• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mam nadzieje dziwuchy ze si emilo zaskoczycie i na testach pojawia si epiekne 2 kreseczki mimo waszych przypuszczen :)

a ja ide dzisiaj na wizyte i sie nie pokoje troche. o wzrost mojej kruszynki no i o jego glowke ale to popytam sie dzisiaj tego lekarza zeby obejzal ta glowke jego i zbaczymy co on powie mam nadzieje ze uslysze ze nie ma tam nic niepokojacego i ze powie ze dzidzialdnie ronie wolalabym zeby byla tak jak na pierwszym suwaczku ale sie okaze ... bo kiedys szybciej rosla a pozniej zwolnila :/ wiec jesli mozecie to prosze bardzo o kciuki

reklama
mam nadzieje dziwuchy ze si emilo zaskoczycie i na testach pojawia si epiekne 2 kreseczki mimo waszych przypuszczen :)

a ja ide dzisiaj na wizyte i sie nie pokoje troche. o wzrost mojej kruszynki no i o jego glowke ale to popytam sie dzisiaj tego lekarza zeby obejzal ta glowke jego i zbaczymy co on powie mam nadzieje ze uslysze ze nie ma tam nic niepokojacego i ze powie ze dzidzialdnie ronie wolalabym zeby byla tak jak na pierwszym suwaczku ale sie okaze ... bo kiedys szybciej rosla a pozniej zwolnila :/ wiec jesli mozecie to prosze bardzo o kciuki

oczywiście :tak: kciuki jak najbardziej trzymane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

i oczywiście wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&
A czemu z głowką miałoby być coś nie tak?

Nie martw się wszystko będzie dobrze :) Musi byc :)

dzieki dziewczyny

tasiulka ostatnio jak bylam u prosfesora mojego to strasznie intensywnie sie przygladal komorom w glowce dzidzia i mierzyl i ciagle patrzyl wiekszosc usg pamietam z ebylo to usg bardzo dlugie pozniej jak sie ubralam to powiedzial ze go zainteresowalo to ale narazie nic zlego nie moze powiedziec bo nie wie jakie sa normy w 8tc ale na to mowil ze trzeba zwrocic uwage przy usg genetycznym :( teraz rozumiecie jakie mam nerwy po ostatniej wizycie u niego ... i strasznie sie boje ze jest za duze i moje dziecko sie urodzi nie daj boze z wodoglowiem jezu:( co ja gadam w ogole :( mam nadzieje zetak nie bedzie ale tak cholernie mnei nastraszyl ze pwiem mu zeby mi nic takiego wiecej nie mowil jak nie jest pewnien bo ja jestem bardzo nerwowa i umieram pozniej od wizyty do wizyty i dlatego ja bym nie chciala miec usg genetycznego i zyc sobie spokojnnie a nie w razie co oby nie zyc z mysla ze cos jest nie tak :/

dzieki dziewczyny

tasiulka ostatnio jak bylam u prosfesora mojego to strasznie intensywnie sie przygladal komorom w glowce dzidzia i mierzyl i ciagle patrzyl wiekszosc usg pamietam z ebylo to usg bardzo dlugie pozniej jak sie ubralam to powiedzial ze go zainteresowalo to ale narazie nic zlego nie moze powiedziec bo nie wie jakie sa normy w 8tc ale na to mowil ze trzeba zwrocic uwage przy usg genetycznym :( teraz rozumiecie jakie mam nerwy po ostatniej wizycie u niego ... i strasznie sie boje ze jest za duze i moje dziecko sie urodzi nie daj boze z wodoglowiem jezu:( co ja gadam w ogole :( mam nadzieje zetak nie bedzie ale tak cholernie mnei nastraszyl ze pwiem mu zeby mi nic takiego wiecej nie mowil jak nie jest pewnien bo ja jestem bardzo nerwowa i umieram pozniej od wizyty do wizyty i dlatego ja bym nie chciala miec usg genetycznego i zyc sobie spokojnnie a nie w razie co oby nie zyc z mysla ze cos jest nie tak :/

Kochana nie denerwuj się na zapas. Trzeba wierzyć że wszystko bedzie dobrze. Zaufaj swojej dzidzi :) Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

no ale teraz juz rozumiecie czemu sie martwie... pewnie tez byscie siemartwily na moim miejscu . no nic ide polulac troche to czas szybciej mi zleci

to donapisania

no prawda w oczy kole- nie umiem lepić rogalików :-p wyszło mi ostaatecznie kilka drożdżowych rogaliko-podobnych dzieł :-D zmieniłam koncepcje i stwierdziłam, że skoro nie wychodzą mi rogaliki, to zrobię kształt kołaczyków, ale tu też sie przejechałam i ostatecznym efektem są 2 blachy drożdżowych conieco z marmoladą :-p

a ciasto wyszło ładne mimo @ :-p
gorzej z kształtem, ale to ma być zjadalne a nie piękne- tego się trzymam :-D

Zuzia śpi,ja byłam coś załatwić,a teraz na chwilę do Was zaglądam. :tak:

Kinga,Przyszlirodzice,trzymam kciuki za pozytywne testy. :tak:

dzieki dziewczyny

Kochana,nie dziwię Ci się,że się zmartwiłaś. Ale ja wierzę,że będzie dobrze. :tak: I faktycznie,zwróć uwagę temu lekarzowi,że jak czegoś na 100% nie wie,to niech nie papla. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry