reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Na razie nie... Jakis czas temu (nie pamietam dokladnie, musialabym sprawdzic) ginek stwierdzil, ze owulka jest oki i mamy 3 miesiace probowac. Jesli sie nie uda wtedy zaczniemy stymulacje... Wiec poczeka jeszcze jeden cykl (bo w wakacje bede miala czas na chodzenie na podglady) i do niego pojde. Jak mi to zapisze chetnie skorzystam z Twojej propozycji:tak:

no to dlaczego piszesz że temp płata Ci figle, najważniejsze że owu masz :tak:

ja w sumie w tym cyklu brałam Metypred jakiś wspomagacz i summamed zapobiegawczo na chlamydie

Zmykam bo jedziemy do mamy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny.
Nie wytrzymałam wczoraj i wieczorem zrobiłam test. Niestety wyszedł negatywny:-(
Ale może źle, że go zrobiłam wieczorem, powinnam rano, albo mam niezbyt czuły test.
Zacisnę zęby i jeszcze jeden zrobię w poniedziałek rano. Jeżeli i ten nie wyjdzie, to kupie jakiś czulszy. Jaki byście poleciły test?? Mam teraz taki paskowy.

Witajcie Kobiałki :-)

wpadam na chwilunie... :-D

Zizi na początku powinno się robić z porannego, zwłaszcza że Ty jesteś jeszcze przed terminem @.

Pozdrawiam Was wszystkie!

lopop a ty tu siedzisz :))))

ja wczoraj @ dostałam w prezencie ooo!! ;////

trudno
dziś wieczorem ide z mężem pić
musze sie odchamić
;>

Palissa idź do lekarze, trzymam kciuki żeby wszystko było ok, a takie lekkie plamienia przecież zdarzają się czasem na początku ciąży, ba moja znajoma przez trzy miesiące miała okres i nie miała zielonego pojęcia że jest w ciązy a po wizycie kontrolnej u lekarza ogromne zaskoczenie.
witam sie dziewczyny dopiero co wrocilam po ostrym dyzuze,oj co wam powiedziec....moja fasolinka poszla sobie sama,zaduzo stresu i wyslizgla sie,,,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tak mniej wiecej powiedziala pani ginekolog.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry