reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
;-)Witam sympatyczne panie :-) ups chyba nikogo nie ma w ten piękny niedzielny poranek :-D

jak tam nastroje :confused:

Lopop co z testowaniem kochana :sorry2: mocno trzymam &&&&&&&&&&&&& i mocno wierzę że nie przyjdzie @, tylko daj znać oczywiście :tak: bo ja tu czekam jak na szpilkach :-D

a do mnie właśnie dzwoniła psiapsiółka, powiedzieć że u nas w Toruniu są dziś targi dziecięce i może bym poszła nacieszyć oko :-D:-D:-D ale ja bym stamtąd nie wyszła z pustymi rękami :tak: ale jeszcze jest troszkę za wcześnie nie chcę zapeszać :no: co o tym sądzicie ;-)

Hejka!

Batonik nakopię Ci do tyłka za głupie gadanie i myślenie...jakie zapeszanie ?!? Na pewno będzie wszystko dobrze więc ciesz się już od teraz. Zakupy dla dzidziusia to wielka przyjemnośći.

lopop &&&&&&&&&

Miłego dnia dziewczynki :-)

Hejka!

Batonik nakopię Ci do tyłka za głupie gadanie i myślenie...jakie zapeszanie ?!? Na pewno będzie wszystko dobrze więc ciesz się już od teraz. Zakupy dla dzidziusia to wielka przyjemnośći.

lopop &&&&&&&&&

Miłego dnia dziewczynki :-)

Hej Myszka ;-)

jak tam Wasze samopoczucie :cool2: wiem, wiem wszystko będzie bardzo dobrze i dowiem się o tym już we wtorek :tak: a wtedy na pewno kupię coś mojej Kruszynce w nagrodę :-D:tak:

No powiem Ci że wczoraj to miałam bóle brzucha...tzn takie ciągnięcie po prawej stronie, i nie wiem czy to związane z ciążą czy może coś z wątrobą...ehh...
Dzisiaj już przeszło.
Zaraz wybieramy się na spacer bo pogoda nas rozpieszcze :-)
A co u Was ?

Wiesz może czy Lopop miała testować ?

No powiem Ci że wczoraj to miałam bóle brzucha...tzn takie ciągnięcie po prawej stronie, i nie wiem czy to związane z ciążą czy może coś z wątrobą...ehh...
Dzisiaj już przeszło.
Zaraz wybieramy się na spacer bo pogoda nas rozpieszcze :-)
A co u Was ?

Wiesz może czy Lopop miała testować ?

to nie ciekawie Myszka, a może to Szymonek się wiercił ;-):-D ja czekam na R bo oczywiście rano na rower poszedł :-D i też potem się wybieramy na lofry, może też na żużel o 16 ale jeszcze nie wiemy na 100% ;-)

z tego co wiem to Lopop mówiła że jeśli @ dziś nie przyjdzie to zatestuje ale póki co cisza ;-) i &&&& nadal zaciśnięte :tak:

No właśnie trochę się wystrachałam ale później pomyślałam że to chyba nie ciążowe bóle... A Szymonek dzisiaj rano pływał w brzuchu :-) i można było wskazać dokłądnie gdzie jest :-)

A bo Ty fanką żużlową jesteś :-) no my pewnie na Ryneczek się wybierzemy na jakieś lody :-)

No właśnie trochę się wystrachałam ale później pomyślałam że to chyba nie ciążowe bóle... A Szymonek dzisiaj rano pływał w brzuchu :-) i można było wskazać dokłądnie gdzie jest :-)

A bo Ty fanką żużlową jesteś :-) no my pewnie na Ryneczek się wybierzemy na jakieś lody :-)

:szok:fajowo masz Myszka, że jesteś już świadoma gdzie Szymonek jest :tak: zazdroszczę :zawstydzona/y:

ja wczoraj zjadłam dwa lody jeden po drugim na Starym Mieście :-D:-D tak mi zasmakowały :tak:

no a z tym żużlem to jeszcze nie wiemy bo R stwierdził że wie jaki to ważny mecz i pełen emocji a ja nie mam się denerwować podobno i nie chce mnie zabrać ;-)

LOPOP TESTOWAŁAŚ ?!!!!! CZEKAMY !!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry