• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziendoberek:-)
Jest tu ktos;-)?
Dzisiaj mi sie @ skonczyla, teraz jeszcze pare dni i staranka...
Wiecie, nakrecilam sie. Pomyslalam ze w czerwcu dien ojc i fajnie by bylo w ten dzien meowi oznjmic szczesliwa nowine ( fajnie gdyby wyszlo)

Z poprzednia ciaza to rodzicom zrobilismy prezent - powiedzielismy im o ciazy na dzien babci i dziadka[/QUOT

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za twój prezent na dzień ojca. Trzymam mocno i owocnych staranek życzę.

My o pierwszej ciąży chcieliśmy powiedzieć teściom w Boże Narodzenie, wiadomo taka świąteczna mila atmosfera w sam raz na dobre wiadomości, ale jak przyjechaliśmy to pod choinkom stał koszyk z rożnymi smakołykami który teść co roku dostaje na święta z pracy i teściowa zaczęła zartowac że ona ma dla nas taki prezent na gwiazdkę a co my jej przywieźliśmy no to nie czekaliśmy dłużej i powiedzieliśmy ze zostanie babcią, na co ona się popłakała ze szczęścia, ale miło wspomina się takie momenty.

Dziewczyny mam maly dylemacik.
Dzisiaj @ mi sie skonczyl. lekarz kazal wstrzymac sie z przytulankami do 12 dnia cyklu (dzisiaj 7dc) ale mi sie dzisiaj chce:zawstydzona/y:
Jesli dzisiaj "zadzialamy" vto plemniki maja jeszcze te swoje 5 dni na regeneracje...
A moze lepiej "poprzytulac sie" nie konczac?:sorry2:

Ja gdzieś wyczytałam, że plemniki potrzebują na regeneracje dwa dni i tego sie trzymam, chyba nie wytrzymałabym 12 dni nie mówiąc o mim M, a poza tym cały czas myślę o tych kobietkach które pisały, że jak przestały myśleć o liczeniu, mierzeniu to od razu zaszły w ciąże, także działaj kochana jak masz ochotę.

No ja wlasnie sobie mysle ze jak sie dziiaj powstrzymam to z kazdym dniem bedzie coraz trudniej...
A gdzie tam wtorek...
Moj Mezus, ja pierwszy raz mial zakaz bo mial badane nasienie i musial sie pare dni powstrzymac, to powiedzial ze na mysl o zakazie od razu Mu sie bardziej chce:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry