lopop
Szczęśliwa mamusia
pa mi się teraz kleją a w nocy się budzę i nie śpię niestety nerwica znowu sie przypałętałano ja tez uciekam bo oczka sie kleja , matko niedlugo bede chodzic spac z kuarmi
dobrej nocki
buziaczki papapapap
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pa mi się teraz kleją a w nocy się budzę i nie śpię niestety nerwica znowu sie przypałętałano ja tez uciekam bo oczka sie kleja , matko niedlugo bede chodzic spac z kuarmi
dobrej nocki
buziaczki papapapap
pa mi się teraz kleją a w nocy się budzę i nie śpię niestety nerwica znowu sie przypałętała
Dobry wieczór Kochane :-)
wpadam za chwilę ale widzę że dalej jakiś taki bezruch na BB.
Poproszę Was jutro o kciukasy :-) mam wizytę o godz. 18.
Odezwę się dopiero ponownie w piątek rano bo zanim wrócę z tej Warszawy to będzie już późno.
Mam nadzieję że dzidzia rozłoży nóżki i zobaczymy kto się tam zadomowił.
Pozdrawiam Was gorąco.
halodzieqwczyny zwracam sie do was z pytaniem bo juz zapomnaialam jak to sie liczy jesli data ostteneij @ to 21.04.2010 to ktory jest treraz tydzien ( i kiedy na pierwsze usg mozna isc) z gory dzieki za odp
![]()

cudna jest, a tekst po prostu nike powinien dostać albo coś jeszcze
mam nadzieję że się wam spodoba :-) u mnie czas boboseksów, więc jak narazie nie mam też o czym pisać
Witaj Pajeczkowychodzi na to, ze jestes w 5 tc i 1 dniu na usg najlepiej isc pomiedzy 6-7 tc wtedy moze byc juz widoczny pęcherzyk ciażowy z zarodkiem i serduszkiem
witam sie dziewczynki
jeste troszke zabiegana i nie mam czasu Was czytać co tam u Was Słoneczka słychać??? Jakieś nowe fasolinki na pokładzie się pojawiły??