• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam się przy kubku kawusi :-)
cieszę się bardzo, że u mississ wszystko z dzieciątkiem gra i że to "tylko" zapalenie pęcherza :-D damy radę, byle dzidzi zdrowe :-D

Cześć kobietki. :-)
Dawno mnie nie było, bo po co Was zasmucać swoimi problemami...
Mója babcia zmarła 13.11.2009, tato zmarł w15.03.2010, a 13.05 mój teść...
Jakaś plaga?? Czy co?? :confused:
Do tego chyba ze stresu owu nie było w tym cyklu (bo brak skoku) i wogóle jakoś kiepsko się czuję... :cool:
Muszę trochę się odstresować, bo ciężko jest... i potem (pewnie po @) wrócę walczyć o dzidzię :tak:
A za WAS cały czas trzymam kcikaski - dziubaski :-)
Pa

bardzo mi przykro. doskonale wiem co czujesz, bo ja kiedyś w przeciągu 5 miesięcy straciłam babcię i dziadka, a parę lat później tatę i prababcię. powiem ci tylko, że dasz radę. ból jest przeogromny i wydaje się być nie do zniesienia, ale kobieta zniesie wszystko i ból odejdzie na rzecz pamięci najbliższych, którzy odeszli i zostawili nas na tym świecie. i wtedy wspomnienia nie będą tak bolały, a łzy nie będą łzami rozpaczy tylko szacunku, pamięci i szczęścia, że mogliśmy takie osoby na swojej drodze spotkać. oby wszystko ci się ułożyło

reklama
Napisałam posta i mi skasowało... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Już po remoncie...to było takie odświeżenie mieszkania właściwie. Zostały tylko porządki i poukładanie rzeczy.
Chciałam nowe krzesła do kuchni i firanki do pokoju, ale krzesła beznadziejne a firanki które mi się spodobały kosztują forunę więc dałam sobie spokój.

Oj arbuzik i truskawki gonią do kibelka...

Kiedy masz następną wizytę ?

następna wizyta we wtorek 25.05 mam nadzieję że zobaczę śliczną fasolkę z pięknym serduszkiem :tak: na samą myśl o wizycie przechodzi mnie dreszczyk, bo troszkę się boję :zawstydzona/y:

następna wizyta we wtorek 25.05 mam nadzieję że zobaczę śliczną fasolkę z pięknym serduszkiem :tak: na samą myśl o wizycie przechodzi mnie dreszczyk, bo troszkę się boję :zawstydzona/y:

Ale CI super, że wizyta tak blisko :-) i uspokój się bo po dupie dostaniesz!!!
Serduszko na pewno będzie piękni biło :-)

bunia heloł :-D ja też z kubkiem kawy...głowa mnie coś rozbolała ale mam nadzieje że zaraz przejdziel. Do zwariowania z tą pogodą.

Ostatnia edycja:
Ale CI super, że wizyta tak blisko :-) i uspokój się bo po dupie dostaniesz!!!
Serduszko na pewno będzie piękni biło :-)

Myszko Tobie też zleci;-) zobaczysz czerwiec za pasem jak sama pisałaś :tak::-D

mam nadzieję :tak: i jestem pełna pozytywnej energii, z dolegliwości ciążowych to bolą mnie cycki a szczególnie wieczorem :szok: biegam do kibelka:-p i bywają dni że spałabym na okrągło no i standardowo jedna drzemka dziennie :tak::-D musi być :-D

Helloł Bunia no jak Wy z kawą to ja też pędzę sobie zrobić zbożówkę

hej kobitki
u mnie tez sloneczkos ie pieknie przebija i chyba bedzie dzisiaj w miare ladnie swiecilo :) nareszcie

na poczatku chcialabymw am podziekowac za kciuki bo napewno duzo daly :) i agutka dziekuje za przekazanie wiesci tutaj i na grudniowkach ! jestes kochana :*

scully tulam cie mocno i bardzo mi przykro (*)(*)(*)... trzymaj sie kochana :(

bunia jak tam rogaliki?? :)smakowaly pewnie i juz zadnego nie ma ?? :)

tosia udanego wyjazdu zycze:) odpocznijcie sobie troszke napewno dobrze wam to zrobi :)

mysza za mna tez laza truskawki o masakra i to w rznych postaciach od surowych do sosow na nalesnikach i takie tam :) mniam :)

co do wizyty to moj maluszek urosl w tydzien 1cm :0) i wczoraj mial 2,5 cm :) mial juz raczki i nozki piekne ktorymi wymachiwal slicznie :) i pierwsze co uslyszalam to to ze sie fajie rusza :) co do wzrostu jego co sie martwilam to lekarz mi bardzo intesywnie wytlumaczyl ze kilka dni w ta czy w ta nie ma znaczenia bo albo pod innym katem zmierza albo nie dociagna albo cos i wychodza inne wyniki wiec mowi ze bez sensu u nich czy to 9 czy 10 tc to bez roznicy :) a co do glowki to ... hmmm powiedzial z enie amm co sie martwic popatrzyl tak ciutke na nia ale powiedzial z eon nic tam nie widzi niepokojacego i bez sensu jest na tak wczesnym etapie cos mowic odnosnie komor w glowie bo to jest glupie. wszystko si eokaze na usg polowkowym powiedzial i tyle wiec powiedzial ze uszy do gory i mam sie nie martwic bo przeciez antos byl zdrowiutki to czemu ta dzidzia ma byc chora :)

no i co niemile to nabawilam sie zapalenia pacherza i musze antybiotyk wziac . dobrze ze to granulki i tylko jednorazowo sie jestosuje i pozniej we wtorek musze zrobic wyniki znow i zobaczyc czy pomoglo. mam nadzieje ze pomoze bo jak nie to czeka mnie wieksza dawka tasow juz a nie granulek do picia. przeraza mnie tylko ulotka ale to jak zawsze ... no nic oby bylo dobrze musz ebyc dobrej mysli :) i jeszcze raz dziekuje za wszystkie kciuki !!!!

dziewczyny 26 juz niedlugo wiec testowanko widz epelna para bedzie u tak wielu :) &&&&&& oczywiscie :)

macku milej pracy mam nadzieje ze bedzie mila dzisiaj a nie wnerwiajaca :)

misis- a żebyś wiedziała, że już nic nie ma :-p co prawda rogaliki nie wychodziły, więc lepiłam jak kołaczyki (może u was się drożdżówki mówi) i wyszły super. Grześ jak wrócił z pracy to ledwo obiad zjadł i zapychał się tymi moimi "dziełami". oczywiście brakło mi marmolady, ale do reszty napchałam dżemu :-D i też pyło pycha :-D mimo trwającej @ :-p

Witaj missiiss1301 cieszę się że z Twoją fasolinką wszystko OK, teraz do następnej wizyty pełen relaks ;-):tak: nie masz się co stresować :tak:

Dzisiaj przywożą nam nową pralkę :-) już nie mogę się doczekać :tak:
a wczoraj w sklepie przypomniałam sobie o istnieniu wafli teatralnych i wszamałam na poczekaniu jednego w drodze powrotnej a dziś do kawusi drugiego mniiiiiiiiiiiaaaaaam chyba z 10 lat ich nie jadłam :-D

Bunia nie musisz wierzyć w zabobony, poza tym to działa jak homeopatia - żeby zadziałało musisz w to wierzyć

bunia to swietnie!! nie ma to jak obraz zadowolonych ludzi jedzacych twoje pysznosci :) ja dzisiaj muffinki chyba zrobie ale jeszcze pomysle :P

ide kupic sniadanko bo maz oczywisciebyl rano w sklepie ale takiego kaca mial ze kupil tylko 2litry wodya o zonce z emusi cos jesc to zapmnial :)

Missiiss to dobrze że Cię lekarz uspokoił. Z dzidzią na pewno jest wszystko dobrze -> tylko Ty w to jeszcze musisz uwierzyć.
Co do rączek i nóżek to przy dzidzi 2,5cm to chyba jeszcze nie są one ukształtowane. Wiem bo sama przy moim 2cm pytałam lekarza czy to są kończyny a on mi odpowiedział że jeszcze nie.
Kiedy masz następną wizytę ?

Batonik ten tydzień to przeleciał nie wiem kiedy, mam nadzieję że następny też tak zleci...choc już pomału zaczynam coś kombinować coby sobie wizytę na przyszł czwartek przełożyć :-D ale jeszcze sie zastanowię czy taka kombinatoryka ma sens...chciałabym badzo już poznać płeć mojej Iskierki i wiem że im później tym lepiej. Choć już na pewno będzie coś widać. No i podoba mi się ta data w Dzień Dziecka :-D

reklama
Witaj missiiss1301 cieszę się że z Twoją fasolinką wszystko OK, teraz do następnej wizyty pełen relaks ;-):tak: nie masz się co stresować :tak:

Dzisiaj przywożą nam nową pralkę :-) już nie mogę się doczekać :tak:
a wczoraj w sklepie przypomniałam sobie o istnieniu wafli teatralnych i wszamałam na poczekaniu jednego w drodze powrotnej a dziś do kawusi drugiego mniiiiiiiiiiiaaaaaam chyba z 10 lat ich nie jadłam :-D

Bunia nie musisz wierzyć w zabobony, poza tym to działa jak homeopatia - żeby zadziałało musisz w to wierzyć

ja nie wierzę- i właśnie o to chodzi, dlatego napisałam, że mimo @ wyszło mi świetnie. wcześniej (wczoraj) dziewczyny pisały, że jak się ma @ to nie wychodzi ciasto i zakalec się robi. dlatego to mój dowód, że to nie prawda :-D

a jaką pralkę przywożą?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry