reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie Kobietki;-)
Wiecie od paru dni nie mieszkamy na naszym mieszkanku tyko u rodzicow . W zwiazku z tym ze nie mam piekarnika, postanowilam skorzystac i zrobic wczoraj jakies ciacho..
Ostatni raz pieklam jakies 8 lat temu:-(
I kurcze, wyszlo "cos"
Jak to zobaczylismy nie moglismy z mezem przestac sie smiac.
Robilam zwykla babke, z przepisu bo juz nawet nie pamietam jak sie cokolwiek piecze. I nie wyszlo, nie wyroslo, ciasto jakies twarde...
W zyciu takiego paskudztwa nie jadlam:-D

reklama
witam się
specjalnie dla Ciebie batonik zrobiłam testa (no i dla M) no i tak jak mówiłam nie jestem w ciąży nawet nie ma cienia drugiej kreski a więc odstawiam lutkę i czekam na @
ale dziewczyny dziękuję za kciuki:)
a nie mówiłam Wam że tak będzie

No i wszystkie pouciekaly:-(

Lopop czekamy na szczesliwe wiadomosci:tak:
<kciukasy>
nie ma szczęśliwych wiadomości chyba tylko taka że przed nami znowu nowy cykl bzykanek hihi wreszcie bo chyba po tej lutce nie miałam wcale ochoty na przytulanka

zmykam pogoda super idziemy do lunaparku z synem
milego dnia pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Kochana przykro mi:sorry2:
Trzymam kciukasy za nastepny cykl:tak:
Ja to zawsze mysle o tym,ze jak juz bedzie dzieciotko to bede je baaardzo mocno kochala dzieki temu ze tyle kaze na siebie czekac... Z kazdym dniem oczekiwan kocham je jeszcze bardziej, mimo ze jeszcze Go nie ma

A wiecie co ja wyczytalam? Ze jakos plemnikow poprawia, jesli dochodzi do stosunku, ale facet nie ma wytrysku..
To niby powoduje ze plemniki bardziej "pracuja" i jest ich wiecej...
My juz nie wytrzymalismy i mezus mnie wczoraj dopadl, ale grzecznie sie powstrzymal bo musimy czekac do wtorku....

Pa,Tobie rowniez milego zycze:-)

Ostatnia edycja:
cześć Dziewczyny
Wpadłam na chwilkę przywitać się i przesłać pozdrowienia z Gdańska...nie mam dostępu do netu, więc nie mogę do Was zagladać :(...ale jeszcze tydzień i bede z powrotem w domu :)

U mnie dobrze leci, byłam w środe na badaniu genetycznym, na Usg wszystko w normie...nawet termin porodu ustalają na 27 listopada, ale to dlatego,ze maluszek szybko rosnie :)
Poza tym druga gin stwierdziła,ze na 80% bedzie córcia :) zobaczymy czy się sprawedzi...?

Lopop moze jeszcze zawcześnie an teścik...dużo dziewczynom późno wychodzi...trzymam kciki za wszystkie
Palissa bardzo mi przykro :(

Serdecznie Was pozdrawiam, trzymajcie za mnie kcikuki, biegnę na egzamin ze statystyki...kompletnie tego nie kupuję i liczę,ze dobrze trafie na teście :)

:szok: ale tu pustka:szok: ale co tu się dziwić piękna niedziela w końcu za oknem :tak:

a my już zlądowaliśmy do domu :tak: niestety przegraliśmy mecz :-(a mogło być tak pięknie :cool2:

reklama
no niestety pustka a właśnie u mnie grzmi i chyba zacznie się porządna burza więc będę za chwilę musiała wyłączyć neta niestety
olkale 30dc na pewno nie jest zaszybko na testowanie bo przecież batonikowi szybko wyszło na teście i svensonce
więc raczej u mnie duuupppaaa znowu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry