reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czyli czasem takie długie siedzenie w pracy ma swoje plusy:):)
no ale tylko czasem hihihi
a długi weekend masz też za tydzień?

nioooo juz od wtorku od 14 zaczynam leniuchowac

wielka woda wlasnie do nas dotarla , masakra jakas juz jeden most zamkneli mam nadzieje ze te 2 nie zostana zamkniete bo do domu nie dojade

reklama
nioooo juz od wtorku od 14 zaczynam leniuchowac

wielka woda wlasnie do nas dotarla , masakra jakas juz jeden most zamkneli mam nadzieje ze te 2 nie zostana zamkniete bo do domu nie dojade
kurcze z tymi falami ja dzisiaj oglądałam zdjęcia z lotu ptaka jak fala dociera do Bałtyku i też masakra
myślisz że będzie tak źle z tymi mostami bo wczoraj mówili że Warta jednak będzie gorsza niż Odra.

szkoda że Polacy (czyt. ta góra) budzą się za późno i potem tyle szkód jest

mam pytanie ale z innej beczki czy u Ciebie obchodzi się przed weselem takie coś jak polterabent lub tłuczenie butelek?

u mnie jest tłuczenie szkla na szczęscie mlodej parze :P
tak czytam, ale Ci fajnie Erba ja schowałam głęboko strój kąpielowy bo teraz to prędziej na porodówkę niz nad wode pojade:P

sorki, ze sie tak wciełam do rozmowy :P

jeśli nie jestem już dla kogoś wsparciem bo zafasolkowałam to chyba przykre no nie :-( ja też wiele przeszłam i śmiem twierdzić że więcej niż bunia ale nie to jest dla mnie wspólnym mianownikiem tylko to że każda z nas pragnie bardzo dziecka i tyle

Kochana to nie chodzi o to że wy już jesteście beee bo zafasolkowałyście :-) chodzi o to że nam staraczkom nie jest łatwo czytać o usg wizytach, biciach serduszek itp - bardzo wam zazdrościmy i tu nie ma gadania - pewnie nas rozumiesz bo przechodziłaś to samo
nie ma co ukrywać ze w tej chwili nasze staraczkowe forum stało się bardziej ciężarówkowe ;p mam nadzieje że za jakis czas bedziemy wszystkie chwilaly sie objawami ciazy itp
Nie gniewaj się na bunię bo ona nie wiedziała pewnie że ty już straciłas dwie fasolki ...
Pajkaa z koleji dała mi wielką nadzieją na to że mi tez sie uda kiedyś - za chwile bede miala 2 lata staranek :-(
;-) ja na bb zaglądam codziennie w pracy czytam co u was slychac, kibicuję, sprawdzam jak wizyty, wzruszam się zdjęciami dzieciaczków ale nie mam o czym pisać niestety - staranka odłożone na pozniej, w pracy mega zapieprz w domu nudy :-)

to co napisała bunia nie było atakiem na zafasolkowane staraczki - nie gniewajcie się !!! myślę że w pewnym momencie każda z nas potrzebuje dystansu i odpoczynku - maćku, ja, agutka, suzi itp.

Cze babole!!!
dzis w pracy do pozna i jutro tez masakra , ale koniec miesiaca takze
ale jeszcze troche bo we wtorek tylko 4 godzinki i jeziorko :)
A gdzie pracujesz?

Ja bede miala dlugi weekend od czwartku...:tak:

Moj brat geograf studiujacy w P-niu twierdzi, ze Warta nie wyleje bo ma duzo miejsca...
Ale wiecie co mnie denerwuje - jak fala szla na Warszawe to wielka panika i o niczym innym nie mowiono. A zachodem Polski jakos nie bardzo sie przejmuja... Bo niby gorsi?:confused:

mam pytanie ale z innej beczki czy u Ciebie obchodzi się przed weselem takie coś jak polterabent lub tłuczenie butelek?
U nas to sie nazywa purtelam/purtel:tak:

Hej!!

Oj widzę żę coś napięta sytuacja dziś,czyżby hormonki szalały?
WSZYSTKIE JESTEŚCIE KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)I TE STARAJĄCE SIĘ I TE ZAFASOLKOWANE :)

Mysza piękne zdjęcie dzidziulka:)Przystojniak rośnie :)

A ja od dziś zaczynam faszerować męża witaminami(salfazin)zobaczymy czy pomogą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry