majusia221
Fanka BB :)
bardzo się ciesze że wszystko ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cześć kobietki. :-)
Dawno mnie nie było, bo po co Was zasmucać swoimi problemami...
Mója babcia zmarła 13.2009, tato zmarł w15.03.2010, a 13.05 mój teść...
Jakaś plaga?? Czy co??
Do tego chyba ze stresu owu nie było w tym cyklu (bo brak skoku) i wogóle jakoś kiepsko się czuję...
Muszę trochę się odstresować, bo ciężko jest... i potem (pewnie po @) wrócę walczyć o dzidzię
A za WAS cały czas trzymam kcikaski - dziubaski :-)
Pa
asiucha- podziwiam cię za cierpliwość. dziecka mi szkoda jak ma taką matkę, bo pamiętam jak pisałaś że jest taki przez nią zaniedbany i mimo że to duży chłopczyk to zdarza mu się zapomnieć o pójściu do wc. biedne dziecko. ja to bym tak nie dała dziecka krzywdzić. normalnie do sądu bym poszła o przyznanie opieki twojemu m, a tamtej babie to bym chyba tylek skopała w ciemnej uliczce. oj ze mną by była biedna. co za .... wrrr....
Wpadłam Wam zakomunikować,że dostałam smska od Missiis.Wszystko jest w porządku,tylko nabawiła się zapalenia pęcherza.
Pewnie sama napisze więcej.![]()
Mója babcia zmarła 13.11.2009, tato zmarł w15.03.2010, a 13.05 mój teść...
Jakaś plaga?? Czy co??
Do tego chyba ze stresu owu nie było w tym cyklu (bo brak skoku) i wogóle jakoś kiepsko się czuję...
Muszę trochę się odstresować, bo ciężko jest... i potem (pewnie po @) wrócę walczyć o dzidzię
Pa
Mója babcia zmarła 13.11.2009, tato zmarł w15.03.2010, a 13.05 mój teść...
Jakaś plaga?? Czy co??
Pa
Ale fajnie... Tylko pozazdroscicWitam się i ja
dzisiaj wyjeżdzamy na mazuryodpocznę troche
trzymam kciuki za testujące ;p
buzia
Oby pogoda dopisala!