• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
pamietam jestem slodka jak truskaweczka :-D zapomnialam ci kochana napisac ze ania dzis pojechala juz do szpitala bo juz jest po terminie i caly czas czekam na wiadomosc jak juz urodzi :-) a ja gluptas caly czas bylam przekonana ze ona miala termin na czerwiec a opna miala na 16 maja :-D
a mi się jakoś tak wydawało że ona miała na maja

widziałam Szymonka na usg, a wy ? śliczny synuś

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny jestem nowa na tym blogu choc szczerze mowiac to obserwuje wszystkie podobne do tego blogi jakies 2 lata ale nigdy nie moglam sie zdecydowac cos napisac:( Ja z mezem staramy sie jakies 3 lata ja mam problemy z owulacja (choc lekarz mowi ze nie jest zle) a moj maz z ruchliwoscia w tym miesiacu miałam podane clo od 2 dnia cyklu przez 5 dni i 12 podany zastrzyk z ovitrelle.. Czy ktoras z was miała podobne leki podawane i czy one wam pomogły a jesli nie to jak dlugo probowac ta techniką :0) buziaki dla was wszystkich:)

Ja cieszę się tak samo jak Ona i dlatego nie mogłam się powstrzymać :D
ciezarowkom trzeba wybaczac ;-)
a mi się jakoś tak wydawało że ona miała na maja

widziałam Szymonka na usg, a wy ? śliczny synuś
tak dostalam mmsa z fotka :-)
Hej dziewczyny jestem nowa na tym blogu choc szczerze mowiac to obserwuje wszystkie podobne do tego blogi jakies 2 lata ale nigdy nie moglam sie zdecydowac cos napisac:( Ja z mezem staramy sie jakies 3 lata ja mam problemy z owulacja (choc lekarz mowi ze nie jest zle) a moj maz z ruchliwoscia w tym miesiacu miałam podane clo od 2 dnia cyklu przez 5 dni i 12 podany zastrzyk z ovitrelle.. Czy ktoras z was miała podobne leki podawane i czy one wam pomogły a jesli nie to jak dlugo probowac ta techniką :0) buziaki dla was wszystkich:)
lopop miala to samo a ja pilam ziolka na owulacje na forum staramy sie jest watek ziolopijki polecam do poczytania :-) mi ziola pomogly :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry