reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
kurcze zastanawia mnie jedno czemu fasolka batonika jest biala na usg a moja czarna????gin twierdzil ze ma bardzo dobry sprzet i tak tez wygladal...

Witam porannie wszystkie BBomowiczki ;-)

Żabko a dlaczego u Ciebie na zdjęciu usg jest napisane 6t3d:confused: może jest ciąża młodsza od mojej bo wcześniej fasolki są przezroczyste :tak:

Witam !
Dziewczyny życzę wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta:)
jasne_roze.gif

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy!:*
A starającym się,życzę z całego serducha aby następny dzień mamy spędzały albo juz ze swoimi maleństwami albo z brzuszkami ciążowymi:):*
Moje kochane witam Was serdecznie:)
Musiałam do Was zajrzeć bo tęsknię strasznie.Przykro mi z powodu tych wstrętnych @ i ja kobieta w ciąży zaklinam te wszystkie @ i zabraniam im przychodzić do Was moje staraczki kochane!!!!;)
Jestem przerażona tymi powodziami, mam nadzieję że żadnej z Was ta sytuacja nie dotknęła.Ciągle siedzę w tych książkach a i tak wydaje mi się,że nic nie umiem:( boję się trochę zdawać we wrześniu (w razie poprawek) bo będę miała już brzuszek a różnie na to wykładowcy patrzą;(
Co u Was?Jak się czujecie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry