reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
gratuluję
wreszcie jakieś dobre wiadomości na bb może zapoczątkujesz teraz dobrą falę dobrych wiadomości:):):) również dla nas
lopciu miejmy taka nadzieje , bo mnie juz chyba opuscila :(
kurde ale mam dzien dzisiaj ulala :(

a ja na dzien matki dostalam piekna laurke z pieknymi zyczeniami i taka kule przejzysta z takim czyms w srodku ,z napisem
kochanej mamie
z podpisem z data achh :) no to sie pochwaliłam

lopciu miejmy taka nadzieje , bo mnie juz chyba opuscila :(
kurde ale mam dzien dzisiaj ulala :(

a ja na dzien matki dostalam piekna laurke z pieknymi zyczeniami i taka kule przejzysta z takim czyms w srodku ,z napisem
kochanej mamie
z podpisem z data achh :) no to sie pochwaliłam
piękny prezent
ja dostałam super korale z makaronu( chociaż mam syna to ma talent do takich prac) i super laurkę no i byłam na przedstawieniu i oczywiście ja dumna mamusia chwalę synka za dobrą intonację synka nic mój mały piernik się nie boi normalnie on uwielbia takie przedstawienia
tylko miał raz na początku maja jechać na konkurs recytatorski to pani powiedział że woli iść na matematyczny- czyli już mi mały umysł ścisły rośnie:-p oby tylko w lenistwo nie popadł

wiecie że ja muszę uważać czasem co do was piszę bo mały stanie z tyłu i już przeczyta to także mówię żeby tylko sie nie rozleniwił w przyszłości

to ja też się pochwaliłam a co tak mimo że leci ze mnie jak na powodzi krzyż napierdziela to chociaż tak sobie humorek poprawię:cool2::cool2::cool2:

a moj to juz tak nie chce buuuu :(

Erba to Ty opracuj inną strategię ;-) nieraz wystarczy ten jeden szczęśliwy złoty strzał i już :tak: ale powiem Wam że my w tym szczęśliwym cyklu to jechaliśmy po bandzie :-D:-D bez ograniczeń :szok: nawet jak byłam u ginka na monitoringu i mówił że właśnie była owu to szybciutko do domku i bobosexy i mieliśmy z tego taki ubaw :-D:-D

a moj to juz tak nie chce buuuu :(
ja na mojego teraz mam mały sposób czasem siadam przy laptopie i niby tam coś grzebię w necie i niby przypadkiem włączam erotyczne strony i czsem zadziała no bo wiadomo jak codziennie bobosexy i późne chodzenie spać to nawet najbardziej wytrzymalszy padnie no my też

kiedyś myślałam nawet o jakiś potrawach zawierających afrodyzjaki

Ostatnia edycja:
lopciu dobre :)
Batonik tak to było kiedys ze boboseksy codziennie, no coz starosc nie radość mlodość nie wiecznosc , ale w czerwcu nie odpuszcze :) a jak nie to nie to sie wycofuje
mowilam ostatnio ze jak rolnik posadzi fasolke i bedzie ja podlewal na poczatku miesiaca i na koncu to nie zakwitnie heheheh

reklama
lopciu dobre :)
Batonik tak to było kiedys ze boboseksy codziennie, no coz starosc nie radość mlodość nie wiecznosc , ale w czerwcu nie odpuszcze :) a jak nie to nie to sie wycofuje
mowilam ostatnio ze jak rolnik posadzi fasolke i bedzie ja podlewal na poczatku miesiaca i na koncu to nie zakwitnie heheheh
no czasem nie wiem jak to niektórzy robią że tylko raz i niespodzianka
dziewuszki moje kochane ja zmykam pod prysznic bo jutro rano na badania jadę a już mi się lulu chce :)

Dobrej nocki :*
dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry