• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam się poniedziałkowo Babeczki :-)

lopop mi test wyszedł dopiero 5 dni po terminie @, a jak robiłam 1 dzień po terminie to nawet cienia nie było. Więc dalej trzymam kciukasy &&&

Batonik widzę że Ty już na warcie :-D

Tosia fajnie że weekend się udał :-)

Pozdrawiam Was wszystkie!

Witam się poniedziałkowo Babeczki :-)

lopop mi test wyszedł dopiero 5 dni po terminie @, a jak robiłam 1 dzień po terminie to nawet cienia nie było. Więc dalej trzymam kciukasy &&&

Batonik widzę że Ty już na warcie :-D

Tosia fajnie że weekend się udał :-)

Pozdrawiam Was wszystkie!

Oj Myszka Myszka, czekam na Ciebie już od rana a to chyba dzisiaj Tobie się przysnęło :tak:;-):-D

cześć, u mnie dzisiaj trochę pochmurno, pewnie będzie padać. Wczoraj była piękna pogoda, nawet grilla ze znajomymi wreszcie udało nam się zorganizować, no i zabalowałam, a dzisiaj główka boli:-(.

reklama
Ja właśnie ostatnio się śmiałam że w czasie ciąży człowiek wstaje po imprezie rano jak nowo narodzony i przynajmniej nie ma problemu z kacykiem :-D oj jaka to wygoda... :-D

to fakt, ale za to mój R się cieszy bo już nie sprzeczamy się o to kto jedzie samochodem i tak wypada na mnie :-D:tak:

P.S.

Mysza mam stresa przed jutrem :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry