majusia221
Fanka BB :)
Myślę, że co ma być to będzie, czy będziemy się tulac z naszymi kochanymi chłopami co dzień czy co trzy to jak fasolka będzie u nas w brzuszku chciała zamieszkać to zamieszka i mam nadzieję ze jak najszybciej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Izus chyba cos w tym jest:-)
Kurcze dziewczyny teraz widze ze pojawilo sie cos nowego od kiedy tu bylam ostatnio..
Widze ze jest opcja "dzieki"
Rozumiem ze jak ktos mi cos doradzi,pomoze to dziekuje, tak??
Glupio pytam,wiem, ale tego nie bylo kiedys a na inne fora nie wchodze wiec nie znam standardow

Ja ostatnio zaczęłam wychodzić z założenia, że czy będziemy się tuląc co dzień z naszymi kochanymi M czy co trzy to i tak będzie co ma być. W moim pierwszy cyklu starań chcieliśmy trafić w owulke na synka, córkę już mamy to fajnie by było gdyby teraz był chłopak, nawet kupiłam testy owu które pokazywały piękne dwie grube krechy, oczywiście z tulankiem czekaliśmy do owulki żeby był ten upragniony synuś, no i lipa pierwszy zawód i pierwszy strrrrrrrasznie długi cykl, myślałam że na tą cholerną @ się nie doczekam. W oatatnim cyklu już nawet nie myślałam czy chłopak czy dziewczynka tylko tulanko co dwa dni żeby żołnierzyki były w pelni sił i znowu lipa, nie udało się, a teraz postanowiłam wrzucić na luz, tulam się kiedy mam na to ochotę ( no oczywiście jeżeli jest jak i miejsce jest romantyczne:-)). Może taki sposób będzie dobry na fasolinkę.
Witam
Siedzę w pracy więc mam chwilę czasu i zajrzałam na forum, nadrobię co u was bo jak ja jestem to i tak nigdy nikogo nie ma.
Dopiero teraz zorientowałam się że Żabce się udało więc moje gorące gratulacje.
Ja mam owu ale znów nic z tego wczoraj były przytulanki ale już wiem że te przed owu nic nie dają a dziś w pracy, jutro M wyjeżdza i wróci późnym popołudniem więc następny cykl do niczego.
Nic tylko tu wchodzę i marudzę.
fasolinki przychodza zawsze niespodziewanie:-)Wpadłam Wam zakomunikować,że dostałam smska od Missiis.Wszystko jest w porządku,tylko nabawiła się zapalenia pęcherza.
Pewnie sama napisze więcej.![]()