reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
To wyluzuj kobitko nie nakrecaj sie bo zwarjujesz wiem ze łatwo sie mówi
. Ja ten cykl mam bezowocny i troche odpoczywam od myslenie czy sie udało czy nie . Narazie zbijamy prl takze , i z jednej strony fajnie nie myslec o tym .
Pewnie od czerwca bede sie nakrecać

:sorry2: Ok laseczki ja zmykam na jakiś czas ;-)

muszę dokończyć obiadek i chyba się zdrzemnę bo nie mogę wytrzymać a za 30 min wraca R :tak:;-)

do poklikania potem :-p

Erba Twoje czekanie zostanie wynagrodzone :)

Blanka też super :-)

A czy ktoś ostatnio widział tutaj Pajeczkę ? Bo ja ostatnio wogóle nie miałam okazji jej tutaj spotkać a ciekawa jestem jak tam mały Bartuś/Sebastianek

reklama
cześć dziewuszki :-D
jednak wpadłam przed tasiemcem ;-)
wizyta nie wiem czy udana. za wcześnie żeby to określić. ale pęcherzyki się klują (nie mierzyła, bo malutkie jeszcze- wkońcu dzis dopiero 7dc). dziś jajeczka były małe jeszcze, ale w obu jajnikach- może będzie podwójna owulka ;-) testów owu nie kupuję- będziemy się przytulać co 2 dni :-D wizyty kolejnej nie wyznaczała. dostałam tylko recepty na 3 ostatni cykl z clo, w razie gdybym nie zaciążyła. a mam nadzieję, że jednak się uda ;-) acha, dupka nie dostałam (wyprosiłam :-p ) i mam lutkę dopochwową. a czy zaciążę czy nie to i tak dopiero wizytę bym miała na lipiec bo moja gineczka idzie na urlop :-) powiedziała, żeby małżyk wziął sobie tydzień urlopu na działanie :-p było miło ogólnie- trochę sobie pożartowałyśmy.

i tyle u mnie :-D idę coś zjeść, bo obiadu niet a jeść się chce ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry