reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No jasne że tak...wczoraj było z tym tragicznie. Mamy wychodzić na spacer a tu się okazuje że na mnie wszystkie buty jakby "za małe" :-) ale zmiennie to jest...raz lepiej raz gorzej.

bo w sumie to nie wiem czy za wcześnie u mnie na takie objawy:sorry2:, ale w sobotę byliśmy u znajomych na GP i siedziałam tak 3h a potem jak się zbieraliśmy do domku to zauważyłam że bytu cosik ciasne się zrobiły :sorry2:

Maćku teraz będę pamiętała Twój grafik zajęć :tak::-D

Erba22 :-D ale się uśmiałam niezły tekst "jak wyplute toffi " :-D:-D:-D muszę to zapamiętać :-D:-D

bo w sumie to nie wiem czy za wcześnie u mnie na takie objawy:sorry2:, ale w sobotę byliśmy u znajomych na GP i siedziałam tak 3h a potem jak się zbieraliśmy do domku to zauważyłam że bytu cosik ciasne się zrobiły :sorry2:

Maćku teraz będę pamiętała Twój grafik zajęć :tak::-D

Erba22 :-D ale się uśmiałam niezły tekst "jak wyplute toffi " :-D:-D:-D muszę to zapamiętać :-D:-D

;-)

macku ale ci fajnie tak konczyc prace jjaaaaa :)
myszaa ty mialas jakies zyganka czy mdlosci w tej ciazy ?? i przeszly juz czy ciebie ominelo :)??
batonik to dopiero jazda sie zaczyna hehe mnie mdli niemilosiernie ale pomagaja mi mietowe tiktaki albo gumy mietowe :) i na slinotok bo tez ostatnio si eprzyplatal :)
ja jestem ciekawa kiedy mi to przejdzie bo wtamtej ciazy wiem ze nie przeszlo wraz z koncem 3 miecha tylko pozniej... hmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry