reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jestem już jestem :-)

Batonik cudna Fasolinka :-) ale Ty lepiej się pochwal co kupiłaś wczoraj dzidziusiowi ;-)
I nie dziękuj kochana tylko normalnie na przyszłość słuchaj tego co CI mówimy!
Kiedy masz następną wizytę ?
No ciekawa jestem czy się dzidziuś jutro pokażę głosy w rodzinie podzielone 2:2 na Kamilkę i Szymonka.

Lenka hej :-)
Jak się czujesz ?

Czy Agutka się odezwała ?

Lecę do sklepu po bułeczki bo najwyższa pora na śniadanie :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Batonik cudna Fasolinka :-) ale Ty lepiej się pochwal co kupiłaś wczoraj dzidziusiowi ;-)
I nie dziękuj kochana tylko normalnie na przyszłość słuchaj tego co CI mówimy!
No ciekawa jestem czy się dzidziuś jutro pokażę głosy w rodzinie podzielone 2:2 na Kamilkę i Szymonka.

Jak się czujesz ?

niestety nie odpisała na smsa

;-)witaj Tośka :-)

dla Ciebie Kochana też najlepszego w końcu jesteś mamą Filipka ;-)

male sprostowanko ;p mama Filipka Franka i Leona :-)

No to nie ciekawie z tą naszą Agutką..nic nie mówiła o żadnym wyjeździe...przecież jakby nawet neta jej odcieli to na smsa można odpisać.

Tośka szkoda że ta małpa musiała się pojawić...wredota paskudna.

Jak się czujesz ?

W końcu Kochana ;-)

wczoraj byłam taka zaaferowana tym wszystkim że nie miałam czasu na sklepy :tak: ale dziś jadę do galerii kupić coś mamie i wejdę na pewno do smyka :tak:

jutro idę na kolejną wizytę ale już bez usg:sorry2: po recepty, zwolnienie, założyć kartę ciąży, zważyć się :szok: no i mam rano badania WR, glukoza na czczo, morfologia ;-)

Agutka nadal milczy :sorry2: czyżby się na nas pogniewała :-(

No to nie ciekawie z tą naszą Agutką..nic nie mówiła o żadnym wyjeździe...przecież jakby nawet neta jej odcieli to na smsa można odpisać.

Tośka szkoda że ta małpa musiała się pojawić...wredota paskudna.

w tym cyklu spodziewałam się @ bo seksy były marne mój W. był chory mi też jakoś apetyt zmałał no coż może w następnym cos będzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry