reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dobry wieczór Kochane :-)

wpadam za chwilę ale widzę że dalej jakiś taki bezruch na BB.

Poproszę Was jutro o kciukasy :-) mam wizytę o godz. 18.
Odezwę się dopiero ponownie w piątek rano bo zanim wrócę z tej Warszawy to będzie już późno.
Mam nadzieję że dzidzia rozłoży nóżki i zobaczymy kto się tam zadomowił.

Pozdrawiam Was gorąco.

Trzymam kciuki, pochwal się nam jak rano wstaniesz po wizycie czy synuś czy córeczka.

A co do spania to ja wam powiem że ja o 21 to ledwo chodzę i mam problem bo w pracy jestem i nie mogę się tak wcześnie połóżyć ale zaraz znikam bo już ledwo na oczy patrzę. Nie mam czasu w domu więc nadrabiam na vod "usta usta". Życiowy ten serial i pośmiać się można.

Dzień dobry :-)

Pół nocy dzisiaj nie spałam...napierw męczył mnie brzuch jak balon a później zaczęłam myśleć o dzisiejszej wizycie i tak jakoś mi zeszło...Nie wiem jak ja dzisiaj przeżję ten dzień jak w sumie snu było może ze 3 godziny...
Odezwę się jutro rano bo pewnie dzisiaj wrócę bardzo poźno.

Miłego dnia!

Cześć czwartkowo, u mnie pogoda beznadziejna, całe niebo zachmurzone, ale wczoraj przynajmniej było ładnie, dziś nadrabiam BB bo wczoraj pół dnia porządki na działce, później szybki obiad i wypad do cyrku, zrobiliśmy Gabi taki mały dnio dzieckowy prezent (chociaż wcale taki nie mały bo kosztował nas 60 zł, ale zabawa trwała 2 godziny no i Gabi była zachwycona więc się opłacało zaszaleć)

batonik piękne te pierwsze foty twojej dzidzi.

Lena_R na pewno zaliczysz wszystkie egzaminy w pierwszym terminie więc się nie przejmuj, a nawet gdyby ci coś zostało na wrzesień to też pójdzie gładko, wiem co mówię bo ja zdawałam w ósmym miesiącu (ustny miałam) i to chyba ciąża mnie uratowała, bo jak chłop zobaczył mój brzuch i to jak mnie denerwuje tym swoim gadaniem to od razu wpisał mi zaliczenie do indeksu:-).

przyszlirodzice gratuluję

czesc dziewczyny

Ostatnio wcale sie nie udzielam :// nie mam o czym pisać.
nawet nie mam weny aby czytać was a że piszecie duużo no to nadrobic ciezko.

Pozdrawiam was mocno wszystkie
te które mnie jeszcze pamietają..

halo:)dzieqwczyny zwracam sie do was z pytaniem bo jzu zapomnaialam jak to sie liczy jesli data ostteneij @ to 21.04.2010 to ktory jest treraz tydzien ( i kiedy na pierwsze usg mozna isc) z gory dzieki za odp :)

halo:)dzieqwczyny zwracam sie do was z pytaniem bo juz zapomnaialam jak to sie liczy jesli data ostteneij @ to 21.04.2010 to ktory jest treraz tydzien ( i kiedy na pierwsze usg mozna isc) z gory dzieki za odp :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
halo:)dzieqwczyny zwracam sie do was z pytaniem bo juz zapomnaialam jak to sie liczy jesli data ostteneij @ to 21.04.2010 to ktory jest treraz tydzien ( i kiedy na pierwsze usg mozna isc) z gory dzieki za odp :)

wychodzi na to, ze jestes w 5 tc i 1 dniu na usg najlepiej isc pomiedzy 6-7 tc wtedy moze byc juz widoczny pęcherzyk ciażowy z zarodkiem i serduszkiem :)

witam sie dziewczynki
jeste troszke zabiegana i nie mam czasu Was czytać co tam u Was Słoneczka słychać??? Jakieś nowe fasolinki na pokładzie się pojawiły??

reklama
wychodzi na to, ze jestes w 5 tc i 1 dniu na usg najlepiej isc pomiedzy 6-7 tc wtedy moze byc juz widoczny pęcherzyk ciażowy z zarodkiem i serduszkiem :)

witam sie dziewczynki
jeste troszke zabiegana i nie mam czasu Was czytać co tam u Was Słoneczka słychać??? Jakieś nowe fasolinki na pokładzie się pojawiły??
Witaj Pajeczko
No dlugoooo Cię nie było
Pozdrowionka dla Was :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry