reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-pWitam dziewuszki ;-)

jak tam samopoczucia :confused: u mnie nieźle, piękne słońce za oknem chyba będzie ładny dzień :tak: mój R właśnie poszedł na 2 h na rowerek ;-) a ja mam chwilę dla Was :tak:

Palissa dziewczyno Ty idź do lekarza i to jak najszybciej !!!!!!!!!!!!!

reklama
Palissa idź do lekarze, trzymam kciuki żeby wszystko było ok, a takie lekkie plamienia przecież zdarzają się czasem na początku ciąży, ba moja znajoma przez trzy miesiące miała okres i nie miała zielonego pojęcia że jest w ciązy a po wizycie kontrolnej u lekarza ogromne zaskoczenie.

cześć długo mnie nie było tutaj
starałam się nie zaglądać do was bo nie wkręcałam się -objawy cycki jak balony, mdłości , zawroty głowy , senność no ale dzisiaj czuję już @ za zakrętem więc znowu nowy cykl przede mną się zacznie no cóż chyba taki typ jestem że nic nie przychodzi mi łatwo
pytam się bo cały czas jeszcze biorę luteinę bo ginek twierdzi że lepiej dmuchać na zimne jakby sie udało a jak ma przyjść @ to i z luteiną przyjdzie
testu nie odważyłam się zrobić bo się boję( chyba tego że nie zobaczę 2 kresek)
pozdrawiam

cześć długo mnie nie było tutaj
starałam się nie zaglądać do was bo nie wkręcałam się -objawy cycki jak balony, mdłości , zawroty głowy , senność no ale dzisiaj czuję już @ za zakrętem więc znowu nowy cykl przede mną się zacznie no cóż chyba taki typ jestem że nic nie przychodzi mi łatwo
pytam się bo cały czas jeszcze biorę luteinę bo ginek twierdzi że lepiej dmuchać na zimne jakby sie udało a jak ma przyjść @ to i z luteiną przyjdzie
testu nie odważyłam się zrobić bo się boję( chyba tego że nie zobaczę 2 kresek)
pozdrawiam

Witaj Lopop faktycznie dawno Cię nie było, głupolku Ty zrób testa :tak:, mówię Ci gorsze jest to wkręcanie, poza tym ja do tej pory mam dni że wydaje mi się jakby za chwile miała @ przyjść i wariuje co chwile latam do łazienki i sprawdzam a to tylko takie odczucie ;-) ja też obiecałam sobie że nie będę testować no chyba że @ się spóźni ale nie wytrzymałam i zrobiłam 2 dni przed @, poza tym chęć posiadania fasolki jest i tak silniejsza ;-) mimo że jeśli nie zobaczysz II kresek masz doła to za chwilę znowu myślisz o tym żeby dobrze wykorzystać kolejny cykl :-D

Poza tym Twoje objawy pasują idealnie :tak:

LOPOP PRZEMAWIAM DO CIEBIE ZRÓB TESTA BĘDZIESZ SPOKOJNIEJSZA !!!!

Witaj Lopop faktycznie dawno Cię nie było, głupolku Ty zrób testa :tak:, mówię Ci gorsze jest to wkręcanie, poza tym ja do tej pory mam dni że wydaje mi się jakby za chwile miała @ przyjść i wariuje co chwile latam do łazienki i sprawdzam a to tylko takie odczucie ;-) ja też obiecałam sobie że nie będę testować no chyba że @ się spóźni ale nie wytrzymałam i zrobiłam 2 dni przed @, poza tym chęć posiadania fasolki jest i tak silniejsza ;-) mimo że jeśli nie zobaczysz II kresek masz doła to za chwilę znowu myślisz o tym żeby dobrze wykorzystać kolejny cykl :-D

Poza tym Twoje objawy pasują idealnie :tak:

LOPOP PRZEMAWIAM DO CIEBIE ZRÓB TESTA BĘDZIESZ SPOKOJNIEJSZA !!!!
z objawami zgadzam się z Tobą wszystkie ciążowe testa zrobię jutro rano jak nie przylezie
chociaż batonik ja się nie wkręcam po prostu czekam
a też tak masz że nawet jak trochę zjeść to muli i podchodzi go gardła jakby na wymioty? bo u mnie niestety tak jest
jedno tylko się nie zgadza nie mam wcale ochoty na przytulańce z M a w pierwszej ciąży miałam taki apetyt na sex a teraz nic

z objawami zgadzam się z Tobą wszystkie ciążowe testa zrobię jutro rano jak nie przylezie
a też tak masz że nawet jak trochę zjeść to muli i podchodzi go gardła jakby na wymioty? bo u mnie niestety tak jest
jedno tylko się nie zgadza nie mam wcale ochoty na przytulańce z M a w pierwszej ciąży miałam taki apetyt na sex a teraz nic
Witam!!!
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!:tak:
Zeby sie tylko nie okazalo, ze to organizm robi Cie w chu...steczke! (ja pod koniec ostatniego cyklu mialam na okraglo zgage i smierdzialo mi mieso - ale moje cialo musialo miec ze mnie ubaw, ze sie wkrecilam;-))

tak, ja obojętnie ile zjem to wszystko stoi wysoko w gardełku, ale ja nie wymiotuję ;-) bo się boję :-D i bardzo nie lubię :no: a z przytulankami to ja też kompletnie nie mam ochoty na nie :no: jakaś dziwna jestem bo wcześniej to bzykaliśmy się często (nawet bardzo) :-D właśnie czytałam moje posty przed zrobieniem testa i też pisałam że kompletnie nie czuję się fasolkowo, ale senność to ważny objaw :tak::tak:

trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&& bardzo mocno :tak:

Ty w tym cyklu pregnyl dostałaś tak?

Witaj Maćku :)

Wpadłam się przywitać i pożeganć jednocześnie.
Palissa trzymam kciuki żeby to nie było jednak nic złego i jak najszybciej do lekarza !
Lopop trzymam &&&&&&&&&

Dzisiaj mąż zabiera mnie gdzieś i ma dla mnie jakąś niespodzianke i o 12 muszę być gotowa :) Domyślam się co to może być i jeśli to prawda to chyba umre z radości, ale zobaczymy... :)

Miłego dnia Wam życzę :)

reklama
Witam!!!
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!:tak:
Zeby sie tylko nie okazalo, ze to organizm robi Cie w chu...steczke! (ja pod koniec ostatniego cyklu mialam na okraglo zgage i smierdzialo mi mieso - ale moje cialo musialo miec ze mnie ubaw, ze sie wkrecilam;-))
dlatego nie testuję bo wiem że przylezie
tak, ja obojętnie ile zjem to wszystko stoi wysoko w gardełku, ale ja nie wymiotuję ;-) bo się boję :-D i bardzo nie lubię :no: a z przytulankami to ja też kompletnie nie mam ochoty na nie :no: jakaś dziwna jestem bo wcześniej to bzykaliśmy się często (nawet bardzo) :-D właśnie czytałam moje posty przed zrobieniem testa i też pisałam że kompletnie nie czuję się fasolkowo, ale senność to ważny objaw :tak::tak:

trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&& bardzo mocno :tak:

Ty w tym cyklu pregnyl dostałaś tak?

Witaj Maćku :)
tak pregnyl i wszystkie inne wspomagacze co może być

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry