• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jakoś tam mi intuicja podpowiada że to Szymonek :-) choć strasznie pogorszyła mi się cera, serduszko dzidzi powyżej 160bpm, beta szybko przyrastała, jem słodkie i takie tam a to podobno zapowiedzi córki :-)
Co będzie to będę się cieszyć tylko że strasznie chciałabym już wiedzieć.
Wcześniej zawsze marzyłam o córeczce -> Kamilce.

hmmm zastanawiam się czy jestem w stanie wywnioskować co u mnie się wykluwa ;-) na razie to jem ostre, ogórki konserwowe etc. ale teatralnym nie pogardzę :-D beta chyba też ładnie rosła na pewno więcej niż 66% na 48h :tak: zobaczymy jutro czy będzie serducho

reklama
Jakoś tam mi intuicja podpowiada że to Szymonek :-) choć strasznie pogorszyła mi się cera, serduszko dzidzi powyżej 160bpm, beta szybko przyrastała, jem słodkie i takie tam a to podobno zapowiedzi córki :-)
Co będzie to będę się cieszyć tylko że strasznie chciałabym już wiedzieć.
Wcześniej zawsze marzyłam o córeczce -> Kamilce.

wiecie co to chyba nie zawsze sie sprawdza z tymi smakami , ja bombałam wszystko co kwasne i jak to mowili ze z dnia na dzien piekniałam;-) i co corcia ;-)

wiecie co to chyba nie zawsze sie sprawdza z tymi smakami , ja bombałam wszystko co kwasne i jak to mowili ze z dnia na dzien piekniałam;-) i co corcia ;-)

szczerze mówiąc ja w to nie bardzo wierzę w końcu szanse są 50:50 :tak: moja psiapsiółka w obu ciążach objadała się słodyczami i co jeden chłopak a druga dziewczyna a zachcianki te same :shocked2:

Ja jak bylam w ciazy bylam pewna ze bedzie dziewczynka, niestety nie zdazylam sie przekonac...
Jakies takie przeczucie bylo, natomiast kolezanka (zaszla w tym samym czasie co ja) byla pewna ze bedzie chlopak (tez przeczucie jedynie) i okazuje sie zee bedzie miala synka:-)

;-)moje przewidywania zalezą od dnia :-D:-D i od godziny ;-):-D najpierw syn potem córka :-D jedno jest pewne u nas w rodzinie na razie same wnuczki (przyrodnie co prawda) ale same baby :tak: więc mogłabym mieć synka dla odmiany :-D:-D Kajetanka :tak:

Erba złota myśl :)

najważniejsze zeby zdrowe było :) !!!!!!!!

To najważniejsze!

Batonik a córcia jak będzie miała na imię ???

U mnie też w rodzinie same dziewczyny...więc mógłby sie jakiś rodzyneczek pojawić.

Nie no...przecież jak się patrzy na to moje zdjęcie które mam w podpisie to od razu widać że to Szymonek :-D

Dziewczynki a ja chociaz dopiero od jutra staranka to juz ogladam wykresy cykli innych staraczek i glupieje...
Juz nawet plan mam kiedy powiedziec o ciazy jesli Bog da i zajde juz w tym cyklu...

2 czerwca mamy rocznice slubu, ale nawet jesli sie uda to "nie wyrobie sie" testem. Jest jeszcze dzien ojca ale do tego dnia nie powstrzymam sie od powiadomienia meza i rodzicow...
Oczywiscie zakladajac ze sie uda...
Wiem,wiem mysle na zapas, ale moze dlatego ze za pierwszym razem tez od razu sie udalo

reklama
To najważniejsze!

Batonik a córcia jak będzie miała na imię ???

U mnie też w rodzinie same dziewczyny...więc mógłby sie jakiś rodzyneczek pojawić.

Nie no...przecież jak się patrzy na to moje zdjęcie które mam w podpisie to od razu widać że to Szymonek :-D

:sorry2: hmmm dla córci jeszcze nie ma :-D:-D na razie tylko to jedno choć mojemu R niespecjalnie się podoba :cool:

masz rację na tym zdjęciu wygląd że to Szymonek :-D:-D

może będzie Blanka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry