eZOJA
Życie jest pięne :)
tak zmienilam na troszke inna hehehelarwunia zmienilas avatar na inna gąsieniczke ?? takmis ie cos wydaje![]()
jednak mnie pamietacie tez ;-)
zabeczko nie dziekuje :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak zmienilam na troszke inna hehehelarwunia zmienilas avatar na inna gąsieniczke ?? takmis ie cos wydaje![]()
najlepiej zajmij sie czyms co ci zajmie mysli ja postawilam na nauke gry na gitarze i tak sie w ciagnelam ze myslalam tylko kiedy sie znowu dopadne do gitary odkladalam ja i juz myslalam kiedy znow bede sie uczyc i bach!!!! fasolinka przyszla sama :-)tak zmienilam na troszke inna hehehe
jednak mnie pamietacie tez ;-)
zabeczko nie dziekuje :-)
hej kobietki zycze wam milego dnia ale u mnie paskudna pogoda pada i pada ...a ja wlasnie wrocilam juz od poloznej i juz mam zalozona wkoncu karte ciazy i dostalam moja ksiazeczke ciazy i zarejestrowala mnie juz do gina ale dopiero na 29 czerwca :-( wiec musze czekac caaaaaaly miesiac na wizyte u gina zeby dostac skierowanie na usg no ale nic jakos wytrzymam a w srode znow do niej ide bo musi mi pobrac krew na toksoplazmoze i jakies wr ale niewiem co to takiego :-) no nic mykam na necik pobuszowac wlece do was wieczorem :-)
Hej Babeczki :-)
widzę że nastąpiły totalne pustki...szkoda, bo tęskni mi się za tą starą atmosferą w tym temacie.
Życzę Wam miłego dnia, bo pewnie wiele z Was tutaj mimo wszystko zagląda ;-)