reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)Witam Babolki :-D:-D

ja dziś byłam na badaniach :tak: mam pokutą łapkę :sorry2: no i dostałam dwa razy dziennie dupka a nie raz i mamy zachować wstrzemięźliwość :szok: ale za to na basen możemy śmigać :tak:;-) 10.06 kolejne usg :tak:;-) a 24 wizyta na samolocie, cytologia etc.:sorry2: bo dzisiaj się nie dałam powiedziałam że muszę się psychicznie nastawić bo ja lubię tylko usg :-D:-D:-D

reklama
hej kobietki batonik ale z ciebie artystka zadroszcze tak szybkiego usg ja bede miala dopiero pod koniec czerwca lub na poczatku lipca :-(

lece poczytac co tam u was

hej kobietki batonik ale z ciebie artystka zadroszcze tak szybkiego usg ja bede miala dopiero pod koniec czerwca lub na poczatku lipca :-(

lece poczytac co tam u was

wyprosiłam mojego ginka żeby na początku tak do 12 14 tyg robić co dwa tygodnie ;-):-D powiedział że na razie tak zrobimy :tak::-)

zmykam bo muszę jechać po R do pracy :D

Ostatnia edycja:
cześć zaniedbujesz nas coś ostanio kochana
no jakos tak wychodzi kiedys siedzialam na forum prawie caly dzien a teraz wieczorem ledwo siade i jestem padnieta byle ta pogoda sie poprawila i minal 12 tydzien to znow bede na chodzie a nie ciagle na spiku
Dobry wieczór Kochane :-)

wpadam za chwilę ale widzę że dalej jakiś taki bezruch na BB.

Poproszę Was jutro o kciukasy :-) mam wizytę o godz. 18.
Odezwę się dopiero ponownie w piątek rano bo zanim wrócę z tej Warszawy to będzie już późno.
Mam nadzieję że dzidzia rozłoży nóżki i zobaczymy kto się tam zadomowił.

Pozdrawiam Was gorąco.
trzymam kciuki za szymonka :-)
halo:)dzieqwczyny zwracam sie do was z pytaniem bo jzu zapomnaialam jak to sie liczy jesli data ostteneij @ to 21.04.2010 to ktory jest treraz tydzien ( i kiedy na pierwsze usg mozna isc) z gory dzieki za odp :)
znajdz sobie w necie kalkulator iu ci wyjdzie najlepiej miedzy 6-8 tygodniem na usg i na wizyte bo wtedy gin wszystko wybada juz :tak:
wychodzi na to, ze jestes w 5 tc i 1 dniu na usg najlepiej isc pomiedzy 6-7 tc wtedy moze byc juz widoczny pęcherzyk ciażowy z zarodkiem i serduszkiem :)

witam sie dziewczynki
jeste troszke zabiegana i nie mam czasu Was czytać co tam u Was Słoneczka słychać??? Jakieś nowe fasolinki na pokładzie się pojawiły??
kochana ty niedlugo juz bedziesz rodzic :szok: ale to zlecialo :tak: i bedziemy mieli pierwsza forumowa dzidzie z naszego tematu :tak:

ja dziś byłam na badaniach :tak: mam pokutą łapkę :sorry2: no i dostałam dwa razy dziennie dupka a nie raz i mamy zachować wstrzemięźliwość :szok: ale za to na basen możemy śmigać :tak:;-) 10.06 kolejne usg :tak:;-) a 24 wizyta na samolocie, cytologia etc.:sorry2: bo dzisiaj się nie dałam powiedziałam że muszę się psychicznie nastawić bo ja lubię tylko usg :-D:-D:-D

no to dobrze ze wszystko wsio :)

a ja Tobie jeszcze nie gratulowalam :))
a więc Słońce szczęśliwych 9 miesiecy :) gdzies mi ucieklaś :) i przeoczyłam, ze Ty z fasolinką :)

no jakos tak wychodzi kiedys siedzialam na forum prawie caly dzien a teraz wieczorem ledwo siade i jestem padnieta byle ta pogoda sie poprawila i minal 12 tydzien to znow bede na chodzie a nie ciagle na spiku

trzymam kciuki za szymonka :-)

znajdz sobie w necie kalkulator iu ci wyjdzie najlepiej miedzy 6-8 tygodniem na usg i na wizyte bo wtedy gin wszystko wybada juz :tak:

kochana ty niedlugo juz bedziesz rodzic :szok: ale to zlecialo :tak: i bedziemy mieli pierwsza forumowa dzidzie z naszego tematu :tak:

no sama jestem w szoku, ze teoretycznie za 9 tygodni mozemy byc juz w innym skladzie :)

Witaj Pajeczko
No dlugoooo Cię nie było
Pozdrowionka dla Was :)

a dziękuję bardzo :))

witam:)
jestem mega zagubiona w czasie, nawet nie próbuję nadrobic tego co naklikałyście.
Mąż dotarł, zaraz życie nabrało mega tempa.
W pracy ok, szef zadowolony(!!), że w ciąży jestem, bo nie powinno się rodzić po 40-tce, bo to problemy później z tego wynikają. W ogóle mnie zszokował swoją postawą - pozytywnie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry