• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

doskonale wiem o czym pisze i o czym piszesz, miło że tak to zakończyłaś, wiesz to chyba już nie pierwsza taka sytuacja że najpierw o czymś piszesz a później źle to ktoś odbiera jak sobie przypominam

wiesz co? może jednak nie skończyłam. jestem szczera i za to mam po tyłku dostawać? skoro to źle odbierasz to masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. a ty przesadziłaś- nie ja ciebie osądziłam i oceniłam, ale ty mnie. i to raczej ty sprawiasz mi przykrość. jak ktoś nie umie czytać to źle odbiera- jego problem.

życzę wam powodzenia- nie spodziewałam się, że tutaj wsparcie ma jakieś granice i nie należy się wszystkim, które przechodzą dołek. teraz to już naprawdę skończyłam.

reklama
pajka;-)

mała kapusta
woreczek ryżu
1-2 cebule
1 jajko
ser (na oko daje) :]
sól pieprz

kapuste posiekać i ugotować. odcedzić i dodać do miski. Potem dodać do tego ugorowany ryż, usmażoną cebulę. dodać jeszcze jajo posolić popieprzyć i wymieszać wsio.
obtaczać w bułce tartej i na patelnie.
są delikatne wiec trzeba uważać przy obracaniu:)
ale dobre naprawde

a gdzie ten ser?? :sorry2:i rozumiem, ze to zółty ma byc?? tak

nie chce nakrecac bo widze ze goraca sie zrobiło :szok:
mysle ze bunia ma ciezki dzien i powinnismy ja wyciagnac za uszy do gory , a troszku widze ze temat poszedł w innym kierunku . Ja przybiłam sie do słow bo ciezko nam jest Wam było i po to tu jestesmy zeby sie wspierac a nie dolewac oliwy do ognia
mysle ze wiecie co chciałam przez to powiedziec

Witajcie Kobietki!!!

Bez względu na to czy z fasolkami w brzuszku czy bez JESTEŚCIE CUDOWNE!!!

Batonik dziękuję za przekaznie informacji...jesteś kochana.

Wogóle to Was uwielbiam...jejku jakie miłe wczoraj słowa od wielu z Was przeczytałam.

Przedstawiam Wam mojego Szymonka -> najpiękniejszego na świecie!

Witam Szymusia , piekny chłopczyk :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie chce nakrecac bo widze ze goraca sie zrobiło :szok:
mysle ze bunia ma ciezki dzien i powinnismy ja wyciagnac za uszy do gory , a troszku widze ze temat poszedł w innym kierunku . Ja przybiłam sie do słow bo ciezko nam jest Wam było i po to tu jestesmy zeby sie wspierac a nie dolewac oliwy do ognia
mysle ze wiecie co chciałam przez to powiedziec

jeśli nie jestem już dla kogoś wsparciem bo zafasolkowałam to chyba przykre no nie :-( ja też wiele przeszłam i śmiem twierdzić że więcej niż bunia ale nie to jest dla mnie wspólnym mianownikiem tylko to że każda z nas pragnie bardzo dziecka i tyle

erba ja tam bunie pocieszyłam zresztą dziewczyny na innym wątku już się nią zajeły ;) jest okej

ja już nie chce o tym gadać nawet bo to nie ma sensu wogóle jak widać. zawsze znajdzie się osoba która źle zinterpretuje druga osobe przez co jest kwas i wogóle :/ cóż tak to jest na forum ja sie przyzwyczaiłam

erba ja tam bunie pocieszyłam zresztą dziewczyny na innym wątku już się nią zajeły ;) jest okej

ja już nie chce o tym gadać nawet bo to nie ma sensu wogóle jak widać. zawsze znajdzie się osoba która źle zinterpretuje druga osobe przez co jest kwas i wogóle :/ cóż tak to jest na forum ja sie przyzwyczaiłam

wiesz Kinga ja rozumiem bunie że jest ciężko jak się nie udaje :tak: tylko bardzo niedawno to bunia nie zrozumiała i nie doczytała między wierszami posta koleżanki i był kwas

ok spoko już nie roztrząsajmy dobra

dziś nasze autko odbiera mąż od mechanika! jak sie ciesze...
wiecie że naprawde to było poważne.. i jeżeli jechalibysmy na trasie stówą to pewnie byłoby po nas :/ co za szczescie..... w nieszczesiu bo jednak 1 000zł na auto

reklama
Kingus dziękuję na pewno spróbuje zrobic :) pewnie moj mąż nie bedzie jadł, ale ja sobie pojem :P a co mi tak :)
Batonik, ale Buni nie o to przecież chodziło. Jej chodziło o to, ze takie wsparcie od ciężarówek jest dla niej przykre z tego powodu, ze my juz przez to nie musimy przechodzic. Ja ją rozumiem, bo też mi było ciężko słuchać pocieszenia od dziewczyn, którym się udało w momencie dołka.
Mycha no to ladnie, że chłopczyk cos sami mężczyzni prawie sie bedą rodzic. Na kiedy masz termin?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry