reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam się z rańca :-)

wpadam na chwilę bo zaraz zmykam na badanie krwi i później jedziemy z W. do firmy.

Pięknego dnia Wam życzę!

Ehhh ubiegła mnie dzisiaj :-D:-D:-D:-D

Witaj Myszko ;-) udanego dnia Tobie też :tak: szkoda że Ciebie nie będzie, ja już schizuje :-D a wizytę pewnie koło 13 będę miała :sorry2: umrę do tego czasu :shocked2:

Nie schizuj wariatko :-) tylko ciesz się, bo dzisiaj zobaczysz prawdziwy cud!
Trzymam mocniarno kciukasy &&&

mam nadzieje że trzymasz ;-):-D liczę na Twoje kciukasy &&&&&&&

dopiero ok 8 mam do niego zadzwonić i mi powie o której mam przyjechać do szpitala ale chyba go wybłagam żeby to było jak najszybciej :-D

Matko ale tu dziś od rana pustka :szok::szok: oszaleję chyba bo wizyta dopiero o 14 :szok::szok:

Ostatnia edycja:
cześć babeczki :-D
piję sobie kuwusię. jak skończę to idę psa czesać, bo wygląda jak skaranie boskie ;-) zawsze do ostatniej chwili z czesaniem czekam, az mu porządnie zacznie wyłazić futro, bo on strasznie nie lubi się czesać. wierci sie safanduła i łapę daje i liże byle tylko dalej od grzebienia :-p ale mu nie odpuszczę, bo jak dalje będzie taka brzydka pogoda, to go wogóle nie wyczesze.

buziaki :-D

cześć babeczki :-D
piję sobie kuwusię. jak skończę to idę psa czesać, bo wygląda jak skaranie boskie ;-) zawsze do ostatniej chwili z czesaniem czekam, az mu porządnie zacznie wyłazić futro, bo on strasznie nie lubi się czesać. wierci sie safanduła i łapę daje i liże byle tylko dalej od grzebienia :-p ale mu nie odpuszczę, bo jak dalje będzie taka brzydka pogoda, to go wogóle nie wyczesze.

buziaki :-D

Heloł Bunia87 ja tez witam przy kubku kawusi :tak::tak: pusto tu dzisiaj na BB a ja jak nigdy muszę się czymś zająć, podrzuć psa to go wyszczotkuję może cza szybciej zleci :tak::-D

chętnie- żeby on tylko dał ci się poczesać :-p biedna byś przy nim była- cała zaśliniona. koleżanka raz kiedyś stwierdziła, że go wyczesze, bo on taki fajny i na pewno bardziej mu się spodoba jak ona to zrobi a nie ja. dobrze że jej nie widziałaś- cała w futrze, zaśliniona na maksa, włosy poczochrane (bo on lubi włosy tarmosić) i w dodatku wykończona, choć grzebieniem machnęła parę razy :-p ta moja bestia to jest dobrze wyszkolona, ale za chiny ludowe nie polubi się czesać. tylko do traumy doprowadzi ;-) koleżanka jak kiedyś po tej próbie czesania przyszła, to Gryzmo jej w zębach przynosił grzebień- bo dla niego to fajna zabawa była :-p taki cwaniak

chętnie- żeby on tylko dał ci się poczesać :-p biedna byś przy nim była- cała zaśliniona. koleżanka raz kiedyś stwierdziła, że go wyczesze, bo on taki fajny i na pewno bardziej mu się spodoba jak ona to zrobi a nie ja. dobrze że jej nie widziałaś- cała w futrze, zaśliniona na maksa, włosy poczochrane (bo on lubi włosy tarmosić) i w dodatku wykończona, choć grzebieniem machnęła parę razy :-p ta moja bestia to jest dobrze wyszkolona, ale za chiny ludowe nie polubi się czesać. tylko do traumy doprowadzi ;-) koleżanka jak kiedyś po tej próbie czesania przyszła, to Gryzmo jej w zębach przynosił grzebień- bo dla niego to fajna zabawa była :-p taki cwaniak

No to faktycznie niezły z niego aparat ;-) to może jednak podziękuję za czesanie :tak::-D

:-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No to widze ze doskonale mnie rozumiesz;-)
Ach co ten umysl z nami robi...
doskonale rozumiem ja juz mysle jak to bedzie w zime z duzym brzuszkiem i juz sie niemoge doczekac ruchow a to jeszcze pare tygodni ah..na wszystko trzeba czekac...
Witam się z rańca :-)

wpadam na chwilę bo zaraz zmykam na badanie krwi i później jedziemy z W. do firmy.

Pięknego dnia Wam życzę!
ja tez dzis bylam na badaniu krwi a w poniedzialek kolejne u poloznej brrrrrr...nielubie....
Ehhh ubiegła mnie dzisiaj :-D:-D:-D:-D

Witaj Myszko ;-) udanego dnia Tobie też :tak: szkoda że Ciebie nie będzie, ja już schizuje :-D a wizytę pewnie koło 13 będę miała :sorry2: umrę do tego czasu :shocked2:
kochana to juz niedaleko daj znac po wizycie i foteczkew chcemy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry