batonik24
Mamusia Klusiaczka
o ty babo a ja sie specjalnie powstrzymywalam zeby mysza sama sie pochwalila bo ja juz tez wiem od 18:19 :-)
Ja cieszę się tak samo jak Ona i dlatego nie mogłam się powstrzymać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o ty babo a ja sie specjalnie powstrzymywalam zeby mysza sama sie pochwalila bo ja juz tez wiem od 18:19 :-)
a mi się jakoś tak wydawało że ona miała na majapamietam jestem slodka jak truskaweczkazapomnialam ci kochana napisac ze ania dzis pojechala juz do szpitala bo juz jest po terminie i caly czas czekam na wiadomosc jak juz urodzi :-) a ja gluptas caly czas bylam przekonana ze ona miala termin na czerwiec a opna miala na 16 maja
![]()
a mi się jakoś tak wydawało że ona miała na maja
widziałam Szymonka na usg, a wy ? śliczny synuś

ciezarowkom trzeba wybaczac ;-)Ja cieszę się tak samo jak Ona i dlatego nie mogłam się powstrzymać![]()
tak dostalam mmsa z fotka :-)a mi się jakoś tak wydawało że ona miała na maja
widziałam Szymonka na usg, a wy ? śliczny synuś
lopop miala to samo a ja pilam ziolka na owulacje na forum staramy sie jest watek ziolopijki polecam do poczytania :-) mi ziola pomogly :-)Hej dziewczyny jestem nowa na tym blogu choc szczerze mowiac to obserwuje wszystkie podobne do tego blogi jakies 2 lata ale nigdy nie moglam sie zdecydowac cos napisacJa z mezem staramy sie jakies 3 lata ja mam problemy z owulacja (choc lekarz mowi ze nie jest zle) a moj maz z ruchliwoscia w tym miesiacu miałam podane clo od 2 dnia cyklu przez 5 dni i 12 podany zastrzyk z ovitrelle.. Czy ktoras z was miała podobne leki podawane i czy one wam pomogły a jesli nie to jak dlugo probowac ta techniką :0) buziaki dla was wszystkich
![]()
bo staraczki 2010 to najleprze babki na calym babyboomieDzieki zaraz to sprawdzemiło ze sa tutaj osoby ktore potrafia sobie nawzajem pomagac i podtrzymywac na duchu bziaki
![]()

popieram i zgadzam się z tym co napisałaśbo staraczki 2010 to najleprze babki na calym babyboomie![]()
no ja w zeszłym cyklu brałam clo i miałam zastrzyk ale pregnyl i jakoś się nie udałoMam nadzieje ze bedziemy najszczesliwszymi Mamami 2011r)
no ja mam nadziejeze dzidzia sie pospieszy i bede mamusia 2010 bo termin mam na 9 stycznia ale bardzo bym chciala zeby dzidzius urodzil sie w grudniu przed albo po swietachMam nadzieje ze bedziemy najszczesliwszymi Mamami 2011r)