izus180584
Fanka BB :)
Bedzie napewno trzymam kciukasy
Jak samopoczucie? Dzidzia już kopie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bedzie napewno trzymam kciukasy
tak i już coraz głośniej myślę jednak o inseminacji skoro naturalnie sie nie udajepowiedz jej to
tzn. @ że jest już nudna
a Ty Lopop w tym cyklu nadal walczysz z pregnylem![]()
tak i już coraz głośniej myślę jednak o inseminacji skoro naturalnie sie nie udaje
tylko to tak trochę takie zimne bez czucia i tej rozkoszy jaka towarzyszy przytulaniomno wiecie o co chodzi bo jednak bobosexik jest przyjemny
i co do tej pory miałaś przepisane 
w taką owu wg mierzenia tempki i śluzu to 4 lata z czego 1,5 roku( a może już 2 to będzie) pod opieką specjalistówLopop powiedz mi a ile się już staracie tak z celowaniem w owui co do tej pory miałaś przepisane
![]()
w taką owu wg mierzenia tempki i śluzu to 4 lata z czego 1,5 roku( a może już 2 to będzie) pod opieką specjalistów
zapisane clo to już druga seria jak biorę po roku przerwy, teraz pierwszy raz miała ten pregnyl i estrofem zapisane no i lutkę więc właściwie to jest tak pierwszy raz profesjonalnie no i od roku bromka biorę
przy takiej opiece to musi się udać Kochana
musisz w to mocno wierzyć ;-)
wierzę chociaż nie chce mi się juz tak jeździć do Szubina no ale cóż trzeba próbowaćNo Kochana to widzę że profesjonalnie podchodzisz do sprawyprzy takiej opiece to musi się udać Kochana
musisz w to mocno wierzyć ;-)
![]()
cieszę się, że wszystko dobrze 

i zazdroszczę 

;-)

dzisiaj nic niewiem :-(:-)Hej!!:-)
Tasiulka na pewno wszystko sie ułozy trzymam &&&&&&&&&&&&.I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN:-):-):-):-):-):-)
Żabka jak tam sytuacja u Was wały trzymają?u nas powoli woda opada.
Lopop tak mi przykro:--
-
-(
o korde ale malpowo sie zrobilo :-(a ja zaczynam kolejny cykl - @ przylazła dzisiaj spodziewana niestety ....
no nareszcie juz myslalam ze sie fotki niedoczekam :-) ciesze sie z toba to u ciebie tak jak u mnie na usg wyszla ciaza 1 dzien wczesniejsza niz na sowaczku :-)Kochane już jestem ;-)
spokojna, z uśmiechem od ucha do ucha, bo ..... dziś po raz pierwszy usłyszałam bicie serduszka mojej Kruszynki (jednej)coś niesamowitego, choć byłam już dwa razy w ciąży to dziś był najpiękniejszy dzień w życiu bo dotąd nie miałam okazji usłyszeć bicia serduszka
cały 1,03 cm szczęścia z usg wychodzi ciąża 7t1d
przepraszam za jakość fotek
Zobacz załącznik 249544Zobacz załącznik 249545Zobacz załącznik 249546
no ja po usg z moja corcia jak slyszalam serduszko to jak wyszlam z gabinetu to ryczalam dlugo i ludzie sie dziwnie patzryli na mnie;-)ja tez się popłakałam ze szczęściaa jak dzwoniłam do mojej mamy to myślała że coś się stało bo płakałam do słuchawki
![]()

no tak ale dla kruszynki zrobi sie wszystko :-)tak i już coraz głośniej myślę jednak o inseminacji skoro naturalnie sie nie udaje
tylko to tak trochę takie zimne bez czucia i tej rozkoszy jaka towarzyszy przytulaniomno wiecie o co chodzi bo jednak bobosexik jest przyjemny