reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dokładnie :) tak ładnie to ujęłaś :) ja też sobie zrobiłam taki odpoczynek i od BB i od znajomych zafasolkowanych i po 2 miesiącach się udało. Myślę, że dużo działa u nas kobiet też psychika:)

Moj mąż brał te witaminki bo miał tylko 2% żywych plemniorków i u nas zadziałało trzymam kciuki, zeby i u Was był efekt.

wołałam wołałam i wywołałam :) co tam Sloneczko slychać u Ciebie??

najlepiej zająć się czymś innym to pomaga :)

ja juz mówię dobranoc dziewczynki trzymajcie się dzielnie. Będę Was podczytywała :)
padam na pyszczek bo wysprzątałam całe mieszkanko :P

No laseczka to juz niedlugo trzymam kciukiiiiiiiiii

reklama
hej ale mnie tutaj dawno nie bylo wow

zabka dalej graz na gitarce czy len ciazowy cie dorwal :)??
suzijasne ze kazdy cie pamieta :) witaj i mocno cie sciskam :)
larwunia zmienilas avatar na inna gąsieniczke ?? takmis ie cos wydaje :)

tasiulka niedziela , weekend to zawsze sie malo dzieje :)

pozdrawiam was wszystkie izycze milej niedzieli :)

a ja chwile na neta zawsze znajde ;-)
pozdrawiam!!!

ps zabcia ja teraz tez 4 cykl.... ale bez stresowo juz nie siedze na "skarbMamy" bynajmniej do 11 czerwca ;-) Od odstawienia tebsow to juz 7 cykl.... ale typowo starankowy to u mnie wlasnie 4 cykl...
no to trzymam kciuki za 4 oby byl szczesliwy
hej ale mnie tutaj dawno nie bylo wow

zabka dalej graz na gitarce czy len ciazowy cie dorwal :)??
suzijasne ze kazdy cie pamieta :) witaj i mocno cie sciskam :)
larwunia zmienilas avatar na inna gąsieniczke ?? takmis ie cos wydaje :)

tasiulka niedziela , weekend to zawsze sie malo dzieje :)

pozdrawiam was wszystkie izycze milej niedzieli :)
no od kiedy dowiedzialam sie o ciaazy to mialam jakies 2-3 tygodnie przerwy od gitarki bo niemialam czasu bo sprzatanie urodziny i komunia i wogole caly maj mialam pracowity i zaplanowany ale od czwartku wrocilam do gitarki i dalej cwicze juz nie codziennie bo w starankach to codziennie brzdakalam a teraz tak co 2 dzien ale staram sie jak najczesciej :-) bardzo chcialabym juz zagrac jakas cala piosenke bo jak narazie to tylko kawalki umiem :-D hihihi pozdrawiam was kobietki wroce wieczorem do was ostatnio rzadziej jestem na forum bo od tygodnia stasznie mnie mecza zmeczenia i sennosc ale niedlugo mam nadzieje ze to przejdzie :-)

reklama
zabka a moze jakas kolysanka ?? :)
no mam ambitny plan nauczyc sie grac piosenki arki noego JA JESTEM a moja corcie nauczyc slow do tej piosenki ale niewiem jak to wyjdzie w praktyce :-)

jutro wkoncu ide do poloznej zalozyc karte ciazy i dostane moja ksiazeczke ciazy :-D ale sie ciesze juz chce zeby bylo rano :-D

KREWETKA witam ciesze sie ze jest juz jakas dzidzia staraczki ze staranek 2010 :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry