reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:wściekła/y:powiedz jej to :tak: tzn. @ że jest już nudna :tak:

a Ty Lopop w tym cyklu nadal walczysz z pregnylem :confused:
tak i już coraz głośniej myślę jednak o inseminacji skoro naturalnie sie nie udaje
tylko to tak trochę takie zimne bez czucia i tej rozkoszy jaka towarzyszy przytulaniom :):) no wiecie o co chodzi bo jednak bobosexik jest przyjemny

tak i już coraz głośniej myślę jednak o inseminacji skoro naturalnie sie nie udaje
tylko to tak trochę takie zimne bez czucia i tej rozkoszy jaka towarzyszy przytulaniom :):) no wiecie o co chodzi bo jednak bobosexik jest przyjemny

Lopop powiedz mi a ile się już staracie tak z celowaniem w owu :confused: i co do tej pory miałaś przepisane :sorry2:

Lopop powiedz mi a ile się już staracie tak z celowaniem w owu :confused: i co do tej pory miałaś przepisane :sorry2:
w taką owu wg mierzenia tempki i śluzu to 4 lata z czego 1,5 roku( a może już 2 to będzie) pod opieką specjalistów
zapisane clo to już druga seria jak biorę po roku przerwy, teraz pierwszy raz miała ten pregnyl i estrofem zapisane no i lutkę więc właściwie to jest tak pierwszy raz profesjonalnie no i od roku bromka biorę

w taką owu wg mierzenia tempki i śluzu to 4 lata z czego 1,5 roku( a może już 2 to będzie) pod opieką specjalistów
zapisane clo to już druga seria jak biorę po roku przerwy, teraz pierwszy raz miała ten pregnyl i estrofem zapisane no i lutkę więc właściwie to jest tak pierwszy raz profesjonalnie no i od roku bromka biorę

No Kochana to widzę że profesjonalnie podchodzisz do sprawy :tak: przy takiej opiece to musi się udać Kochana :tak: musisz w to mocno wierzyć ;-):tak:

zmykam póki co na film :)

No Kochana to widzę że profesjonalnie podchodzisz do sprawy :tak: przy takiej opiece to musi się udać Kochana :tak: musisz w to mocno wierzyć ;-):tak:
wierzę chociaż nie chce mi się juz tak jeździć do Szubina no ale cóż trzeba próbować
zmykam prasować bo tyle tego się uzbierało a tak nie lubię tego robić

witam dziewczynki:)
batonik gratuluje jeszcze raz!!!dzidziulek jest przesliczny :))nim sie obejrzysz a bedziesz tulic malenstwo;)jak widzisz u mnie juz zaczal sie 20 tydz ciazy a pamietam jak w walentynki test robilam hehehe

batonik- śliczne zdjęcia :-D cieszę się, że wszystko dobrze :tak::tak::-D i zazdroszczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry:

tosia, lopop- szkoda, że @ przylazła. kiedyś wkońcu zajdziemy- musi się udać :tak::tak::tak:
a ta @ to faktycznie nudna :-p;-)

u mnie praca jajników- jak narazie czuję oba w dalszym ciągu, oby chociaż jeden pęcherzyk był oki i jeden plemniczek do niego dotarł. czy my tak dużo chcemy? jednego porządnego jajeczka i plemniczka- to wcale nie jest dużo :dry::dry::cool2:

:-)Hej!!:-)

Tasiulka na pewno wszystko sie ułozy trzymam &&&&&&&&&&&&.I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN:-):-):-):-):-):-)

Żabka jak tam sytuacja u Was wały trzymają?u nas powoli woda opada.

Lopop tak mi przykro:-(:-(:-(:-(
dzisiaj nic niewiem :-(
a ja zaczynam kolejny cykl - @ przylazła dzisiaj spodziewana niestety ....
o korde ale malpowo sie zrobilo :-(
Kochane już jestem ;-)

spokojna, z uśmiechem od ucha do ucha, bo ..... dziś po raz pierwszy usłyszałam bicie serduszka mojej Kruszynki (jednej) :tak: coś niesamowitego, choć byłam już dwa razy w ciąży to dziś był najpiękniejszy dzień w życiu bo dotąd nie miałam okazji usłyszeć bicia serduszka :-D cały 1,03 cm szczęścia z usg wychodzi ciąża 7t1d :tak:

przepraszam za jakość fotek

Zobacz załącznik 249544Zobacz załącznik 249545Zobacz załącznik 249546
no nareszcie juz myslalam ze sie fotki niedoczekam :-) ciesze sie z toba to u ciebie tak jak u mnie na usg wyszla ciaza 1 dzien wczesniejsza niz na sowaczku :-)
;-)ja tez się popłakałam ze szczęścia :tak: a jak dzwoniłam do mojej mamy to myślała że coś się stało bo płakałam do słuchawki :-D:-D
no ja po usg z moja corcia jak slyszalam serduszko to jak wyszlam z gabinetu to ryczalam dlugo i ludzie sie dziwnie patzryli na mnie :-D
no tak ale dla kruszynki zrobi sie wszystko :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry