reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wszystkim mamusiom obecnym i przyszłym życzę dużo siły w opiekowaniu się naszymi rezolutnymi szkrabami i dużo miłości:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Kochane już jestem ;-)

spokojna, z uśmiechem od ucha do ucha, bo ..... dziś po raz pierwszy usłyszałam bicie serduszka mojej Kruszynki (jednej) :tak: coś niesamowitego, choć byłam już dwa razy w ciąży to dziś był najpiękniejszy dzień w życiu bo dotąd nie miałam okazji usłyszeć bicia serduszka :-D cały 1,03 cm szczęścia z usg wychodzi ciąża 7t1d :tak:

Batonik cieszę sięże wszystko wporządku z dzidzią.
Śliczne foteczki!

witam sie :)dostalam dzis cuudownyprezent na dzien matki
================================== :):):):):):)

Gratuluję!

Witam was.

Ciesza tutaj i nikogo nie ma, szok jak pusto. Tak się zastanawiałam że właściwie to niewiele nas na tym forum bez fasolek zostało, raptem z 10 dziewczyn naliczyłam a reszta zafasolkowana, nowe do nas nie przychodzą bo pewnie trafiają na wątek mam 2011.

U mnie jakiś tam następny cykl, nie przywiązuje już tak wagi do tego liczenia, teraz zaznaczam sobie tylko kiedy mam @ dostać i to wszystko. Co bedzie to bedzie, czasami to mi przykro jak cholera ale trochę odpuszczam a może właściwie się poddałam i na nic nie liczę. Forum lubię i zaglądam ale nie mam o czym pisać bo same problemy tylko i stresy i może też dlatego tak nie angażuje się w dzidzie.
A co się stało z Agutką że tak nagle zniknęła?

;-)Piękna pogoda, do tego święto mam i na BB pustka :tak::-D

a ja dostałam dziś piękny bukiet róż od R na dzień mamy :-) i powiedział że fasolka go prosiła o to ;-) a w przyszłym roku da sama :tak::-p

Wszystkim mamusiom obecnym i przyszłym życzę dużo siły w opiekowaniu się naszymi rezolutnymi szkrabami i dużo miłości:-):-):-):-):-):-):-)
i ja sie przybijam do zyczeń :)
Batonik cieszę sięże wszystko wporządku z dzidzią.
Śliczne foteczki!

Gratuluję!

Witam was.

Ciesza tutaj i nikogo nie ma, szok jak pusto. Tak się zastanawiałam że właściwie to niewiele nas na tym forum bez fasolek zostało, raptem z 10 dziewczyn naliczyłam a reszta zafasolkowana, nowe do nas nie przychodzą bo pewnie trafiają na wątek mam 2011.

U mnie jakiś tam następny cykl, nie przywiązuje już tak wagi do tego liczenia, teraz zaznaczam sobie tylko kiedy mam @ dostać i to wszystko. Co bedzie to bedzie, czasami to mi przykro jak cholera ale trochę odpuszczam a może właściwie się poddałam i na nic nie liczę. Forum lubię i zaglądam ale nie mam o czym pisać bo same problemy tylko i stresy i może też dlatego tak nie angażuje się w dzidzie.
A co się stało z Agutką że tak nagle zniknęła?
Witaj kochana ano pustki , co zrobic chyba chcemy troszku odpoczac od tego nakrecania się ach ... trudne to wszystko

;-)Piękna pogoda, do tego święto mam i na BB pustka :tak::-D

a ja dostałam dziś piękny bukiet róż od R na dzień mamy :-) i powiedział że fasolka go prosiła o to ;-) a w przyszłym roku da sama :tak::-p
no to fakt w przyszlym roku dostaniesz , kwiatuszki , buziaczka i ten bezcenny usmiech :)
przyszlirodzice gratki

:zawstydzona/y:Erba ja właśnie tak sobie myślę jak to się stało że ja Ciebie nie mam w gronie swoich przyjaciół BB :zawstydzona/y: zaraz to szybko naprawię i się zrehabilituję :zawstydzona/y:

Upsss pomyłka mam :)

dzień dobry!

a do mnie przyszła dziś @:( :( :( :( :(
kurde wszedzie malpy dookola nastepny miesiac bedzie fasolkowy :tak:
Witam porannie wszystkie BBomowiczki ;-)

Żabko a dlaczego u Ciebie na zdjęciu usg jest napisane 6t3d:confused: może jest ciąża młodsza od mojej bo wcześniej fasolki są przezroczyste :tak:
no bo jak usg mialam w zeszla srode to bylam w 6 tygodniu i 3 dniu ciazy wedlug usg moze tak moze byla jeszcze przezroczysta na nastepnym bedzie bialutka :-)

kochane zycze wwszystkiem kobietkom dzidziusiow :-) z okazji dnia matki moje dziecko tak mi dalo dzis popalic ze hoho i dopiero teraz mam dzien matki jak ona juz spi i mam cisze a fasoleczka zafundowala mi dzis na dzien mamy bol cyckow i takie klucie w nich ze hohoho ale takiem prezentem na dzien mamy niepogardze bo przynajmiej wiem ze wsio dobrze :tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry