reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochane już jestem ;-)

spokojna, z uśmiechem od ucha do ucha, bo ..... dziś po raz pierwszy usłyszałam bicie serduszka mojej Kruszynki (jednej) :tak: coś niesamowitego, choć byłam już dwa razy w ciąży to dziś był najpiękniejszy dzień w życiu bo dotąd nie miałam okazji usłyszeć bicia serduszka :-D cały 1,03 cm szczęścia z usg wychodzi ciąża 7t1d :tak:

przepraszam za jakość fotek

Zobacz załącznik 249544Zobacz załącznik 249545Zobacz załącznik 249546
kochana super wszystko widać jestem szczęśliwa że tak dobrze na wizycie Ci poszło

reklama
no widzisz jakiś czas temu był wysyp fasolek a teraz znowu @
u mnie u tośki u izy no niestety życie
i może masz racje następny miesiąc będzie lepszy

no widzisz jakiś czas temu był wysyp fasolek a teraz znowu @
u mnie u tośki u izy no niestety życie
i może masz racje następny miesiąc będzie lepszy

to fakt teraz ostatnio same @ ale trzeba mocno wierzyć w to, że tym razem się uda :tak:;-)ja trzymam za Was wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&& tak jak Wy trzymałyście kiedyś za mnie :tak:;-)

Kochane już jestem ;-)

spokojna, z uśmiechem od ucha do ucha, bo ..... dziś po raz pierwszy usłyszałam bicie serduszka mojej Kruszynki (jednej) :tak: coś niesamowitego, choć byłam już dwa razy w ciąży to dziś był najpiękniejszy dzień w życiu bo dotąd nie miałam okazji usłyszeć bicia serduszka :-D cały 1,03 cm szczęścia z usg wychodzi ciąża 7t1d :tak:

Śliczna fasoleczka:)
Ja gdy po raz pierwszy usłyszałam bicie sreduszka małej to az sie poryczałam ze szczęścia.No i jak czytałam twojego posta to aż mi łezki poleciały bo normalnie Wiem jak pragnęłaś tej dzidzi i się ciesze że wszystko jest dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry