• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
żabko piekna fasolinka , i jeszcze raz wielkie gratki !!!!!!!
dzieki teraz juz napewno bedzie ok :-)
Witaj Erba;-) a co to za moda na niewidoczność :cool2:

Żabka ja to już mam schizę przed wtorkową wizytą :zawstydzona/y: tylko mówię to po cichu bo Mysza mi chce nakopać do dupki za takie gadanie
a ty kiedy mialas owu???ale ostatnio pecherzyk ciazowy byl to teraz fasolka w nim bedzie napewno

a ja sie boje o meza bo pracuje we wsi ktora jest przy wale bo nasze miasteczko jest wydoko wiec nam nic niegrozi ale jego praca jest w tej wsi i wdodatku zjanduje sie jakies 200 m od walu wiec jak wal niewytrzyma to zacznie tam zalewac i rzeka matawa co przez ta wieplynie tez juz zaczela wylewac i sie boje czy da rade rano wrocic bo musi przejechac po takim malym mostku nad ta rzeczka :-( a z godziny na godzine wody przybywa boje sie o niego a znajomi jak zacznie ich zalewac jesli wal przerwie niedaj boze to przyjda spac do nas kurde jakos w telewizji to inaczej sie oglada ateraz zaczynam to przezywac bo to coraz blizej w gminach kolo grudziadza juz wszystkich ewakulowali bo woda juz wysoka a fala ma byc dopiero miedzy poniedzialkiem a sroda

no niestety zabko fala i do nas dochodzi szkoda że nasze władze tak późno się za to biorą jakby wybudowali chociaż ze 2 zbiorniki retencyjne to szkód byłoby mniej
zdjęcia super

erba to mówisz że jeszcze brać lutkę? ale i tak mi się we wtorek skończy więc jakby coś było to i tak samo spadnie:(

no niestety zabko fala i do nas dochodzi szkoda że nasze władze tak późno się za to biorą jakby wybudowali chociaż ze 2 zbiorniki retencyjne to szkód byłoby mniej
zdjęcia super

erba to mówisz że jeszcze brać lutkę? ale i tak mi się we wtorek skończy więc jakby coś było to i tak samo spadnie:(

ja w sumie bralam przez 10 dni i potem szlam na usg , a wiesz jak te testy
a co twoj ginek mowil

i te twoje samopoczucie to chyba nie na @
wiesz ja jak ostatnio bylam to powiedzialam jej ze czekam na objaw bolu cyc a ona powiedziala i bardzo dobrze takze chyba nie dam sobie pow ze pierwszy oznak to bol c , moze jestem starej daty ale ....

zdjęcia super

ale do wtorku zdazysz dokupic wiec spoko

reklama
ja w sumie bralam przez 10 dni i potem szlam na usg , a wiesz jak te testy
a co twoj ginek mowil

i te twoje samopoczucie to chyba nie na @
wiesz ja jak ostatnio bylam to powiedzialam jej ze czekam na objaw bolu cyc a ona powiedziala i bardzo dobrze takze chyba nie dam sobie pow ze pierwszy oznak to bol c , moze jestem starej daty ale ....
no wiesz ja mogę tak reagować na lutkę , dzisiaj juz nie brałam i te zawroty głowy juz trochę ustępują naszczęście bo wczoraj jak sprzątałam to wpadłam na szafkę nocna i dobrze że róg przykryłam ręką bo w oko bym trafiła tym rogiem o matko naprawdę się przestraszyłam
ale do wtorku zdazysz dokupic wiec spoko
po co przecież jakby był cień cienia na teście to mam jeszcze dupka i sama bym go brała a tak po co

już mnie brzuch boli na @ więc może nawet jutro przyjdzie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry