• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziendobry wszystkim dziewczyny niestety nie potrafilam utrzymac fasolinki tak twierdze ja teraz bylam w toalecie noi mam plamienia dziwne noi czytalam ze to moga byc objawy poronienia ,nie rozumiem nawet testa ciazowego,bylo co lekko widac no nie??pokazalam wam,pamietacie?w poniedzialek lece na badanie 100%nic mnie nie boli ale jak sie podcieram jest krew,niestety wielkie rozczarowanie!!!!!tyle dni puznienia od 15 kwietnia ,boze jest mi smutno !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kochana ty zadzwon do swojego lekarza i sprawdz co sie dzieje, chociaz plamienia sie zdarzaja. a moja szwagierka do 4 miesiaca mial normaly okres!!a dzis ma slicznego synka:)nie martw sie tylko sprawdz to. a bierzesz jakas luteine?bo wiem ze to pomaga

reklama
tak pregnyl i wszystkie inne wspomagacze co może być

taka pewna to nie bądź ;-):tak: zawsze zostaje margines :tak: ja też byłam taka pewna w poprzednim cyklu :-D i nawet chciałam już na kolejny ovitrelle zamawiać i clo czekało w domu i lipa :-D

to fakt my tak mamy kobitki, że jak czegoś bardzo chcemy to nawet nasza psychika się przestawia :tak: ale mimo wszystko trzymam mocno &&&&&&& żeby nie przyszła wredna @

Maćku a Ty gdzie się ciągle podziewasz :cool2: normalnie to forum zaczyna umierać :-D:-D bez Was :tak:

Ja pracus? Wrecz przeciwnie:-D
A jesli chodzi o staranka to kiszka - owulka bawi sie ze mna w kotka i myszke, wiec z fasolki w tym cyklu nici, bo M chodzi marudny i nie chce mu sie bzykac;-)

Maćku a jakieś wspomagacze dostajesz? :sorry2: pytam bo jeśli ginek zaproponuje clo to chętnie wyślę Tobie bo mam nietknięte opakowanie :tak::-D

reklama
Maćku a jakieś wspomagacze dostajesz? :sorry2: pytam bo jeśli ginek zaproponuje clo to chętnie wyślę Tobie bo mam nietknięte opakowanie :tak::-D
Na razie nie... Jakis czas temu (nie pamietam dokladnie, musialabym sprawdzic) ginek stwierdzil, ze owulka jest oki i mamy 3 miesiace probowac. Jesli sie nie uda wtedy zaczniemy stymulacje... Wiec poczeka jeszcze jeden cykl (bo w wakacje bede miala czas na chodzenie na podglady) i do niego pojde. Jak mi to zapisze chetnie skorzystam z Twojej propozycji:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry