Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się z rańca :-)
wpadam na chwilę bo zaraz zmykam na badanie krwi i później jedziemy z W. do firmy.
Pięknego dnia Wam życzę!

szkoda że Ciebie nie będzie, ja już schizuje
a wizytę pewnie koło 13 będę miała
umrę do tego czasu 
Nie schizuj wariatko :-) tylko ciesz się, bo dzisiaj zobaczysz prawdziwy cud!
Trzymam mocniarno kciukasy &&&
liczę na Twoje kciukasy &&&&&&&

oszaleję chyba bo wizyta dopiero o 14 

ale mu nie odpuszczę, bo jak dalje będzie taka brzydka pogoda, to go wogóle nie wyczesze.
cześć babeczki
piję sobie kuwusię. jak skończę to idę psa czesać, bo wygląda jak skaranie boskie ;-) zawsze do ostatniej chwili z czesaniem czekam, az mu porządnie zacznie wyłazić futro, bo on strasznie nie lubi się czesać. wierci sie safanduła i łapę daje i liże byle tylko dalej od grzebieniaale mu nie odpuszczę, bo jak dalje będzie taka brzydka pogoda, to go wogóle nie wyczesze.
buziaki![]()

pusto tu dzisiaj na BB a ja jak nigdy muszę się czymś zająć, podrzuć psa to go wyszczotkuję może cza szybciej zleci 

biedna byś przy nim była- cała zaśliniona. koleżanka raz kiedyś stwierdziła, że go wyczesze, bo on taki fajny i na pewno bardziej mu się spodoba jak ona to zrobi a nie ja. dobrze że jej nie widziałaś- cała w futrze, zaśliniona na maksa, włosy poczochrane (bo on lubi włosy tarmosić) i w dodatku wykończona, choć grzebieniem machnęła parę razy
ta moja bestia to jest dobrze wyszkolona, ale za chiny ludowe nie polubi się czesać. tylko do traumy doprowadzi ;-) koleżanka jak kiedyś po tej próbie czesania przyszła, to Gryzmo jej w zębach przynosił grzebień- bo dla niego to fajna zabawa była
taki cwaniakchętnie- żeby on tylko dał ci się poczesaćbiedna byś przy nim była- cała zaśliniona. koleżanka raz kiedyś stwierdziła, że go wyczesze, bo on taki fajny i na pewno bardziej mu się spodoba jak ona to zrobi a nie ja. dobrze że jej nie widziałaś- cała w futrze, zaśliniona na maksa, włosy poczochrane (bo on lubi włosy tarmosić) i w dodatku wykończona, choć grzebieniem machnęła parę razy
ta moja bestia to jest dobrze wyszkolona, ale za chiny ludowe nie polubi się czesać. tylko do traumy doprowadzi ;-) koleżanka jak kiedyś po tej próbie czesania przyszła, to Gryzmo jej w zębach przynosił grzebień- bo dla niego to fajna zabawa była
taki cwaniak

doskonale rozumiem ja juz mysle jak to bedzie w zime z duzym brzuszkiem i juz sie niemoge doczekac ruchow a to jeszcze pare tygodni ah..na wszystko trzeba czekac...No to widze ze doskonale mnie rozumiesz;-)
Ach co ten umysl z nami robi...
ja tez dzis bylam na badaniu krwi a w poniedzialek kolejne u poloznej brrrrrr...nielubie....Witam się z rańca :-)
wpadam na chwilę bo zaraz zmykam na badanie krwi i później jedziemy z W. do firmy.
Pięknego dnia Wam życzę!
kochana to juz niedaleko daj znac po wizycie i foteczkew chcemy :-)Ehhh ubiegła mnie dzisiaj
Witaj Myszko ;-) udanego dnia Tobie teższkoda że Ciebie nie będzie, ja już schizuje
a wizytę pewnie koło 13 będę miała
umrę do tego czasu
![]()