reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej erba22 :-)

bunia to my tu z rąk nie korzystamy bo kciukasy zaciśnięte a Ty nie znajdziesz 5 minut żeby nas poinformawać jak po wizycie...tylko jakieś tasiemce na tvn wolisz oglądać ?!? ;-)

Tosia to super. Daj znać.

Ostatnia edycja:
reklama
pamiętajcie laski żebym kupiła płytkę jutro bo może już coś mi ginek na nią nagra :sorry2: bo mój R niestety nie może ze mną iść no chyba że wizyta będzie na 15-16 to i owszem ;-)

Myszka bo to taka obcykana ;-) płytka dvd czy zwykła cd :confused:

Zaraz sprawdzę na jakiej ja mam nagrane :-) bo ja dostaje płytki od ginka.

U mnie jest na dvd. Choć nie wiem czy cd też by nie podeszło pod tą maszynę. Możliwe że ginek ma swoje płytki.

Ostatnia edycja:
Zaraz sprawdzę na jakiej ja mam nagrane :-) bo ja dostaje płytki od ginka.

U mnie jest na dvd. Choć nie wiem czy cd też by nie podeszło pod tą maszynę. Możliwe że ginek ma swoje płytki.

Przezorny zawsze ubezpieczony - jak mówi moja mama :-D - jak jutro będę dzwonić do ginka żeby się umówić na konkretną godzinę to zapytam i problem z głowy :tak:;-):-D

Witam!
Batonik - nie boj zaby! Dobrze bedzie!!!:tak:
dzisiaj jutro albo we wotrek ;-) wszystko wskazuje na to że sie pojawi - niestety w tym cyklu podczas owu były tylko 1 przytulasy wiec na cud nie liczę ;-)
Na pewno wystacza, bo ja w tym cykl tez tylko raz sie przed owulka bzykalam i nie ma innej opcji;-)

wiatm sie poniedziałkowoooooooo :)
hej babeczki :)
Yoo!

Ja się czuję jakby ktoś mi w głowę przywalił tonowym kamieniem...ruszać nią nie mogę. Ponieważ na migreny nie cierpię to pewnie wina ciśnienia...zaraz sobie kawusię zrobię i zobaczymy czy pomoże.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry