• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja tylko na chwilke sprawdzić co tu u Was słychać
Ale widze że jakoś specjalnie nikt za mną nie tęsknił :P No cóż

Bunia wiesz żeby Ci samej smutno nie było to pamiętaj że zachodzimy razem w tym cyklu :)

Spadam gotować obiadek,miłego dnia

reklama
Ja tylko na chwilke sprawdzić co tu u Was słychać
Ale widze że jakoś specjalnie nikt za mną nie tęsknił :P No cóż

Bunia wiesz żeby Ci samej smutno nie było to pamiętaj że zachodzimy razem w tym cyklu :)

Spadam gotować obiadek,miłego dnia

wiesz no, to było tak oczywiste, że nawet o tym nie pisałam :-D zachodzimy i koniec :tak:

bunia a ktoś tu kiedyś napisał że jak codziennie to żołenierzyki są lepsze. I to podobno jacyś amerykańscy naukowcy dowiedli :-D

mi radziła ginka na tydzień przed płodnymi wstrzymać żądzę (co nie jest łatwe bo w sumie wychodzą 2 tygodnie ze względu na @, ale jakoś to idzie obejść ;-) ), w czasie płodnych co 2-3 dni, a potem to już bzykanko na zachcianko :-D i tego się trzymam.

zizi- no to trzymam kciuki, żeby była fasolka :-D

a ty mysza jesteś u Agutki na nk? wiem, że mało kiedy tam zaglądasz, ale bym ci wysłała zaproszenie :-D a co!!

tasiulka- ty też masz zaproszenie na nk :-D

przynajmniej nikt się nie dziwi dlaczego mam nick bunia :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi radziła ginka na tydzień przed płodnymi wstrzymać żądzę (co nie jest łatwe bo w sumie wychodzą 2 tygodnie ze względu na @, ale jakoś to idzie obejść ;-) ), w czasie płodnych co 2-3 dni, a potem to już bzykanko na zachcianko :-D i tego się trzymam.

Ja bym tam wolała codziennie. Co to za metoda co 2-3dni ? I jeszcze tydzień wcześniej postu. A jak Cię owu zaskoczy i pojawi się w innym terminie ? Robisz testy owu ?

Dzięki Dziewczyny:-)
Tak mnie korci żeby ten test zrobić. Jutro rano go zrobię, jak mówicie, że już powinno coś wyjść.

Czasami laseczkom już wychodzi ale mi to wyszedł pozytywny dopiero 5 dni po terminie @

Ja bym tam wolała codziennie. Co to za metoda co 2-3dni ? I jeszcze tydzień wcześniej postu. A jak Cię owu zaskoczy i pojawi się w innym terminie ? Robisz testy owu ?

Czasami laseczkom już wychodzi ale mi to wyszedł pozytywny dopiero 5 dni po terminie @

mam monitoring. testy owu będę robić. w poprzednim cyklu też robiłam ale mi brakło, bo za szybko zaczęłam a że to był majowy weekend to nie miałam gdzie dokupić (ale 2 maja miałam jaśniejszą kreskę testową, więc owu była pewnie parę dni później, ale była! )

zobacz jeszcze raz tego mojego posta, którego zacytowałaś, bo tam coś dopisałam :-D

Hej dziewczynki:)
Troszkę Was poczytałam ale nie całkiem bo czasu brak;(
Staram się uczyć ale ostatnio nie za dobrze się czuję i ciężko mi to idzie.W ogóle jestem śpiąca jak cholera:(

Myszko nie martw się tym kryzysem emocjonalnym w związku z wyglądem:* w poprzedniej ciązy płakałam na widok każdego nowego rozstępu a te na cyckach mnie przerażały najbardziej i jestem przypadkiem dziwnym bo z cycków mi wszystko zniknęło a na pupie zostało parę białych a były sine, fioletowe!!! teraz juz marudzę bo lekarz mi kiedyś powiedział że w 2 ciąży będę dużo większa i juz śni mi się po nocach że wyglądam jak słoń;( ale wiem,że takie wmawianie i płakanie nie ma sensu.tylko jak to powiedzieć hormonkom?:P

Bunia pisz, pisz bo robisz to świetnie i naprawdę z przyjemnością się Ciebie czyta:)

Maćku ja też tęsknię za Tobą:*

W ogóle dziewczynki tęsknię za Wami strasznie.i jak już wrócę do domku to myślę,że będę się częściej pojawiała,bo teraz naprawdę nie mam jak:(
Trzymam za Was wszystkie kciuki&&&&&&&&& pamiętajcie o tym, no i o mnie kochane;):***
Ja jestem na nk u Agutki naszej:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry