Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kciuki się przdadzą wiec trzymajcie dzieki!)
Ja juz uciekam bo obiad nakładam zaraz.
mąż wraca a ja taka steskniona.. ostatnio moj M zapracowany całe dnie i mało ze sobą siedzimy
mam nadzieje że dzis bedzie inne popołudnie.
potem pewnie padne bo coś senna jestem :/
pozdrawiam was
i miłego popołudnia życzę!
Paaa
halo
to ja
czekam na @ bo czuje ze przylezie bo mnie cycki bola i pobolewa brzuszek
i mam do was pyatnie czy ktoras z was miala moze lekki wyciek z piersi ( podejrzewam podwyzszona prolaktyne u siebie) i pewnie dla tego kolpoty z zajsciem...
Babeczki,ja na chwilunię,żeby Wam przekazać pokrótce wieści od Żabki,która już jest w drodze,albo i nawet na miejscu u szwagierki. ;-)
Dzidzia ma się zdrowiutko. :-) Serduszko bije! :-) A maluszek ma całe 6mm "wzrostu". :-) :-) :-)
Idę do mej Panny Zuzanny.![]()
Witajcie
Wpadłam na chwilę tylko powiedzieć "cześć", mam nadzieję że potem się pojawie i poczytam co tam u was. Mam 4 dni wolnego i miało być fajnie a jest lipa, Małego M mieliśmy odwieźć pod koniec tygodnia, niestety w 7 urodziny prócz prezentów dostał ospę tak więc były przeboje, nocna wizyta w szpitalu bo u nas oczywiście lekarz rodzinny ma wszystko w nosie i nie odbiera telefonu więc musieliśmy jechać 60 km do szpitala.
Teraz Mały leży, marudzi, ciągle z nim siedzę, wczoraj miał wysoką gorączkę 39,4 ale na szczęście udało się ja zbić. Jestem pół przetomna bo nie śpie w nocy, staram się pilnować aby on sięnie drapał bo na nodze już ma takie ślady brzydkie fioletowe i zostaną mu blizny.
Owu powinna być wczoraj - dzisiaj ale niestety nawet na objawach się nie skupiam, seksu też nie ma, jestem wściekła jak cholera, zmęczona, siedzę dzień i noc za przeproszeniem przy obcym dziecku a sama nie mam ani dla siebie czasu ani na to aby własne dziecko zrobić. A jeszcze matka Małego mnie wkurzyła, na wieść o tym że on ma ospę padło tylko jedno pytanie - kiedy możecie najpóźniej go odwieźć? Nawet nie obchodziło ją jak on się czuje.
Sorry że tak się wymarudziłam ale już nawet nie mam z kim pogodać, jak już mam wolne od pracy to zawsze coś innego mi się przytrafi i jakoś ostatnio w życiu nie mam farta. Nawet z M miałam dziś spięcie, nieduże ale już mam takiego doła że się popłakałam.
Wpadnę potem was poczytać.
Czesc laseczki wpadam na chwilke bo za 2 godzinki jade z rodzinka na lotnisko do wenecji lecimy do niedzieli
mam nadzieje dziwuchy ze si emilo zaskoczycie i na testach pojawia si epiekne 2 kreseczki mimo waszych przypuszczen
a ja ide dzisiaj na wizyte i sie nie pokoje troche. o wzrost mojej kruszynki no i o jego glowke ale to popytam sie dzisiaj tego lekarza zeby obejzal ta glowke jego i zbaczymy co on powie mam nadzieje ze uslysze ze nie ma tam nic niepokojacego i ze powie ze dzidzialdnie ronie wolalabym zeby byla tak jak na pierwszym suwaczku ale sie okaze ... bo kiedys szybciej rosla a pozniej zwolnila :/ wiec jesli mozecie to prosze bardzo o kciuki
majusia dzieki z apocieszenie
a ja odebralam wyniki i zaniepokoilo mnie bo mam leukocyty w moczuczyli stan zapalny cholera nigdy nie mialam tam stanu zapalnego i wtamtej ciazy nic a tutaj jak leze w domu to si eprzyplatalo nie wiadomo skad juz mi sie calkiem humor zepsol bo profesorek kontaktu z nim nie ma przyjmuje dopiero w poniedzialki i srody wiec wtedy mzna dzwonic a tak o lipa i bede musiala sie radzic mojego opolskiego gina a wolalabym tamtego... naprawde wiecie co odechciewa mis ie wszystkiego
ja juz mam dosc zle sie czuje cos z glowka jakos wolniej rosnie zle wyniki niech mnie jeszcze gin dzisiaj dobije to nie wiem co zrobie
juz nie smece ide sie przespac![]()
wiem że łatwo się mówi bo ja też wariuje od jednej do drugiej wizyty, ale staram się myśleć że tym razem będzie OK, cierpienie musi być rozłożone dla każdego sprawiedliwie
a my nie zasługujemy więcej na cierpienie PAMIĘTAJ ;-)owocnych staranek życzęDziendoberek:-)
Jest tu ktos;-)?
Dzisiaj mi sie @ skonczyla, teraz jeszcze pare dni i staranka...
Wiecie, nakrecilam sie. Pomyslalam ze w czerwcu dien ojc i fajnie by bylo w ten dzien meowi oznjmic szczesliwa nowine ( fajnie gdyby wyszlo)
owocnych staranek życzę![]()
ja bardzo bym chciała mieć teraz prezent na Dzień Matki.... oby to był pozytywny test&&&
miłego wieczorku