reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej dziewuchy :)

jak tam po weekendzie?

tosia super ze sie wyjazd udal :)
zizi i lopop &&&&&&& zcisniete :0) zeby te testy na dniach juz piekne powychodzily :)
batonik zobaczysz jaka wyjdziesz szczesliwa z wizyty jak zobaczysz to piekne malenkie serduszko i swojego okruszka :) !!! &&&&

ach, kurcze- jakoś nie mam dziś weny :-( zaraz spadam szykować się do ginki

ja wyłysieję przez te moje koty :szok:
co chwila mi coś do domu znoszą. ostatnimi dniami w modzie były ptaki- kocica mi przynosiła. teraz znowu do łask wróciły myszy. w nocy Pićka przynosiła do sypialni piszczące myszy, teraz Ciciok przylazł z myszą, a kocica kolejną już wpierdzielała pod stołem, gdzie mają miski z żarciem (ona tak zawsze robi, nawet jak się jej coś rzuci dobrego to to zabiera i idzie jeść na swoje miejsce :-D )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie mam nr do Agutki...może napiszcie do niej smska...

bunia &&&&& odezwij się po wizycie.

na pewno się odezwę, choć nie obiecuję że dzisiaj :-p po wizycie jadę na zakupy i do babci, potem po małża do pracy i jedziemy do urzędu gminy z gospodarzem przedłużyć zameldowanie (mamy czasowe i trzeba jeździć przedłużać). potem będę musiała jakiś obiad wymyślić (dzisiaj i na obiad weny nie mam :-p ), a od 16 lecą moje programy w tvn a małżyk standardowo drzemie :-D więc reasumując wpadnę do was koło 19 dzisiaj, ewentualnie jutro z rana :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry