reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabko a ty gdzie sie podziewalas przez tyle dni ???? hę ??????
bylam po drugiej stronie wisly pomoc szwagierce w przygotowaniach do komuni syna i bylam od srody do soboty :-)
zabko wysłałam na nk zaproszenie dla Ciebie

zmykam bo M woła a jeszcze trzeba sie umyć
dobranoc
dzieki ale jak narazie rozpoznalam tylko toske agutke i batonika a reszty niekumam niewiem kto to zuchowska :confused:
to dobranoc kochana
zabko to ja tez tobie wysle zaproszonko :)
ok dzieki ale potem napisz prosze wiadomosc ze to ty bo po imionach to was nieskumam tylko po nickach :-)
;-)witam kobitki poniedziałkowo :tak:

jakie nastroje:confused: u nas dziś zimno, ale to może i lepiej bo teściowa zaprosiła mnie na działkę żebym posiedziała a nie w domu :sorry2: a ja tam mam tyle zajęć w domu że nie narzekam :tak: nie lubię jak mi ktoś na siłę czas organizuje :no:
hej dzieki za zaproszenie jutro na usg mykasz o ktorej je masz???
dzisiaj jutro albo we wotrek ;-) wszystko wskazuje na to że sie pojawi - niestety w tym cyklu podczas owu były tylko 1 przytulasy wiec na cud nie liczę ;-)
dzieki za zaproszenie na nk dopiero dzis poprzyjmowalam mozna juz moje foty ogladac :-D

reklama
to fakt, ale za to mój R się cieszy bo już nie sprzeczamy się o to kto jedzie samochodem i tak wypada na mnie :-D:tak:

P.S.

Mysza mam stresa przed jutrem :eek:

No mój W. jakoś teraz unika alko i czasami to ja sama go namawiam coby nie było że jak ja jestem w ciąży to jemu zabraniam pić bo sama nie mogę...ale on mi kiedyś powiedział że po ostatnich styczniowo/lutowych przeżyciach to woli być zawsze gotowy na wszystko i w sumie to bardzo miłe z jego strony że się tak troszczy ale ja wiem że teraz już wszystko będzie dobrze i może się od czasu do czasu napić na jakiejśc imprezce.

A Ty mój kochany Batoniku nie stresuj się bo jutro jeden z najpiękniejszych Twoich dni! Trzeba się tym cieszyć!!! Pomyśl że jutro zobaczysz pięknie bijące serduszko i swoja małą Iskiereczkę! I nie potrzeba temu dziecku fundować jakiś stresów.

Witam poniedziałkowo:-)
Niestety zrobiłam dzisiaj test i wyszedł negatywny:-( Ale, że jeszcze nie mam @, to nadzieja żyje:-)
Tylko zaopatrzę się w jakiś czulszy test, bo te paskowe jakieś podejrzane są.

A Ty mój kochany Batoniku nie stresuj się bo jutro jeden z najpiękniejszych Twoich dni! Trzeba się tym cieszyć!!! Pomyśl że jutro zobaczysz pięknie bijące serduszko i swoja małą Iskiereczkę! I nie potrzeba temu dziecku fundować jakiś stresów.

Oby tak było Myszko, staram się w to mocno wierzyć i na pewno tym razem będzie wszystko OK ;-) mimo wszystko chciałabym mieć tę wizytę już za sobą i wiedzieć że jest wsio OK i serduszko pięknie bije :tak: mam sto mln myśli na minutę :szok:

Tośka przestań p******ć kiedyś stanie się ten cud i będziesz musiała zacząć w nie wierzyć i koniec :tak:

Oby tak było Myszko, staram się w to mocno wierzyć i na pewno tym razem będzie wszystko OK ;-) mimo wszystko chciałabym mieć tę wizytę już za sobą i wiedzieć że jest wsio OK i serduszko pięknie bije :tak: mam sto mln myśli na minutę :szok:

Rozumiem Cię doskonale...sama wiem co czułam przed wizytą na której zobaczyłam serduszko! Ale na pewno kochana będzie wszystko dobrze...planuj lepiej co kupisz dzidziusiowi po wizycie :-)

Ja się zastanawiam czy nie przenieść swojej wizyty na koniec tego tygodnia... :-D bo już się doczekać nie mogę.

reklama
witam się dziś dziewczynki :-D
wczoraj niestety cały dzień bez netu- gdzieś linie światłowodowe naprawiali. w dodatku pogoda była marna i z małżykiem sobie graliśmy- on na lapku w gothica a ja na play station w pacmana :-D

dziś na 13 do ginki. niech będzie pęcherzyk- trzymajcie kciukaski :-D

żabka śliczna fasoleczka!!!!!
batonk nie denerwuj się. wszystko będzie cudnie i pięknie i wogóle :-D i weź sobie chusteczki, co się będziesz miała w co wysmarkać jak się ze wzruszenia poryczysz :-D
mysza u mnie problem z głowy jeśli chodzi o kierowcę- Grześ nie ma prawa jazdy i tylko ja jeżdżę. zresztą ja i tak bardzo rzadko uraczę się jakimiś promilami, więć mi to nie przeszkadza :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry