B
bunia87
Gość
witam się przy kubku kawusi :-)
cieszę się bardzo, że u mississ wszystko z dzieciątkiem gra i że to "tylko" zapalenie pęcherza
damy radę, byle dzidzi zdrowe 
bardzo mi przykro. doskonale wiem co czujesz, bo ja kiedyś w przeciągu 5 miesięcy straciłam babcię i dziadka, a parę lat później tatę i prababcię. powiem ci tylko, że dasz radę. ból jest przeogromny i wydaje się być nie do zniesienia, ale kobieta zniesie wszystko i ból odejdzie na rzecz pamięci najbliższych, którzy odeszli i zostawili nas na tym świecie. i wtedy wspomnienia nie będą tak bolały, a łzy nie będą łzami rozpaczy tylko szacunku, pamięci i szczęścia, że mogliśmy takie osoby na swojej drodze spotkać. oby wszystko ci się ułożyło
cieszę się bardzo, że u mississ wszystko z dzieciątkiem gra i że to "tylko" zapalenie pęcherza
damy radę, byle dzidzi zdrowe 
Cześć kobietki. :-)
Dawno mnie nie było, bo po co Was zasmucać swoimi problemami...
Mója babcia zmarła 13.11.2009, tato zmarł w15.03.2010, a 13.05 mój teść...
Jakaś plaga?? Czy co??
Do tego chyba ze stresu owu nie było w tym cyklu (bo brak skoku) i wogóle jakoś kiepsko się czuję...
Muszę trochę się odstresować, bo ciężko jest... i potem (pewnie po @) wrócę walczyć o dzidzię
A za WAS cały czas trzymam kcikaski - dziubaski :-)
Pa
bardzo mi przykro. doskonale wiem co czujesz, bo ja kiedyś w przeciągu 5 miesięcy straciłam babcię i dziadka, a parę lat później tatę i prababcię. powiem ci tylko, że dasz radę. ból jest przeogromny i wydaje się być nie do zniesienia, ale kobieta zniesie wszystko i ból odejdzie na rzecz pamięci najbliższych, którzy odeszli i zostawili nas na tym świecie. i wtedy wspomnienia nie będą tak bolały, a łzy nie będą łzami rozpaczy tylko szacunku, pamięci i szczęścia, że mogliśmy takie osoby na swojej drodze spotkać. oby wszystko ci się ułożyło

biegam do kibelka
i bywają dni że spałabym na okrągło no i standardowo jedna drzemka dziennie