Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a wogóle to ginka mi powiedziała, że mam nikomu nie mówić, że clo mi dała bez wyników badań nasienia małżyka bo by ją do więzienia dali
bo się mnie pyta- "a skąd ty wogóle wiesz, że twój małżonek ma plemniki?" a ja jej na to- "wierzę, że ma- tak na słowo ;-) "
A że tak powiem...co ma piernik do wiartaka ?!?
Przecież clo działa na jajeczka...a co mają do tego nasionka ?
ty to na serio czy jajka sobie robisz?a skąd się biorą dzieci? jak on nie ma plemników, to na jaką cholerę brać mi hormony i inne dziadostwa na jajeczka?
ty to na serio czy jajka sobie robisz?a skąd się biorą dzieci? jak on nie ma plemników, to na jaką cholerę brać mi hormony i inne dziadostwa na jajeczka?

No to jest pewne, że jak nie ma żołnierzyków to po co cokolwiek....ja zrozumiałam że jakby miał żołnierzyki innego gatunku to np mogłoby coś się stać przez to że bierzesz clo. Dlatego się zdziwiłam ... a wyszło jak wyszło![]()
![]()
![]()

no, fajnie wyszło![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a się ulachałam jak nie pamiętam kiedy![]()

Mi dziecko odebrało zdolność logicznego myślenia...a Tobie chyba ten okres boboseksów tak w głowie zawrócił
Tosia czy Agutka coś odpisała ?