reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja bralam leki pierwszy raz lekarz powiedział ze ma 2 jajeczka wiec zastrzyk i po 36 godz staranka o 4 nad ranem hahah:)) tylko wydaje mi sie ze jednak jajeczkowania nie było bo nic mnie nie bolało zero oznac pękniecia teraz to moj 22 dzien cyklu jestem strasznie zmeczona piersi nie bolą ale sa jakby pełniejsze i czasami pobolewa podbrzysze zobaczymy w przyszlym tyg choc nie licze chyba zle sie nastawiałam :(

Zabciu zazdroszcze tobie tego stanu musisz czuc sie wyjatkowo buziaki:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no ja mam nadziejeze dzidzia sie pospieszy i bede mamusia 2010 bo termin mam na 9 stycznia ale bardzo bym chciala zeby dzidzius urodzil sie w grudniu przed albo po swietach
z pewnością sie pośpieszy jak już to chyba lepiej przed świętami lub między i nowym rokiem jak pisałaś
Ja bralam leki pierwszy raz lekarz powiedział ze ma 2 jajeczka wiec zastrzyk i po 36 godz staranka o 4 nad ranem hahah:)) tylko wydaje mi sie ze jednak jajeczkowania nie było bo nic mnie nie bolało zero oznac pękniecia teraz to moj 22 dzien cyklu jestem strasznie zmeczona piersi nie bolą ale sa jakby pełniejsze i czasami pobolewa podbrzysze zobaczymy w przyszlym tyg choc nie licze chyba zle sie nastawiałam :(
no wiesz ja też nie czułam a ładnie sobie pękł tylko leciuteńko zakłuł mi jajnik i to jak już lewy a powinien prawy bo tam był pęcherzyk więc wiesz to tak różnie jest

ZABKO bardzo podoba mi się ten Twój niebieski suwaczek jest taki rozkoszny:-D

Ostatnia edycja:
Moze to po tym zastrzyku nie mam pojecia lekarz powiedzial ze za tydzien mam zrobic beta ale chyba nie zrobie boje sie rozczarowania jak dostane @ to dostane ale napewno juz nie jade do lekarza bo dosyc ze musze dojezdzac to co miesiac wydaje na niego 600 zł :(

z pewnością sie pośpieszy jak już to chyba lepiej przed świętami lub między i nowym rokiem jak pisałaś

no wiesz ja też nie czułam a ładnie sobie pękł tylko leciuteńko zakłuł mi jajnik i to jak już lewy a powinien prawy bo tam był pęcherzyk więc wiesz to tak różnie jest

ZABKO bardzo podoba mi się ten Twój niebieski suwaczek jest taki rozkoszny:-D
fajnie bybylo jakby sie urodzil 16 grudnia w moje urodziny :-) corcia to sie urodzila 8 dni po urodzinach meza a on tez chcial na swoje urodziny miec dzidzie juz na rekach :-D

Witam was!

:-)Witam Laseczki :-D:-D

Nie wiem czy Myszka się nie obrazi, pewnie jutro sama powie ale nie mogę się powstrzymać - BĘDZIE SZYMONEK :tak::-):-):-):-):-):-)

Ale super, pewnie się cieszy, gratuluję Mysza!

Hej dziewczyny jestem nowa na tym blogu choc szczerze mowiac to obserwuje wszystkie podobne do tego blogi jakies 2 lata ale nigdy nie moglam sie zdecydowac cos napisac:( Ja z mezem staramy sie jakies 3 lata ja mam problemy z owulacja (choc lekarz mowi ze nie jest zle) a moj maz z ruchliwoscia w tym miesiacu miałam podane clo od 2 dnia cyklu przez 5 dni i 12 podany zastrzyk z ovitrelle.. Czy ktoras z was miała podobne leki podawane i czy one wam pomogły a jesli nie to jak dlugo probowac ta techniką :0) buziaki dla was wszystkich:)

Witaj na naszym wątku!

bo staraczki 2010 to najleprze babki na calym babyboomie :-D

Zabka masz całkowitą rację!

A ja dziś zamulam drugi dzień w pracy, nuda, pogoda fatalna i tylko doła można złapać.
Nie myślę o nakręcanu ale mam dużo śluzu, nawet w owu tak nie mam. Podcieram się i wisi mi, sorki za dosłowność. Nie wiem co to oznacza?

fajnie bybylo jakby sie urodzil 16 grudnia w moje urodziny :-) corcia to sie urodzila 8 dni po urodzinach meza a on tez chcial na swoje urodziny miec dzidzie juz na rekach :-D
to jesteś urodzona w tym dniu co mój szwagier
mój synek też miał byc na męża urodziny ale się spóźnił o 6 dni chociaż na urodzinach M źle sie już czułam

część Aśka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry