Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć kochana przez te Twoją niewidoczność nawet nie zauważyłam że jesteśelllooo lopciu![]()
dzieki teraz juz napewno bedzie ok :-)żabko piekna fasolinka , i jeszcze raz wielkie gratki !!!!!!!
a ty kiedy mialas owu???ale ostatnio pecherzyk ciazowy byl to teraz fasolka w nim bedzie napewnoWitaj Erba;-) a co to za moda na niewidoczność
Żabka ja to już mam schizę przed wtorkową wizytątylko mówię to po cichu bo Mysza mi chce nakopać do dupki za takie gadanie
hwej erba czemu jestes niewidoczna??/
lopop twoj test byl dupny i tyle pajce test wyszedl bladziutki dopiero 6 dni po terminie![]()
no niestety zabko fala i do nas dochodzi szkoda że nasze władze tak późno się za to biorą jakby wybudowali chociaż ze 2 zbiorniki retencyjne to szkód byłoby mniej
zdjęcia super
erba to mówisz że jeszcze brać lutkę? ale i tak mi się we wtorek skończy więc jakby coś było to i tak samo spadnie![]()
ale do wtorku zdazysz dokupic wiec spokono niestety zabko fala i do nas dochodzi szkoda że nasze władze tak późno się za to biorą jakby wybudowali chociaż ze 2 zbiorniki retencyjne to szkód byłoby mniej
zdjęcia super
erba to mówisz że jeszcze brać lutkę? ale i tak mi się we wtorek skończy więc jakby coś było to i tak samo spadnie![]()
no wiesz ja mogę tak reagować na lutkę , dzisiaj juz nie brałam i te zawroty głowy juz trochę ustępują naszczęście bo wczoraj jak sprzątałam to wpadłam na szafkę nocna i dobrze że róg przykryłam ręką bo w oko bym trafiła tym rogiem o matko naprawdę się przestraszyłamja w sumie bralam przez 10 dni i potem szlam na usg , a wiesz jak te testy
a co twoj ginek mowil
i te twoje samopoczucie to chyba nie na @
wiesz ja jak ostatnio bylam to powiedzialam jej ze czekam na objaw bolu cyc a ona powiedziala i bardzo dobrze takze chyba nie dam sobie pow ze pierwszy oznak to bol c , moze jestem starej daty ale ....
po co przecież jakby był cień cienia na teście to mam jeszcze dupka i sama bym go brała a tak po coale do wtorku zdazysz dokupic wiec spoko