missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
mam nadzieje dziwuchy ze si emilo zaskoczycie i na testach pojawia si epiekne 2 kreseczki mimo waszych przypuszczen 
a ja ide dzisiaj na wizyte i sie nie pokoje troche. o wzrost mojej kruszynki no i o jego glowke ale to popytam sie dzisiaj tego lekarza zeby obejzal ta glowke jego i zbaczymy co on powie mam nadzieje ze uslysze ze nie ma tam nic niepokojacego i ze powie ze dzidzialdnie ronie wolalabym zeby byla tak jak na pierwszym suwaczku ale sie okaze ... bo kiedys szybciej rosla a pozniej zwolnila :/ wiec jesli mozecie to prosze bardzo o kciuki
a ja ide dzisiaj na wizyte i sie nie pokoje troche. o wzrost mojej kruszynki no i o jego glowke ale to popytam sie dzisiaj tego lekarza zeby obejzal ta glowke jego i zbaczymy co on powie mam nadzieje ze uslysze ze nie ma tam nic niepokojacego i ze powie ze dzidzialdnie ronie wolalabym zeby byla tak jak na pierwszym suwaczku ale sie okaze ... bo kiedys szybciej rosla a pozniej zwolnila :/ wiec jesli mozecie to prosze bardzo o kciuki
kciuki jak najbardziej trzymane
wyszło mi ostaatecznie kilka drożdżowych rogaliko-podobnych dzieł
zmieniłam koncepcje i stwierdziłam, że skoro nie wychodzą mi rogaliki, to zrobię kształt kołaczyków, ale tu też sie przejechałam i ostatecznym efektem są 2 blachy drożdżowych conieco z marmoladą