Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane już jestem ;-)
spokojna, z uśmiechem od ucha do ucha, bo ..... dziś po raz pierwszy usłyszałam bicie serduszka mojej Kruszynki (jednej)coś niesamowitego, choć byłam już dwa razy w ciąży to dziś był najpiękniejszy dzień w życiu bo dotąd nie miałam okazji usłyszeć bicia serduszka
cały 1,03 cm szczęścia z usg wychodzi ciąża 7t1d
![]()
witam siedostalam dzis cuudownyprezent na dzien matki
==================================![]()
Uuu jaka cisza...
i ja sie przybijam do zyczeńWszystkim mamusiom obecnym i przyszłym życzę dużo siły w opiekowaniu się naszymi rezolutnymi szkrabami i dużo miłości:-):-):-):-):-):-):-)
Witaj kochana ano pustki , co zrobic chyba chcemy troszku odpoczac od tego nakrecania się ach ... trudne to wszystkoBatonik cieszę sięże wszystko wporządku z dzidzią.
Śliczne foteczki!
Gratuluję!
Witam was.
Ciesza tutaj i nikogo nie ma, szok jak pusto. Tak się zastanawiałam że właściwie to niewiele nas na tym forum bez fasolek zostało, raptem z 10 dziewczyn naliczyłam a reszta zafasolkowana, nowe do nas nie przychodzą bo pewnie trafiają na wątek mam 2011.
U mnie jakiś tam następny cykl, nie przywiązuje już tak wagi do tego liczenia, teraz zaznaczam sobie tylko kiedy mam @ dostać i to wszystko. Co bedzie to bedzie, czasami to mi przykro jak cholera ale trochę odpuszczam a może właściwie się poddałam i na nic nie liczę. Forum lubię i zaglądam ale nie mam o czym pisać bo same problemy tylko i stresy i może też dlatego tak nie angażuje się w dzidzie.
A co się stało z Agutką że tak nagle zniknęła?
no to fakt w przyszlym roku dostaniesz , kwiatuszki , buziaczka i ten bezcenny usmiech;-)Piękna pogoda, do tego święto mam i na BB pustka![]()
a ja dostałam dziś piękny bukiet róż od R na dzień mamy :-) i powiedział że fasolka go prosiła o to ;-) a w przyszłym roku da sama![]()
no oczywiscie kochana ze maszErba ja właśnie tak sobie myślę jak to się stało że ja Ciebie nie mam w gronie swoich przyjaciół BB
zaraz to szybko naprawię i się zrehabilituję
Upsss pomyłka mam![]()
kurde wszedzie malpy dookola nastepny miesiac bedzie fasolkowydzień dobry!
a do mnie przyszła dziś @![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

no bo jak usg mialam w zeszla srode to bylam w 6 tygodniu i 3 dniu ciazy wedlug usg moze tak moze byla jeszcze przezroczysta na nastepnym bedzie bialutka :-)Witam porannie wszystkie BBomowiczki ;-)
Żabko a dlaczego u Ciebie na zdjęciu usg jest napisane 6t3dmoże jest ciąża młodsza od mojej bo wcześniej fasolki są przezroczyste
![]()

gratulujęwitam siedostalam dzis cuudownyprezent na dzien matki
==================================![]()