• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No z tą pogodą to już całkiem przegięcie, gdzie jest ten piękny słoneczny maj????????????
bunia uda nam się, po prostu nie ma innej opcji i już niedługo będziemy się cieszyć z dwóch tłustych, grubych kresek na teście

reklama
No z tą pogodą to już całkiem przegięcie, gdzie jest ten piękny słoneczny maj????????????
bunia uda nam się, po prostu nie ma innej opcji i już niedługo będziemy się cieszyć z dwóch tłustych, grubych kresek na teście

pewnie tak :-D a najbardziej się ucieszę, jak sie uda i będzie wszystko dobrze :tak: tylko niech sie uda :-D

Witajcie kochane
Witam się po długiej przerwie. Wpadłam tylko na chwile. W dużym skrócie w sobote dostałam piękny urodzinowy prezent od mojego mężusia-pieska z moich marzen owczarka niemieckiego z długim włosem-cudo. |Jak znajde czas to wrzuce Wam fotki.
Na obecna chwile jestem na etapie wyprowadzki bo zostalismy wyrzuceni z domu+masakra i dluga historia. narazie bedziemy mieszkac u moich rodzicow ale nie mam pojecia co dalej:-( :szok: jestem zalamana i nie mam juz sily. to sa moje najgorsze urodziny w zyciu :szok:
do lekarza nie pojechalam bo nie mam do tego glowy a i tak chyba staranka wstrzymamy bo nawet nie mamy gdyie mieszkac wiec nawet nie moge zapewnic przyszlosci dziecku :szok: zyc mi sie nie chce

poki co nie mam czasu na bb wiec nawet nie wiem co u was.
jak sie ogarne to sie odezwe

do dupy z takim zyciem :szok::-(:-(:-(

zizi- no to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&. nie ma @- jest nadzieja :-D

Witajcie kochane
Witam się po długiej przerwie. Wpadłam tylko na chwile. W dużym skrócie w sobote dostałam piękny urodzinowy prezent od mojego mężusia-pieska z moich marzen owczarka niemieckiego z długim włosem-cudo. |Jak znajde czas to wrzuce Wam fotki.
Na obecna chwile jestem na etapie wyprowadzki bo zostalismy wyrzuceni z domu+masakra i dluga historia. narazie bedziemy mieszkac u moich rodzicow ale nie mam pojecia co dalej:-( :szok: jestem zalamana i nie mam juz sily. to sa moje najgorsze urodziny w zyciu :szok:
do lekarza nie pojechalam bo nie mam do tego glowy a i tak chyba staranka wstrzymamy bo nawet nie mamy gdyie mieszkac wiec nawet nie moge zapewnic przyszlosci dziecku :szok: zyc mi sie nie chce

poki co nie mam czasu na bb wiec nawet nie wiem co u was.
jak sie ogarne to sie odezwe

do dupy z takim zyciem :szok::-(:-(:-(

przechlapane. oby się wszystko ułożyło. trzymam również kciukaski. będzie dobrze :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry