• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
;-)witam kobitki poniedziałkowo :tak:

jakie nastroje:confused: u nas dziś zimno, ale to może i lepiej bo teściowa zaprosiła mnie na działkę żebym posiedziała a nie w domu :sorry2: a ja tam mam tyle zajęć w domu że nie narzekam :tak: nie lubię jak mi ktoś na siłę czas organizuje :no:

Było super wieczorem wkleje wam kilka fotek ;-) dzieci miały dobrze bo moja teściowa je rozpieszcza i juz wczoraj widac bylo skutki łakomczuchy moje małe :-)

ciekawe czy mi się @ przesunie z okazji zmiany klimatu ;-)

no to fajnie jak wyjazd się udał ;-), a co do babć to one niestety już takie są:tak: ja zawsze powtarzam że babcie są po to żeby rozpieszczać wnuki :-D:-D

wolałabym i pewnie Ty też żeby ta @ się przesunęła z innej okazji ;-) i to na całe 9 miesięcy :-D:-D a kiedy masz termin @:sorry2:

reklama
no to fajnie jak wyjazd się udał ;-), a co do babć to one niestety już takie są:tak: ja zawsze powtarzam że babcie są po to żeby rozpieszczać wnuki :-D:-D

wolałabym i pewnie Ty też żeby ta @ się przesunęła z innej okazji ;-) i to na całe 9 miesięcy :-D:-D a kiedy masz termin @:sorry2:

dzisiaj jutro albo we wotrek ;-) wszystko wskazuje na to że sie pojawi - niestety w tym cyklu podczas owu były tylko 1 przytulasy wiec na cud nie liczę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry