B
bunia87
Gość
ja nie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak jest okazja to się człowiek porządnie ubiera. ja w domu chodzę w wyciągniętych spodniach (wiesz, w miejscu kolan to pomału namioty są ;-) ), czasem jakieś pofarbowane koszulki. a co ja mam po domu jak księżna chodzić? jak ktoś przyjdzie bez zapowiedzi to też to pierniczę- przebierać się na chwilę? mamy takich przyjaciół, że równie dobrze mogłabym w usmalonych ciuchach chodzić- im to wisi, bo czy szata zdobi człowieka? a obcymi się nie przejmuję. czasem muszę po coś do sklepu wyskoczyć, to tylko zakładam bluzę i lecę- włos poczochrany, spodnie wyciągnięte. i co? jak mnie nie znają to nic im do tego, a jak znają to wiedzą, że nie zawsze wyglądam jak czarownica (bo najgorzej z włosami- kupe czasu trzeba je układać, to ja mam się do sklepu pindrzyć
)
bo ja tak beczałam jakby się jakaś tragedia wydarzyła.
i to było w czasie gdy brałam dupka, tydzień przed @ i taka się kumulacja zrobiła.
Czy u którejś bolały sutki (tylko gdy je się dotykało)?? Jeden mnie mocniej boli a drugi słabiej. Czy może to być objaw wczesnej ciąży??
Staramy się z mężem już piaty miesiąc, ale dopiero teraz zaczęło mi się tak dziwnie robić z tymi sutkami.
Zawsze przed @ bolały mnie piersi i wiedziałam ze nadchodzi, a teraz nie bolą piersi tylko sutki. W poniedziałek mam termin @ i siedzę jak na szpilkach.