Mysza84
Fanka BB :)
niestety nic nie odpisała :-(
To ciekawe...mam nadzieje że niedługo się odezwie bo to niespotykane żeby jej tyle nie było
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety nic nie odpisała :-(
spokojnie to juz jutro tylko wklej na foteczke koniecznieWitaj folrze![]()
nom jutro usg i już mam stres z tego powodu maleńki ;-) nie wiem bo ja zawsze rano dzwonie i pewnie pojadę tak na 13 jak zwykle bo mój gin ma dyżur w szpitalu ;-):-)

hmmm... mi ostatnio cytrynowe rzeczy smakuja a slodkie niebardzo czasem mam chec ale na cos z czekolada pewnie dlatego ze w niej jest magnez a tak to pomidory cytryny i miecho i ryby :-)Jakoś tam mi intuicja podpowiada że to Szymonek :-) choć strasznie pogorszyła mi się cera, serduszko dzidzi powyżej 160bpm, beta szybko przyrastała, jem słodkie i takie tam a to podobno zapowiedzi córki :-)
Co będzie to będę się cieszyć tylko że strasznie chciałabym już wiedzieć.
Wcześniej zawsze marzyłam o córeczce -> Kamilce.
spokojnie niemartw sie ja jak jeszcze niebylam w ciazy to myslami juz bylam na porodowceDziewczynki a ja chociaz dopiero od jutra staranka to juz ogladam wykresy cykli innych staraczek i glupieje...
Juz nawet plan mam kiedy powiedziec o ciazy jesli Bog da i zajde juz w tym cyklu...
2 czerwca mamy rocznice slubu, ale nawet jesli sie uda to "nie wyrobie sie" testem. Jest jeszcze dzien ojca ale do tego dnia nie powstrzymam sie od powiadomienia meza i rodzicow...
Oczywiscie zakladajac ze sie uda...
Wiem,wiem mysle na zapas, ale moze dlatego ze za pierwszym razem tez od razu sie udalo
hahahahahno u nas w kilku miejscach wal przecieka i go zabezpieczyli strazacy ale mowia ze raczej niewytzryma i peknie wiec tryl zaleje a nasi znajomi tam mieszkaja jakies 200 m od waluWitam wieczorowo!
Żabka piękna fasoleczka
A u nas dziś fala przechodzi troche miasta zalało i mam nadzieję że juz więcej nie zaleje i że waly wytrzymają .Normalnie to co sie dzieje jest straszne i niech już sie to kończy.
i moj maz pracuje tez jakies 200 m od walu i sie martwie o niego dzis w nocy spac niemoglam teraz pewnie tez niebede mogla
spokojnie to juz jutro tylko wklej na foteczke koniecznie
hmmm... mi ostatnio cytrynowe rzeczy smakuja a slodkie niebardzo czasem mam chec ale na cos z czekolada pewnie dlatego ze w niej jest magnez a tak to pomidory cytryny i miecho i ryby :-)
spokojnie niemartw sie ja jak jeszcze niebylam w ciazy to myslami juz bylam na porodowcehahahahah
no u nas w kilku miejscach wal przecieka i go zabezpieczyli strazacy ale mowia ze raczej niewytzryma i peknie wiec tryl zaleje a nasi znajomi tam mieszkaja jakies 200 m od walui moj maz pracuje tez jakies 200 m od walu i sie martwie o niego dzis w nocy spac niemoglam teraz pewnie tez niebede mogla
maz wlasnie mi napisal ze walcza o wal kolo nich i pelno strazy jest :-( niech on juz wraca do domu![]()
ty jestes ze swiecia dobrze pamietam????