• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a żebyś wiedziała, że zajdę :-D
jakbyś zobaczyła mój brzuch, to byś stwierdziła, że jesteś modelką. bez ciąży mi się na środku brzucha zrobiły rozstępy- a dlaczego, to nie wiem. ogólnie w ciągu ostatniego roku przytyłam baaaaaaaaaaaardzo dużo- a wcale nie zmieniłam diety, ani stylu życia. zawsze byłam szczupła. no ale przyszedł czas, że dały o sobie znać geny i bach- na wagę spojrzeć nie idzie a co dopiero do lusta. u mnie w rodzinie każda babka przechodziła tzw. fazę słoniową (taka nasza rodzinna nazwa :-p ) czyli w wieku 7-10 lat było się pulpetem, potem super laską z talią osy a od 21-25 faza słoniowa- jak nazwa wskazuje to już nie "bycie pulpetem". na szczęście każdej to przeszło, ale i tak czuję się okropnie. wyobraź sobie, że nosisz rozmiar 38-40 a rok później latem kupujesz spodnie rozmiar 48 :szok: i jak to przyswoić? ale daję radę. mój Grześ stwierdził, że skoro on jest chudy, to geny się muszą mieszać i przynajmniej ma za co chwycić. ostatnio jak oglądaliśmy jakiś film pojawiła się scena erotyczna i Grześ mówi "o rany! jak on umie się kochać z takim chudzielcem!! dobrze, że moja żonka ma dupcię i cycolki, bo tamta to prawie wklęsła jest!!" i jak tu się przejmować swoimi rozmiarami? ja to zlewam- wkońcu zejdzie wszystko, bo jak sie dowiedziałam to głównie woda. a rozstępy i tak będę mieć jak wkońcu zaciążę :-D

dżizas- ale ja mam dzisiaj wenę. niech mnie ktoś od kompa odciągnie, bo was zamęczę :-p

dzisiaj mam jakiś taki normalnie słowotok i nie umiem myśli dogonić i piszę jak popaprana :-D wyszło szydło z worka- tyle was ostrzegałam, że jak się rozkręcę to nie ma zmiłuj i teraz macie!! :-D

Ja tam Ci powiem że mnie wkurza że mi się z ciała taka flegma robi... i cellulit na nogach mam już taki że szok. Nawet nie wyobrażam sobie wakacji i krótkich kiecek.
Zawsze podobały mi się babeczki z okrągłą pupą i biuścikiem, ale u mnie z okrągłej pupy zrobiło się dupsko a nad brzuchem mam cycory. Do kompletu brakuje mi tylko brzucha giganta. :-D

Zizi jak już sie nie możesz doczekać to możesz poszukać tego czulszego bobotesta...powinien już wyjść. Trzymam kciukasy żeby to była fasolka!

bunia a co do zachodzenia to ja wiem że Ty w tym cyklu zachodzisz...praktykujcie codziennie boboseksy i na pewno się uda :-D
Bo wiesz że jak Ty nie zajdziesz to moje dziecko będzie miało grubą matkę, bo samej mi się odchudzać nie będzie chciało. ;-)

Czy u którejś bolały sutki (tylko gdy je się dotykało)?? Jeden mnie mocniej boli a drugi słabiej. Czy może to być objaw wczesnej ciąży??
Staramy się z mężem już piaty miesiąc, ale dopiero teraz zaczęło mi się tak dziwnie robić z tymi sutkami.
Zawsze przed @ bolały mnie piersi i wiedziałam ze nadchodzi, a teraz nie bolą piersi tylko sutki. W poniedziałek mam termin @ i siedzę jak na szpilkach.

Hej Zizi

U mnie też bolące cycki były objawem ciąży, więc jesteś na dobrej drodze :) Trzmam kciuki

reklama
Ja tam Ci powiem że mnie wkurza że mi się z ciała taka flegma robi... i cellulit na nogach mam już taki że szok. Nawet nie wyobrażam sobie wakacji i krótkich kiecek.
Zawsze podobały mi się babeczki z okrągłą pupą i biuścikiem, ale u mnie z okrągłej pupy zrobiło się dupsko a nad brzuchem mam cycory. Do kompletu brakuje mi tylko brzucha giganta. :-D

ja mam komplet :-D brzuch gigant i w dodatku bez mieszkańca :-p aż strach się bać jak będę w ciąży :-D niektórzy uwierza, że Wielka Stopa istnieje :-p

Zizi jak już sie nie możesz doczekać to możesz poszukać tego czulszego bobotesta...powinien już wyjść. Trzymam kciukasy żeby to była fasolka!

bunia a co do zachodzenia to ja wiem że Ty w tym cyklu zachodzisz...praktykujcie codziennie boboseksy i na pewno się uda :-D
Bo wiesz że jak Ty nie zajdziesz to moje dziecko będzie miało grubą matkę, bo samej mi się odchudzać nie będzie chciało. ;-)

zrobię co w mojej mocy :-D od niedzieli zaczynamy boboseksy co 2-3 dni. żeby żołnieżyki miały siłę. i małżyk też- chociaż to ja bardziej na kondycję narzekam :-p ale w tym cyklu się zawezmę, żeby w czerwcu była fasolka i małżyk na dzień ojca dostał teścior z II krechami :-D jak nie zajdę teraz to gdzieś na skargę pójdę!!!!!! :tak: i komuś do zadka nakopię :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry