reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wolę żeby żołnieżyki choć trochę podrosły :-p a wogóle to ginka mi powiedziała, że mam nikomu nie mówić, że clo mi dała bez wyników badań nasienia małżyka bo by ją do więzienia dali :szok: bo się mnie pyta- "a skąd ty wogóle wiesz, że twój małżonek ma plemniki?" a ja jej na to- "wierzę, że ma- tak na słowo ;-) "

Bunia to zycze owocnych staranek ju niedlugo;-)

Maz mnie ostatnio co chwile "dopada" bo od 1dc ma juz zakaz.
I dzisiaj, mimo ze lekarz powiedzial ze starania od 12dc (dzisiaj 11dc) to mezowi powiedzialam ze moze juz dzisiaj, ale On powiedzial ze NIE:-(
Ze powiedzialam ze od wtorku to i od wtorku bedzie:szok:

A ja dzisiaj dopiero wyczytalam, bo sluz mi jakos nie pasuje, i wyczytalam ze po odstawieniu tabletek anty to na niego nie mozna patrzzec bo oszukuje

A że tak powiem...co ma piernik do wiartaka ?!?

Przecież clo działa na jajeczka...a co mają do tego nasionka ?

ty to na serio czy jajka sobie robisz?a skąd się biorą dzieci? jak on nie ma plemników, to na jaką cholerę brać mi hormony i inne dziadostwa na jajeczka?

ty to na serio czy jajka sobie robisz?a skąd się biorą dzieci? jak on nie ma plemników, to na jaką cholerę brać mi hormony i inne dziadostwa na jajeczka?

No to jest pewne, że jak nie ma żołnierzyków to po co cokolwiek....ja zrozumiałam że jakby miał żołnierzyki innego gatunku to np mogłoby coś się stać przez to że bierzesz clo. Dlatego się zdziwiłam ... a wyszło jak wyszło :-D :-D :-D

No to jest pewne, że jak nie ma żołnierzyków to po co cokolwiek....ja zrozumiałam że jakby miał żołnierzyki innego gatunku to np mogłoby coś się stać przez to że bierzesz clo. Dlatego się zdziwiłam ... a wyszło jak wyszło :-D :-D :-D

no, fajnie wyszło :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
a się ulachałam jak nie pamiętam kiedy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry