• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wrocilam do was!!!!!!!!!
;-)Witam porannie ;-)

Żabka &&&&&&&&&&& zaciśnięte :tak:

Agutka (myszka Miki:-D) helloł
kochana moglabys mi podac twoja date ostatniej miesiaczki bo wedlug usg w srode bylam w 6 tygodniu i 3 dniu czyli moja ciaza wedlug usg jest taka jak twoja na soweqaczku i chce go poprawic
Babeczki,ja na chwilunię,żeby Wam przekazać pokrótce wieści od Żabki,która już jest w drodze,albo i nawet na miejscu u szwagierki. ;-)
Dzidzia ma się zdrowiutko. :-) Serduszko bije! :-) A maluszek ma całe 6mm "wzrostu". :-) :-) :-)

Idę do mej Panny Zuzanny. :-D
dzieki za powiadomnienie kobietek :-)
Witajcie

Wpadłam na chwilę tylko powiedzieć "cześć", mam nadzieję że potem się pojawie i poczytam co tam u was. Mam 4 dni wolnego i miało być fajnie a jest lipa, Małego M mieliśmy odwieźć pod koniec tygodnia, niestety w 7 urodziny prócz prezentów dostał ospę tak więc były przeboje, nocna wizyta w szpitalu bo u nas oczywiście lekarz rodzinny ma wszystko w nosie i nie odbiera telefonu więc musieliśmy jechać 60 km do szpitala.
Teraz Mały leży, marudzi, ciągle z nim siedzę, wczoraj miał wysoką gorączkę 39,4 ale na szczęście udało się ja zbić. Jestem pół przetomna bo nie śpie w nocy, staram się pilnować aby on sięnie drapał bo na nodze już ma takie ślady brzydkie fioletowe i zostaną mu blizny.
Owu powinna być wczoraj - dzisiaj ale niestety nawet na objawach się nie skupiam, seksu też nie ma, jestem wściekła jak cholera, zmęczona, siedzę dzień i noc za przeproszeniem przy obcym dziecku a sama nie mam ani dla siebie czasu ani na to aby własne dziecko zrobić. A jeszcze matka Małego mnie wkurzyła, na wieść o tym że on ma ospę padło tylko jedno pytanie - kiedy możecie najpóźniej go odwieźć? Nawet nie obchodziło ją jak on się czuje.
Sorry że tak się wymarudziłam ale już nawet nie mam z kim pogodać, jak już mam wolne od pracy to zawsze coś innego mi się przytrafi i jakoś ostatnio w życiu nie mam farta. Nawet z M miałam dziś spięcie, nieduże ale już mam takiego doła że się popłakałam.

Wpadnę potem was poczytać.
oj kochana a moze akurat jak mysli beda zajete to zaskoczysz szkoda malego u nas w miescie niedawno byla epidemia ospy moja mala niemiala jeszcze
czesc dziewczyny zaraz cos wam pokaze i same zobaczcie osadzie co widziecie? bo ja nic nie widze dzisiaj zrobiony! 4 dni po terminie@

jest ktos

Zobacz załącznik 247245
ja widze cien 2 krechy pewnie bedzie chlopak bo przy chlopcach pozniej wychodza testy moj wyszedl 3 dni po terminie bladzocha a tlusta dopiero tydzien po
diolchy jeszcze nie dziekuje poniewaz chce kreseczke tusciutka a potem lece do gina jak narazie to wszytko ok po 5 minutach sie pojawila cien kreski no na zdieciu nie bardzo widac ,,no ale to jest cien,poczekam z pare dni i powtorze chce tusciutka kreski
no mi po 3 dniach z cienia zrobila sie bladziocha
Cześć kobietki. :-)
Dawno mnie nie było, bo po co Was zasmucać swoimi problemami...
Mója babcia zmarła 13.11.2009, tato zmarł w15.03.2010, a 13.05 mój teść...
Jakaś plaga?? Czy co?? :confused:
Do tego chyba ze stresu owu nie było w tym cyklu (bo brak skoku) i wogóle jakoś kiepsko się czuję... :cool:
Muszę trochę się odstresować, bo ciężko jest... i potem (pewnie po @) wrócę walczyć o dzidzię :tak:
A za WAS cały czas trzymam kcikaski - dziubaski :-)
Pa
tulam nieoszczedza was ta kostucha :-(
Wiesz że teraz czas jest Twoim sprzymierzeńcom :tak: im później pójdziesz tym pewność będzie większa :tak: mam nadzieję że potwierdzi się Twoja intuicja macierzyńska i będzie Szymuś ;-)

Ja być może teraz po 24 latach zacznę obchodzić Dzień Dziecka, bo jak do tej pory to dla mnie przykra data :-( bo 24 lata temu zmarł mój tata 01.06.1986
[*]
a moj tata ma urodziny w dzien dziecka :-)
Oj tak...ja też ciągle rozkojarzona i czasami wymyślę taką głupotę że z W. się pół dnia z tego śmiejemy.

:-D :-D :-D no własnie ja się tak zastanawiałam dlaczego tak się upierałam przy tej pralce z szybką :-D :-D :-D a tu się okazuje że jest to dodatkową atrakcja.
moja ma 1300obrotów, ale to za dużo bo pranie takie później wymiętolone wyciągam że szok.
dokladnie tesciowa tu ma taka ladowana od gory i jak raz poszlam z mala do babci mojej to akurat prala w swojej z szybka i mala cale pranie siedziala i sie patzryla jak sie kreci hahahaha
a moj piesek baja znow lata po domu ze smoczkiem dzieciecym haha :D
oj zeby pozniej dzidzi niezabieral smoczka :-/
mysza :D jak ja bym pojechala do mamy z prasowaniem to by mnie z domu wyrzucila :D ona tak jak ja nienawidzi tego robic :) sczesciara ;)
ja uwielbiam prasowac moglabym ludziom za kase prasowac taki zarobek by byl hahahah przyjemny hihihi
ja mam komplet :-D brzuch gigant i w dodatku bez mieszkańca :-p aż strach się bać jak będę w ciąży :-D niektórzy uwierza, że Wielka Stopa istnieje :-p

zrobię co w mojej mocy :-D od niedzieli zaczynamy boboseksy co 2-3 dni. żeby żołnieżyki miały siłę. i małżyk też- chociaż to ja bardziej na kondycję narzekam :-p ale w tym cyklu się zawezmę, żeby w czerwcu była fasolka i małżyk na dzień ojca dostał teścior z II krechami :-D jak nie zajdę teraz to gdzieś na skargę pójdę!!!!!! :tak: i komuś do zadka nakopię :tak:
kochana co ja mam powiedziec 2 opony na brzuchu bo mam nadwage i dzidzie bedzie poooozno widac a maz nieraz mnie wkorzal bo sie martwil tylko o to zebym nieprzytyla za bardzo teraz w ciazy i tez przez to wachal sie nad starankami ale juz przestal mnie tym wnerwiac ale ja uwazam teraz co jem i staram sie nie jesc po 18 ale i tak nieczuje wilczego apetytu i na szczesciemam niechcec do slodyczy ale baaardzo smakuja mi cytrynowe rzeczy lody woda z cytryna i takkie tam...
dziendobry wszystkim dziewczyny niestety nie potrafilam utrzymac fasolinki tak twierdze ja teraz bylam w toalecie noi mam plamienia dziwne noi czytalam ze to moga byc objawy poronienia ,nie rozumiem nawet testa ciazowego,bylo co lekko widac no nie??pokazalam wam,pamietacie?w poniedzialek lece na badanie 100%nic mnie nie boli ale jak sie podcieram jest krew,niestety wielkie rozczarowanie!!!!!tyle dni puznienia od 15 kwietnia ,boze jest mi smutno !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
lec do gina
cześć długo mnie nie było tutaj
starałam się nie zaglądać do was bo nie wkręcałam się -objawy cycki jak balony, mdłości , zawroty głowy , senność no ale dzisiaj czuję już @ za zakrętem więc znowu nowy cykl przede mną się zacznie no cóż chyba taki typ jestem że nic nie przychodzi mi łatwo
pytam się bo cały czas jeszcze biorę luteinę bo ginek twierdzi że lepiej dmuchać na zimne jakby sie udało a jak ma przyjść @ to i z luteiną przyjdzie
testu nie odważyłam się zrobić bo się boję( chyba tego że nie zobaczę 2 kresek)
pozdrawiam
testuj babo
witam sie dziewczyny dopiero co wrocilam po ostrym dyzuze,oj co wam powiedziec....moja fasolinka poszla sobie sama,zaduzo stresu i wyslizgla sie,,,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tak mniej wiecej powiedziala pani ginekolog.
o korcze zaluje kochana ale probojcie dalej napewno w koncu sie uda
witam się
specjalnie dla Ciebie batonik zrobiłam testa (no i dla M) no i tak jak mówiłam nie jestem w ciąży nawet nie ma cienia drugiej kreski a więc odstawiam lutkę i czekam na @
ale dziewczyny dziękuję za kciuki:)
a nie mówiłam Wam że tak będzie
a moze za szybko pajce wyszla bladziocha 6 dni po terminie

reklama
kochane a to moje szczescie ktore ma 6 mm :-D mam 3 takie podwojne foty od gina niezle mnie skasowal ale spokoj jest bezcenny wiec niezaluje ale balam sie bardzo go gin bardzo dlugo gapil sie w ekran bo dzidzia sie odwrocila i niewidzial serduszka ale w koncu dojrzal :-) ale byl super szkoda ze niepszyjmuje na nfz bo bajdzo mily i widzial ze taka zestresowana i zartowal i wogole zeby mnie uspokoic i powiedzial ze dobrze ze przyszlam bo npoczatku tez powinno sie sprawdzic :-)

Uploaded with ImageShack.us
kochane zmykam na 15 minut polozyc mala spac i przeniesc sie z laptopem do mnie do pokoju zaraz wracam

;-)witaj Żabka piękne zdjęcia :tak: co do terminu to i tak zawsze są dwa, a ja ostatnią @ miałam 04.04. pewnie u mnie na usg też wyjdzie inaczej bo Ty miałaś owu wcześniej, wg zapłodnienia to gdzieś 5 t u mnie :tak:

;-)witaj Żabka piękne zdjęcia :tak: co do terminu to i tak zawsze są dwa, a ja ostatnią @ miałam 04.04. pewnie u mnie na usg też wyjdzie inaczej bo Ty miałaś owu wcześniej, wg zapłodnienia to gdzieś 5 t u mnie :tak:
dzieki zaraz sobie zmienie ja wierze w ten termin usg bo sprzecior dobry mial wiec napewno dobrze wyliczylo

dzieki zaraz sobie zmienie ja wierze w ten termin usg bo sprzecior dobry mial wiec napewno dobrze wyliczylo

Żabka a liczyłaś czy termin z usg pokrywa się z tygodniami od owulki :confused: bo wtedy i ja bym mniej więcej wiedziała :tak:;-) kiedy miałaś tą owu :confused:

wg moich obliczeń we wtorek będę dokładnie w 5tygodniu od owu

Żabka a liczyłaś czy termin z usg pokrywa się z tygodniami od owulki :confused: bo wtedy i ja bym mniej więcej wiedziała :tak:;-) kiedy miałaś tą owu :confused:

wg moich obliczeń we wtorek będę dokładnie w 5tygodniu od owu
owu mialam chyba 16 kwietnia a usg pokrywalo sie z tym co wyliczylam w internetowym kalkulatorze tylko 1 dzien roznicy bylo :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry