cykl?

hej babo !!

jedziemy do kretowin jakieś 120 km od domu wiec nie ma tragedii :-) za to jedziemy bez naszych dzieci tj kotów i psa wiec pełen luz teściowa zostaje z wnukami :-)

a co u ciebie jak staranka ??

reklama
hej babo !!

jedziemy do kretowin jakieś 120 km od domu wiec nie ma tragedii :-) za to jedziemy bez naszych dzieci tj kotów i psa wiec pełen luz teściowa zostaje z wnukami :-)

a co u ciebie jak staranka ??
U mnie dupa - owulka sie chyba przesunela i bylo tylko jedno serduch... :-(Bo mamy juz dosc bzykania na komende...:dry:

Dziewczyny ślę do was słoneczko aby w końcu zrobiło się u was ciepło :)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!!
386.gif

witajcie dziewczynki :)))
u nas pieknie słonecznie i ceeeepło! a jak u reszty?

zaraz śmigam z młodym nad jezioro

reklama
a co u Ciebie jak tam remont :-p

Napisałam posta i mi skasowało... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Już po remoncie...to było takie odświeżenie mieszkania właściwie. Zostały tylko porządki i poukładanie rzeczy.
Chciałam nowe krzesła do kuchni i firanki do pokoju, ale krzesła beznadziejne a firanki które mi się spodobały kosztują forunę więc dałam sobie spokój.

Oj arbuzik i truskawki gonią do kibelka...

Kiedy masz następną wizytę ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry