batonik24
Mamusia Klusiaczka
kochana to juz niedaleko daj znac po wizycie i foteczkew chcemy :-)
Witaj Żabko ;-)
przede mną cała wieczność :-( wizyta o 14

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana to juz niedaleko daj znac po wizycie i foteczkew chcemy :-)

to zajmij sie czxyms ugotoj obiad sprzatnij sobie wtedy czas szybciej leci albo poczytaj ksiazkeWitaj Żabko ;-)
przede mną cała wieczność :-( wizyta o 14![]()

to zajmij sie czxyms ugotoj obiad sprzatnij sobie wtedy czas szybciej leci albo poczytaj ksiazke![]()

chyba zaraz idę się golić etc
byle do 13 
bedzie dobrze to sie ogol i juz przygotuj zebys na ostatnia minute nieszalala ja spadam sprzatac bede wieczorem albo wlece po 14 zobaczyc twoja fasolke :-)
już nie ma jej bardzo długo :-(bede trzymac agutka pewnie sie czai i jest niewidoczna albo poprostu niema czasu na forum budowa ja pochlania i prace domowe :-) ok zmykam sprzatacŻabko trzymaj za nas &&&&&&&&&&&& ;-) o 14
a co się dzieje z Agutkąjuż nie ma jej bardzo długo :-(
Hejka, ja dzisiaj już jestem zupełnie zdrowa, po kacu nie ma śladu i dobrze bo wczoraj naprawdę zdychałam. Wczoraj po południu byłam u dziadków, wał na szczecie jeszcze trzyma i mam nadzieję, że do niedzieli wytrzyma bo szacujemy, że do niedzieli woda powinna już spaść i nie będzie już zagrożenia. Gorzej z podsiąkami u dziadków pół podwórka zalane i pewnie będzie jeszcze gorzej.
Właśnie rozmawiałam z siostrą mojego M okres jej się spóźnia i jest panika czy czasem znowu w ciąży nie jest, bo ma już dwójkę dzieci. Szkoda, że to mi się nie spóźnia bo ja bym się naprawde bardzo ale to bardzo cieszyła. Musze wam się przyznac, że ja w tym miesiącu trochę odpuściłam, najgorzej było w lutym i marcu jak zaczęłam staranka wtedy nie myślałam o niczym innym tylko o dwuch kreskach na teście a teraz to już bardzo mi to wszystko obojętnieje. Czasami mam wrażenie, że urodziłam się pod jakąś nieszczesliwą gwiazdą bo zawsze jak sobie coś zaplanuje to sie wszystko pie......oli
oby wody się już nie podnosiły.